yıllarımızı veripde oynadığımız su oyunu bu hala getirdiğiniz için sizleri canı gönülden kınamayı bir borç bilirim .
Aylardan beri uzattığınız Emler bize zevk değil işkencedir . İsmi lazım değil bir sürü kişi Emleri satıyor vede satmaya devam edıcektır .
Düşmekden bıkmıs değiliz , alıştık artık düşmelere günde 5 kere Emden düşdüğü zaman alısıyor insan . En nefret ettğim sayı sayenızde 183 oldu ( hata kodu : 183 ) Hiç bi onlıne oyununda bu kadar bağlantı sorunu yok M2 , KO ,cabal vs
Yeni level geldı dıye sevındık ama kendımızı kandırdık hep hata hep eksıklık hep geri sarmalar oyundan düşmeler , IKV bizim oyunumuzdur dedik ,sahip çıkalım dedik, kandırıldık , Piyasda bu kadar onlıne oyun varken süreklı artan IKV sorunları biz Oyuncuların değil sizin en büyük kabusunuz olmalı IKV kan kaybediyor ve sunu Bilin çok saygı değer yönetım yakında kan keybedıcek 1 Ikv kalmayacak bu gidişle ...
Sayısız oyun hatalarından 1-2 tanesını de söleyım : şifacının zırh Lımıtı Ruh kalkanı 15 olunca 70 e çıkması gerek gösterilmiyor , efsunlu eşyalar saçma sapan düşüyor 15000 kusur canı olan savaşcı ya Farabi modelı tek item eşya düşmesı mantıklımı . En büyük sorun oyundan düşmektır .
bu arada Madem kı oyunculara pluslu yada plussuz diye ayrımcılık yapıcaksınız eskı yada yeni diyede yapın , Bu oyunu yıllardır oynuyan oyuncularla 2 gün önce baslayan adamları aynı kefeye koymayın . Sarabın bile yıllanmısı kıymetlıdır .
Yaptığınız sayısız etkınlıkden Tüm ıkv oyuncuları çok memnunuz özellıkle yılbasındakı büyük beklentılermızı karsılayan pano larınız varya ( Mutlu yıllar ) diye gerçekden hepimizin mutluluk kat sayısı artı. Bu kadar zor zahmetlı işlere giriştiğiniz için teşekürü borç bilirim .
Sunu tekrar hatırlatırım Piyasa onlıne oyun kaynıyor her gün baska oyunlara giden arkdaslarımız oluyor yakında kımse kalmayacak , biz İkv ye değer verip zaman ayırmıssak sizde bize zaman ayırın değer verın , En basiti her aksam belirli saatlerde oyuna GM ve ya Momt gelır oyuncuların sıkayetlerını dinler . Ama gelemez sayısız şikayet ve sorun var ortada bunları duymak hiç kımsenın hosuna gitmez. Bu hafifletilmiş bi eleştiridir En nazık sekılde Yönetıme derdimizi anlatmaya çalısdım yönetımle kısısel hiç bi problemım yokdur .
Saygılarımla : Returnednuhyec .
IKV Yönetımını Canı Dönülden Kınıyorum....
IKV Yönetımını Canı Dönülden Kınıyorum....

SPARTACUS
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: IKV Yönetımını Canı Dönülden Kınıyorum....
:arrow: :arrow: katılıyorum kınıyorum :evil: arkadas yenı lwller geldı mağdem hıdralar gelsın gurup bölgelerı gelsın yılbasında etkınlık olsun dedık ne oldu 2 kat exp bu mudur 1 yılın emeği çok yazık gerçekten çok yazık
,
şu plus bitsın BI-RA-KI-YO-RUM!!!!!!!!
EN AZINDAN ETKINLIK OLSUN DEİLMI BU MU ETKINLIĞINIZ COMPEX TÖBE TÖBEE
YETENEĞİ OLAN VAR OLMAYAN VAR HAKSIZLIK !!!!!!
şu plus bitsın BI-RA-KI-YO-RUM!!!!!!!!
EN AZINDAN ETKINLIK OLSUN DEİLMI BU MU ETKINLIĞINIZ COMPEX TÖBE TÖBEE
YETENEĞİ OLAN VAR OLMAYAN VAR HAKSIZLIK !!!!!!
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Yönetıme sesımızı duyurmanın tam sırasıdır konuya destek olun arkdaslar oyun içinde sesimizi duyuramıyorsak burdan duyururuz . TEkel işçileği gibi greve mi gidelim bizde . Uyan artık Yönetım .......

SPARTACUS
- senhar15
- Demirci Çırağı
HEP DESTEK TAM DESTEK
GÜNCELLL :idea:
BİDE BASLIK YANLIS OLMUS SANIRIM CANI DONULDEN YAZMISSIN
GÜNCELLL :idea:
BİDE BASLIK YANLIS OLMUS SANIRIM CANI DONULDEN YAZMISSIN
Evet Çok Doğru Sözler...Ancak Şuda bi gerçek oyunda ki sunucuların tamamına yönetici koydunuz bi ara ne oldu o yöneticiler,İnsanlar Şikayetçi olunca oyundan aldınız,Foruma koydunuz..Eskiden Yönetim'in karşısında olanlar,Şimdi Yönetimin Yanında oluyor..
Şu oyunu İyi Yönetmenin Zamanı Gelmedi mi Sizce?
Abura Dönemi bitti,O zaman'da Şikayetçi olan var dı..Yeni Yönetim Geldi,Yeni Yönetim ile beraber yeni bir dönem denildi iyi hoş güzel ama Oyun yönetilmiyor ki yönetim olsun..
Biraz Gayret Gösterin En azundan Oyuncular için Oduncular için değil..
Şu oyunu İyi Yönetmenin Zamanı Gelmedi mi Sizce?
Abura Dönemi bitti,O zaman'da Şikayetçi olan var dı..Yeni Yönetim Geldi,Yeni Yönetim ile beraber yeni bir dönem denildi iyi hoş güzel ama Oyun yönetilmiyor ki yönetim olsun..
Biraz Gayret Gösterin En azundan Oyuncular için Oduncular için değil..
- senhar15
- Demirci Çırağı
BUNLAR GM DEİLMI ARKDASIM ???
İSTEDİĞİ CARLA İSTEDİĞİ SUNUCUYA GİREMEZLERMİ ????
HAFTEDA EN OLMADI AYDA 2 KERE OYUNA GİRSELERDE MILLETIN ŞİKAYETLERINI DİNLESELER
HAVADİSLER VERSELER İTEMLER GELICEK HAZILANIYO FALAN FİLAN GİBİ EN OLMADI DİOM DAHA FAZLASINI BEKLERIZ :evil:
İSTEDİĞİ CARLA İSTEDİĞİ SUNUCUYA GİREMEZLERMİ ????
HAFTEDA EN OLMADI AYDA 2 KERE OYUNA GİRSELERDE MILLETIN ŞİKAYETLERINI DİNLESELER
HAVADİSLER VERSELER İTEMLER GELICEK HAZILANIYO FALAN FİLAN GİBİ EN OLMADI DİOM DAHA FAZLASINI BEKLERIZ :evil:
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
İkv Yönetimi Bu Konuya Bakın Ve Açıklama Yapın !
Merhaba ikv camiası.Bildiğiniz üzere derindeki sır paketi geleli tam 9 ay 18 gün olmuştur.Ve edindiğim bilgilere göre Derindeki sır paketi yapımı meteor bölgesi yapımından bile kısa sürmüştür.Evet 13 mayısta derindeki sır adlı yeni paket(Yani ha geldi gelecek dediğimiz yeni leveller gelmişti).İlk 3 ay herkes kasmakla ugrastı kasanlar kastı kasamayanlar devam etti 5 ay boyunca kimse sıkılmadı.Yeni yeni keşfettiler yeraltını filan.İşte tam 6 7 aydır 49 seviyeyiz ve artık sıkıldık yenilik istiyoruz dedik.Konular açtık ama 1 kez bile bir yetkili isimden açıklama alamadk.Bu stratejiniz bana göre ve bircok arkadasa göre SAÇMA ! Neymiş zamanı gelince biz size duyurucaz.18 inde duyurucaz 19 unda kullanıma sunucaz bak sen ! Böyle olmasın ya çok sacma bi gün çat bi bakıyosn hidralar gelmiş bnce dogru değil bu adam gibi ne zaman gelceğini söyleyin ona göre hazırlığımızı yapalm.Koymussunuz şehaser silah recetelerini nerde hidra pencesi filan yeter sabrımız taştı daha ne kadar bekliyecez ya tam 9 ay oldu be 9 AY.AYLARDIR BELİRTTİĞİMİZ HATTA 1 YILDIR BELİRTTİĞİMİZ Nerede ya lonca sistemi nerede Allah aşkına artık siz BIKTIRDINIZ.Açıklama yapmıyorsunuz Açık konusayım SORUMSUZSUNUZ.Bir şeyler yapıyorum diye geçinmeyin HİÇ artık forumda bu tarz itiraz,İsyan konularını çok görmeye başladım ve bende açtım.Çünkü kosullar artık bunu gerektiriyor.Sabır sabır ettik nereye kadar ama biz oyuncularada biraz hak verin sabırsızlanıyoruz.O kdr güzel bir sonuc çıkacağına eminiz ama gelme süresi işte sorun ya.Yeni bölgeler yeni yaratıklar hidra Yeni zırhlar gözlükler Lonca sistemi bunlar gelsin artık ya valla ha yeter ya sıkıldık ben burda tüm ikv camiasının görüşlerinin topluluğunu söylüyorum bir yerde bana katılan o kdr çok arkadaş olacaktır ki .Elbette yönetimi haklı bulan eleştirmeyen.Zamanı geldiğinde gelecek diyen arkadaslarda vardır.Ama İkv nin büyük bir kesmi Yönetimi eleştiriyor.Oyuna ne zmn bir Gm gelse hemen sorular soruluyor lonca sistemi yeni bölgeler hidra.Hep kaçamak cevaplar.Oyalıyolar resmenn Ya hazır değil ugrasıyolar.Yada yapmıcaklar ya İSYANIMIZI ANLAYIN AMA.Biz oyuncularda haklıyız.Yönetim artık buna bir çare bulun ve çalısmalarınızı hızlandırın.Artık ikv camiasının SABREDECEK GÜCÜ KUVVETİ KALMADI.Sıkıldık hep aynı seyler ya savasırsın,ıtem kasarsınn varmı böyle bi şey vallaha sıkıyor.Hidra gelsede biraz.Oyalansak vallaha sıkılıyozz.HİDRA LONCA SİSTEMİ.YENİ BÖLGELER.YENİ ZIRH VE GÖZLÜKLERİN ACİLEN GELMESİNİ TALEP EDİYOR.İKV YÖNETİMİNE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYOR.AMA BİZİ ANLAYIN YETER.BİZ SİZİ BİR DERECEDE ANLIYOZ.AMA SİZ BİZİ HİÇ ANLAMIYONUZ.YETERRRRRRRRRRRRRRRRR İKV YÖNETİMİ YETERRRRRRRRRRRRRR.DesTek ÇıKaN BüTüN ArKaDaŞlArIn GüZeL YoRumLaRıNı BeKlİyOrUZZZZ. :evil: :evil:
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Bende destekliyorum.Ve ayrıca Yeni açtığım Konuma herkesin yorum yapmasını destek çkmasını bekliyorum bu konunun biraz daha sert dille yazılmış halidir.Lütfen destek çıkalım.Başka türlü bu yönetim gitmezzz.SORUMSUZLAR TOPLULUĞSUNUZ İKV YÖNETİMİ SORUMSUZSUNUZ HİÇ K.BAKMAYIN.AÇIKLAMA YAPIN ÖĞRENELİM BÖYLE BİLİP BİLMEDEN ATIP TUTMAYLAIM BİZDE.O YÜZDEN AÇIKLAMAA ........
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Sevgili ikv ahalisi
Şimdi oyundaki şikayetlere aynen katılıyorum ceyhun arkadaşımızada
1- Yeraltı bölgesi tam acılmadı haritada da oyuzdenmi kapalı.
2-eşyalar tam verilmedi zırhlar gözlük vs..
3-Yönetim diye bişi yok şikayet et eklendi ama ne hikmetse şahsıma edilen ceza aldı cb hiç gelmedi yönetime küfredeni şikayet etsem hemen cb geldi banlandı diye.
4-Oyun geliştirimiyor sanırım sadece yeraltının eksikleri tamamlanıyor.
5-İKV gercekten kan kaybediyor iyi olan arkadaşlar (karekter ve kişilik) oyunu bırakıyor.
6-Etkinlik yok desem haksızlık etmiş olurmuyum..(sanmam)
Lütfen canım oyunu geliştirelim bize dediniz destek olun olmadıkmı lütfen sizde üstünüze düşeni yapın artık..
aylarca beklemeyelim ha bu gün ha yarın diye eemin olun bu insanları bezdiriyor..
Saygılarımla...
Şimdi oyundaki şikayetlere aynen katılıyorum ceyhun arkadaşımızada
1- Yeraltı bölgesi tam acılmadı haritada da oyuzdenmi kapalı.
2-eşyalar tam verilmedi zırhlar gözlük vs..
3-Yönetim diye bişi yok şikayet et eklendi ama ne hikmetse şahsıma edilen ceza aldı cb hiç gelmedi yönetime küfredeni şikayet etsem hemen cb geldi banlandı diye.
4-Oyun geliştirimiyor sanırım sadece yeraltının eksikleri tamamlanıyor.
5-İKV gercekten kan kaybediyor iyi olan arkadaşlar (karekter ve kişilik) oyunu bırakıyor.
6-Etkinlik yok desem haksızlık etmiş olurmuyum..(sanmam)
Lütfen canım oyunu geliştirelim bize dediniz destek olun olmadıkmı lütfen sizde üstünüze düşeni yapın artık..
aylarca beklemeyelim ha bu gün ha yarın diye eemin olun bu insanları bezdiriyor..
Saygılarımla...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Böyle bir konuya değindiğin için teşekkür ederim.
Aynen katılıyorum.
Oyun artık sıkıcı hale geldi.
Aynen katılıyorum.
Oyun artık sıkıcı hale geldi.