iKV Yönetiminin asıl düşüncesi sanırım oyunu daha ileriki yıllarda ki oyuncuları için geliştirmek.Yani oyun gelişimini tamamlayana kadar bizler hepimiz bir çeşit test takımı oyuncularıyız. Bizlerin oyunu bırakmasının herhangi bir önemi olmadığı kanaatindeyim. Nitekim oyuncuların gelişmelerden sürekli olarak bihaber olmasının sebebi bu olsa gerek.
Yönetimin sürekli olarak çok çalıştığından şüphem yok. Zira Sobee nin kendi sitesinin bile uzun zamandır güncellenmediğinden bu kanıya varmış bulunuyorum. Demek ki bir boşvermişlik olamayacağına göre sıkı bir çalışma mevcut.
Oyun içi ayarlamalar ve gelecek için düşünülen tasarlamalardan ilerisi için çok ümitliyim ve biliyorum ki çok nadir bir özelliğe sahip bir oyun olacak ileride.Ve harcanan her emeğe değecek bir potansiyele sahip.Yeter ki şu andaki zihniyetinizden şaşmayı.
Ama şu da varki bu oyunculardır en büyük reklam kaynağınız. İkv yi yayan ve tanıtan. Sizin en zayıf olduğunuz reklamcılık ve pazarlamayı bu oyuncular sizden daha kat ve kat ve hiçbir karşılık beklemden yaptı.İleride bu oyunculara ihtiyaç duymayacağınız ticari bir geçek fakat geçiş aşamasında sizi sarılmaz yapacak olan da bu kitle olacak.
Her dönem sayısz insan oyunu bırakıp yerine daha fazlası geliyordur eminim.Ama bu rakamların nekadarının içi dolu ve günübirlik kullanıcı değil onu bilemem .Fakat eski sempatiniz 6kaybolmaya başladı ve Tek Türk oyunu imajınızı da kaybetmek durmunda kalabilirsiniz.Siz daha iyi bilirsiniz ki yeni Türk rakipleriniz de artık bu piyasada olacak ve İKV oyubcusu sıfırdan başlamanın tadını bildiği için yeni bir sayfa açmaktanda çekinmeyecektir.
Aslında daha yazılabilecek çok detay var da herkesin bildiği şeyi yazmak biraz ukalalık olur.Ama size bir tavsiye elinizdeki ürün iyi olabilir fakat pazarlayamazsanız hiç bir alıcısıda olmaz.Bence bir akademik takviminiz olmalı.Kimse sizden ileriye dönük kesin tarihler istemiyo fakat muğlakta çok fazla soru var ve cevaplarının sizde olduğundanda şüphe etmeye başladık.
Uzun oldu affınza sığınıyorum.
IKV Yönetımını Canı Dönülden Kınıyorum....
Re: IKV Yönetımını Canı Dönülden Kınıyorum....

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
konudaki şikayetlere katılıyorum ve hepsni destekliyorum. bizler bu zamana kdar oyunu bırakmaıysak oyunu sevdiğimiz içindir. Yönetime destek verdiğimiz içindir lutfen sizlerde bizlere bazı yenilikleri getirin. (özellikle Lonca sistemini)

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
bknz. ; Bu konuya daha öncesinde " Kızılbey " rumuzlu kişiye cevaben ve konuya ilişkin görüşlerimi yazmıştım. Her ne hikmetse verilecek cevabı olmadığından ya da yazdıklarım duygusal bi çöküntü yaşattığından, forum yetkilisi olur olmaz yaptığı ilk iş bu sayfaları temizlemek olmuş, şaşırmamak lazım burası İ K V
Bu yapılan kişilerin düşüncelerine ve fikirlerine hazmetme noktasında nerede durduğunuzu açıkca ortaya koyuyor. Şimdi bu yazdığıma moderasyona yetkili kişilere yaranma çabasında olan birileri cevap vermeye çalışabilir, ama aklınızın bir köşesinde bulundurmanızda fayda var.. Alacağınız cevaplar karşısında kendi içinizde kimlik arayışına girebilirsiniz.
Bu forum içerisinde kurallar bellidir, yazdığım mesajda ne küfür ne de aşşağılama vardı. Ancak dediğim gibi kendini kusursuzluğa eriştirme çabaları, insanları böylesi komik hareketler yapmaya itebiliyor
TTNet ortaklığıyla birlikte kurumsallaşma amacınıza ilerlerken böylesi, akıl baki olmamış ve tartışma üslubundan yoksun kişilerle yol almamanızda fayda var.
Kıssadan hisse, alınız..
Bu forum içerisinde kurallar bellidir, yazdığım mesajda ne küfür ne de aşşağılama vardı. Ancak dediğim gibi kendini kusursuzluğa eriştirme çabaları, insanları böylesi komik hareketler yapmaya itebiliyor
TTNet ortaklığıyla birlikte kurumsallaşma amacınıza ilerlerken böylesi, akıl baki olmamış ve tartışma üslubundan yoksun kişilerle yol almamanızda fayda var.
Kıssadan hisse, alınız..
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Eminönü
Merhaba,HardStyle yazdı:bknz. ; Bu konuya daha öncesinde " Kızılbey " rumuzlu kişiye cevaben ve konuya ilişkin görüşlerimi yazmıştım. Her ne hikmetse verilecek cevabı olmadığından ya da yazdıklarım duygusal bi çöküntü yaşattığından, forum yetkilisi olur olmaz yaptığı ilk iş bu sayfaları temizlemek olmuş, şaşırmamak lazım burası İ K VBu yapılan kişilerin düşüncelerine ve fikirlerine hazmetme noktasında nerede durduğunuzu açıkca ortaya koyuyor. Şimdi bu yazdığıma moderasyona yetkili kişilere yaranma çabasında olan birileri cevap vermeye çalışabilir, ama aklınızın bir köşesinde bulundurmanızda fayda var.. Alacağınız cevaplar karşısında kendi içinizde kimlik arayışına girebilirsiniz.
Bu forum içerisinde kurallar bellidir, yazdığım mesajda ne küfür ne de aşşağılama vardı. Ancak dediğim gibi kendini kusursuzluğa eriştirme çabaları, insanları böylesi komik hareketler yapmaya itebiliyor![]()
Kıssadan hisse, alınız..
Konu dikkatle takip edilmektedir. Fakat! Malesef, halen neyin eleştiri, neyin hakaret, neyin saldırı olduğunu bilmeden yazılmış yazılarla karşılaşmaktayız.
Bir örneği sizin yazdıklarınız "TTNet ortaklığıyla birlikte kurumsallaşma amacınıza ilerlerken böylesi, akıl baki olmamış ve tartışma üslubundan yoksun kişilerle yol almamanızda fayda var." Bu bir eleştiri değil, hakarettir. Siz bu tarz yazılar yazdıkça yazılarınızın silinmesi de ceza almanızda doğal olacaktır ki bu hakaretiniz nedeni ile de üyeliğiniz bir süre askıda kalacaktır.
Forum genelinde bir çok oyuncumuz beklentilerini eleştirileri ile birilikte oldukça güzel dile getirirken bazı oyuncularımızın halen hakaret etme sevdası içinde yöneticileri tartışmaya çektikleri,saldırı içerikli yazılar yazıklarını görmek üzücüdür. Bunlara rağmen bu ve diğer forumdaki eşeltiriler dikkatle takip edilmektedir. Yanıt vermemiz sadece bu ve benzeri yazılarla tartışmaya girmemek içindir.
Daha önceleri sıklıkla benzeri konularda şahit olduğumüz forum yöneticileri ile oyuncular arasında tatsız diyaloglar yaşanmasını istemiyoruz.
Mesajlarınızı yazarken lütfen nelerin eleştiri nelerin hakaret olacağına dikkat ediniz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Team
AmisosEmmi yazdı:6 sayfalık konuda tek yorum yazan ne yönetici ne Gm oldu bi Dev de adamın yazdığı bi cümleye cevap yazabildi.
Baya alakadar oluyorlar oyun ile helal olsun
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
45 dakikadır açıklama bekliyoruz düzeltmede giden eşyalarımız mağduriyetimiz ne olucak diye ama ses yok bu kadar mı alakasızsınız oyuncularınızla ?Lathander yazdı:Merhaba,HardStyle yazdı:bknz. ; Bu konuya daha öncesinde " Kızılbey " rumuzlu kişiye cevaben ve konuya ilişkin görüşlerimi yazmıştım. Her ne hikmetse verilecek cevabı olmadığından ya da yazdıklarım duygusal bi çöküntü yaşattığından, forum yetkilisi olur olmaz yaptığı ilk iş bu sayfaları temizlemek olmuş, şaşırmamak lazım burası İ K VBu yapılan kişilerin düşüncelerine ve fikirlerine hazmetme noktasında nerede durduğunuzu açıkca ortaya koyuyor. Şimdi bu yazdığıma moderasyona yetkili kişilere yaranma çabasında olan birileri cevap vermeye çalışabilir, ama aklınızın bir köşesinde bulundurmanızda fayda var.. Alacağınız cevaplar karşısında kendi içinizde kimlik arayışına girebilirsiniz.
Bu forum içerisinde kurallar bellidir, yazdığım mesajda ne küfür ne de aşşağılama vardı. Ancak dediğim gibi kendini kusursuzluğa eriştirme çabaları, insanları böylesi komik hareketler yapmaya itebiliyor![]()
Kıssadan hisse, alınız..
Konu dikkatle takip edilmektedir. Fakat! Malesef, halen neyin eleştiri, neyin hakaret, neyin saldırı olduğunu bilmeden yazılmış yazılarla karşılaşmaktayız.
Bir örneği sizin yazdıklarınız "TTNet ortaklığıyla birlikte kurumsallaşma amacınıza ilerlerken böylesi, akıl baki olmamış ve tartışma üslubundan yoksun kişilerle yol almamanızda fayda var." Bu bir eleştiri değil, hakarettir. Siz bu tarz yazılar yazdıkça yazılarınızın silinmesi de ceza almanızda doğal olacaktır ki bu hakaretiniz nedeni ile de üyeliğiniz bir süre askıda kalacaktır.
Forum genelinde bir çok oyuncumuz beklentilerini eleştirileri ile birilikte oldukça güzel dile getirirken bazı oyuncularımızın halen hakaret etme sevdası içinde yöneticileri tartışmaya çektikleri,saldırı içerikli yazılar yazıklarını görmek üzücüdür. Bunlara rağmen bu ve diğer forumdaki eşeltiriler dikkatle takip edilmektedir. Yanıt vermemiz sadece bu ve benzeri yazılarla tartışmaya girmemek içindir.
Daha önceleri sıklıkla benzeri konularda şahit olduğumüz forum yöneticileri ile oyuncular arasında tatsız diyaloglar yaşanmasını istemiyoruz.
Mesajlarınızı yazarken lütfen nelerin eleştiri nelerin hakaret olacağına dikkat ediniz.
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Yapılan tüm yorumlara katılıyorum ve destekliyorum.
Benımde tek eleştirim budur;
Bu kadar sorumsuz, amatör , sorumluluk duygusu gelişmemiş Kadro ile bu oyunu daha nereye kadar götürebileceksiniz ?
Benımde tek eleştirim budur;
Bu kadar sorumsuz, amatör , sorumluluk duygusu gelişmemiş Kadro ile bu oyunu daha nereye kadar götürebileceksiniz ?
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Saygı değer İKV oyuncuları hepimizin bildiği kadarıy lan İKV adlı oyun İLK TÜRK MMORPG oyunudur. Milyonların oynadığı Knayt oyunuylan vb oyunlarlan İKV bir tutamayız . Tutarsak Sobee yapılmış bir hakaret olur . Sobee 7 kişilik ekibiylen ilk Türk devasal Online oyununu çıkardı ama gelelim Knayta kaç kişilik ekiplerle çalıştığını biliyormusunuz? Burda Sobee yi eliştiremeyiz her oyunda hata,açık vb şeyler olabilir oluyorda zaten .. Bneim burda söylemim siz Değerli İKV oyuncularına İLK TÜRK DEVASAL ONLİNE OYUNUMUZA NE OLURSA OLSUN SAHİP ÇIKALIM.....
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ARKADASLAR İKV YONETIMINI CANI GONULDEN"KUTLUYORUM" HIDRA EKLENTISI EKLENDI FAKAT OKADAR EŞYALAR NE OLACAK ??
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]