Zaten Lonca olmasa farklı yönlerini göstereceksin ondan eminim bak kendin itiraf ettin tebrik ederim Forum artisti.Buqrahan yazdı:Benim bir sorumluluğum var ve üstlendiğim Lonca ve Tanıdığım arkadaşlarım için susuyorum. EĞER Hâla sorunum var diyorsan, Buradan Mesaj kasmak yerine ya "ÖM" gelirsin ya da Skype. Bu kadar basit.
NE MUTLU ŞİFALARA SADIK BİR DOSTLARI OLACAK!
Re: NE MUTLU ŞİFALARA SADIK BİR DOSTLARI OLACAK!
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Arkadaşlar ben kendime o kadar güveniyorumki Ocipres kardeşim gibi yazı yazabilir bazı şeyleri ele alabilirim ama yazmama gerek yok, çünkü sizin bu kavganızın bir tek incir çekirdeğini doldurmayan bir sebepten başlaması ve incir çuvalını berbat etmesi sizin doğal zihniyetinizden kaynaklanıyo bunu değiştiremeyiz size zor kullanılacak illaki forum yakında kapatılır bi anımı paylaşıcam,
Bi gün tramvaydayım bi anons geldi, sanırım şöyleydi "kapıları gereksiz yere açmaya çalışanlar cezalandırılacaktır" bu ne demek biliyomusunuz para verip bindiğimiz bi şeyde bize bilmeden yaptığımız bi şey için suç muamelesi göstermektir.. Bu zihniyet haklıdır çünkü bu halk bundan anlar sadece doğasında bu var sigara içme cezası vardır oysaki kimseye kapalı alanda sigaranın zararlı olduğunu anlatamazsın vs. vs. işte bu yüzden bu kavganız vede bu konuya bakış açınızı şöyle kesmek istiyorum, sıradan hayatınızda çok değersiz olan şeyler uğruna birbirinizi kırmayın ama illaki bunu anlamıcaksınız ya sizi banlarlar yada konuyu kapatırlar.. Bide Ocipres kardeşim hakkında çok geniş kapsamlı konuşmak isterim ama sabahın köründe benden küçük bi kızla şu monoton hayatıma biraz renk getirecek bazı çoook enteresan konuşmalar yapmalıyım o yüzden uyandım.. Kafam pek yerinde değil ama Ocipres kardeşimle illaki bi konuşmam olacak..
Bi gün tramvaydayım bi anons geldi, sanırım şöyleydi "kapıları gereksiz yere açmaya çalışanlar cezalandırılacaktır" bu ne demek biliyomusunuz para verip bindiğimiz bi şeyde bize bilmeden yaptığımız bi şey için suç muamelesi göstermektir.. Bu zihniyet haklıdır çünkü bu halk bundan anlar sadece doğasında bu var sigara içme cezası vardır oysaki kimseye kapalı alanda sigaranın zararlı olduğunu anlatamazsın vs. vs. işte bu yüzden bu kavganız vede bu konuya bakış açınızı şöyle kesmek istiyorum, sıradan hayatınızda çok değersiz olan şeyler uğruna birbirinizi kırmayın ama illaki bunu anlamıcaksınız ya sizi banlarlar yada konuyu kapatırlar.. Bide Ocipres kardeşim hakkında çok geniş kapsamlı konuşmak isterim ama sabahın köründe benden küçük bi kızla şu monoton hayatıma biraz renk getirecek bazı çoook enteresan konuşmalar yapmalıyım o yüzden uyandım.. Kafam pek yerinde değil ama Ocipres kardeşimle illaki bi konuşmam olacak..
Düşüncelerimi insanlara birebir nasıl aktarıyorsam yazılarımda aynen öyledir.Konuşma havasındaki yazılarıma çokta önemsiyormuşum gibi yaklaşarak yapılan eleştrilere katılmam mümkün değil.Defalarca herkes kendi dünyasında ,kendi penceresinde yazılarını yazsın dememe ve bu lafımın arkasında kendim aslan gibi durmama rağmen görüyorumki forumdaki tavrımdan dolayı rahatsızlık söz konusu.Bu forumda yazılarımı karalamak için fırsat kollayan,fırsatını bulduğunda bunu değerlendiren insanların yazılarına misafir oldum efendi gibi yazdım,övdümde.Bunu yaparkenki kendime olan güvenim neyse yazılarımı yazarkenki kendime olan güvenimde odur.Fikir beyan etmem beni beğensinler,böyle tanısınları bende içermiyor.Böyle bir kaygım olsa bu forumda yönetimi sert eleştiren onca yazım var buna cesaret edemezdim.Bu forumda herkes düşüncelerini paylaşsın.Saygı sevgi çerçevesinde hertürlü yorumlarada açık olmak lazım ama insan elini vicdanına koyacak yiğidin hakkını yiğide verecek.Veremiyorsada oturup susmayı ,çirkeflik yapmamayı bilecek.Bu forumun müdavimiyim.Efendi gibi yazar,efendi gibide susarım.Bunu beceremeyen benle fikir tartışmasına girmesin.Her yazım dimdik ayaktadır saçma sapan çirkefliklede yıkılmaz.Birlikte yaşamak bize ivme kazandıracaksa hızlanın, direnmeyin.Atalet momentinize boyun eğmenin acısını benden çıkarmanızı şaşkınlıkla karşılıyorum.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- PaSaM
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuva-i Milliye
Bir Sivaslı olaraka kangal gelmesine sevindim ancak akçe ile gelmesine üzüldüm açıkçası :? Oyun artık para endeksli oldu parası olan basıp zevkini alıcak gerisinin bi önemi yok İKV için.
He bide Kangal fiyatları ile bilgileriniz yanlış tekrar güncelleyin derim
iyi forumlar...
He bide Kangal fiyatları ile bilgileriniz yanlış tekrar güncelleyin derim
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."
Paşax FASCİA&TABİP&EAGLE&TYLER
Paşax FASCİA&TABİP&EAGLE&TYLER