NE MUTLU ŞİFALARA SADIK BİR DOSTLARI OLACAK!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

NE MUTLU ŞİFALARA SADIK BİR DOSTLARI OLACAK!

Mesaj gönderen Ocipres »

Şifalara akçe karşılığı yarenlik etsin, destek olsun diye verilen kangal köpeğini çok sevimli buldum.Sivas Kangal cinsi köpekler hakkatten sahip olmaktan mutlu olunacak bir köpek cinsi.Sanki köpek cinsinin bir üst ırkı gibi heybetli ve asil bir duruşu var.Sahibini koruyan gözeten güven veren bir canlı.Sivas kangal köpeğim olsun hep istemişimdir tesadüf ikv de karşıma çıktı.

Bir dosta ,arkadaşa neden ihtiyaç duyarız ? Sebebi çokta karmaşık değil.Paylaşmak için.Acılarımızı,sıkıntılarımızı,sevincimizi,heyecanımızı paylaşmak için.Karşılıklı bu paylaşım nekadar dengeli olursa arkadaşlık ve dostluklarlarda okadar sağlam oluyor.Arkadaşımızla ,güvendiğimiz dostlarımızla sadece sıkıntımızı paylaşmayı düşünürsek uzun soluklu gönül bağını,muhabbet bağıını kuramayız.Arkadaş ,dost olmak fedakarlık ister, sabır ister,yürek ister.

Dostluk ,arkadaşlık üzerine sevdiğim kişilerle paylaştığım nacizane bir yorumum var.Beraberken hiçkimseyi (arkadaş,dost,sevgili..) iyi yada kötü diye yorumlamamak lazım.İnsanları senle nasıl ayrılmış, öyle değerlendirmek lazım.Ayrılık anı çok belirleyici olmalı o insanı yorumlarken.Nasıl ayrılmışız.Asıl bize kalan o, arkadaşlık dostluk adına.Daha evvel düşündüklerimizi bir kalemde çizebiliriz çünki.

Sivas Kangalımız hayırlı olsun.Hoş geldin dost hayvan.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Re: NE MUTLU ŞİFALARA SADIK BİR DOSTLARI OLACAK!

Mesaj gönderen xPrince »

Sanal bi sivas kangalına 20 TL çok..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Bide senin hakkında bazı düşüncelerim var, oyuna gelen sivas kangalına bu kadar enteresan bi yaklaşımı yapan zihniyet iyi bi zihniyet değildir.. Bence sen bu fikirlerini anlatacak pek kimseyi bulamıyosun, aynı ben, ama ben şunu öğrendim anlatacak kimseyi benim bulamadığımdan değil kimse ya yok yada umrunda değil o çook enteresan uzun soluklu mantığa yatkın fikirleri dinlicek..
Yani şunu demek istiyorum sen bu fikirlerinle oyunda insanların seni tanımak istediği şekilde kendini tanıtırsın senin istediğin şekilde tanımazlar, şahsen bu yorumunu ben çok saçma buldum sonuçta sanal bi şey bide dost olayına bakış açısı değişebilir ama sonuçta dostluk ayrı bi şey ona herkes benim gibi bakmaz senin gibide bakabilirim, fakat sanal bi köpeğin oyunda millete veya yaratıklara saldıran 20 Tl karşılığı alınan bi köpeğin bu kadar değeri nedirki ??
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROFx »

xPrince yazdı:Bide senin hakkında bazı düşüncelerim var, oyuna gelen sivas kangalına bu kadar enteresan bi yaklaşımı yapan zihniyet iyi bi zihniyet değildir.. Bence sen bu fikirlerini anlatacak pek kimseyi bulamıyosun, aynı ben, ama ben şunu öğrendim anlatacak kimseyi benim bulamadığımdan değil kimse ya yok yada umrunda değil o çook enteresan uzun soluklu mantığa yatkın fikirleri dinlicek..
Yani şunu demek istiyorum sen bu fikirlerinle oyunda insanların seni tanımak istediği şekilde kendini tanıtırsın senin istediğin şekilde tanımazlar, şahsen bu yorumunu ben çok saçma buldum sonuçta sanal bi şey bide dost olayına bakış açısı değişebilir ama sonuçta dostluk ayrı bi şey ona herkes benim gibi bakmaz senin gibide bakabilirim, fakat sanal bi köpeğin oyunda millete veya yaratıklara saldıran 20 Tl karşılığı alınan bi köpeğin bu kadar değeri nedirki ??

köpek de olsa insan insandır
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

xPrince yazdı:Sanal bi sivas kangalına 20 TL çok..

O'nun gerçek Fiyatı 100TL'den başlıyor. :) 8-)

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

İleti xPrince 06 Nis 2011 01:08
Bide senin hakkında bazı düşüncelerim var, oyuna gelen sivas kangalına bu kadar enteresan bi yaklaşımı yapan zihniyet iyi bi zihniyet değildir.. Bence sen bu fikirlerini anlatacak pek kimseyi bulamıyosun, aynı ben, ama ben şunu öğrendim anlatacak kimseyi benim bulamadığımdan değil kimse ya yok yada umrunda değil o çook enteresan uzun soluklu mantığa yatkın fikirleri dinlicek..
Ne mutlu şifalara çok manidar bir ifadedir,yazının geneli sivas kangal üzerine değil arkadaşlık ve dostluk üzerine.Sivas kangalın bize sunumu sadık bir dost şeklinde dikkat edersen ve bu yazdığım, daha evvel yazdıklarım bundan sonra yazacaklarım kişilik tahlilim üzerine bir fikir vermez.Senin yazınla benim yazımı alt alta koy aradaki gerilim farkını göreceksin.Sakin ol dostum.Ben bu yazıyı çok sakin yazdım.Yazım sadık dost sivas kangalı sunumu üzerinden arkadaşlık ve dostluk üzerine düşüncelerimdir.Çok rahat anlaşılır olmak için demekki daha fazla çaba göstermeliyim.Dikkat edecem buna.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Ocipres yazdı:

Ne mutlu şifalara çok manidar bir ifadedir,yazının geneli sivas kangal üzerine değil arkadaşlık ve dostluk üzerine.Sivas kangalın bize sunumu sadık bir dost şeklinde dikkat edersen ve bu yazdığım, daha evvel yazdıklarım bundan sonra yazacaklarım kişilik tahlilim üzerine bir fikir vermez.Senin yazınla benim yazımı alt alta koy aradaki gerilim farkını göreceksin.Sakin ol dostum.Ben bu yazıyı çok sakin yazdım.Yazım sadık dost sivas kangalı sunumu üzerinden arkadaşlık ve dostluk üzerine düşüncelerimdir.Çok rahat anlaşılır olmak için demekki daha fazla çaba göstermeliyim.Dikkat edecem buna.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
Ocipres, Kendini çok kasıyorsun gibime geliyor. Çünkü tüm yazılarında " İMZA " Atmayı seviyorsun. Sol altta hep ismi'n yazıyor. Bu nedenle de hata yapmaman gerektiğini düşünüyorsun gibime geldi. Yazılarında îmla kuralları'na dikkat etmeye de çalışıyorsun; ama gözüme çarpan birden fazla hata var. Bu bir Oyun, bizde bu oyun içindeki " KULLANICI " oluyoruz. Kendini zorlamana gerek yok; Fakat cümlelerin de biraz fazla ciddi görünüyorsun ve bu nedenle de anlaşılabilmen(kendini anlatabilmen) hâliyle zorlaşıyor. Sana tavsiye şu olacaktır ki; cümlelerinde biraz daha " Toplumsal Duygular " a yer ayırmanı dilerim. Saygılar ve Sevgiler...

Buqrahan

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen duses088 »

Buqrahan yazdı:
Ocipres yazdı:

Ocipres
Ocipres, Kendini çok kasıyorsun gibime geliyor. Çünkü tüm yazılarında " İMZA " Atmayı seviyorsun. Sol altta hep ismi'n yazıyor. Bu nedenle de hata yapmaman gerektiğini düşünüyorsun gibime geldi. Yazılarında îmla kuralları'na dikkat etmeye de çalışıyorsun; ama gözüme çarpan birden fazla hata var. Bu bir Oyun, bizde bu oyun içindeki " KULLANICI " oluyoruz. Kendini zorlamana gerek yok; Fakat cümlelerin de biraz fazla ciddi görünüyorsun ve bu nedenle de anlaşılabilmen(kendini anlatabilmen) hâliyle zorlaşıyor. Sana tavsiye şu olacaktır ki; cümlelerinde biraz daha " Toplumsal Duygular " a yer ayırmanı dilerim. Saygılar ve Sevgiler...

Buqrahan
Adam belki güzel Türkçemizle dikkatlice konuşmayı seviyor sanane. Dengesiz mi konuşsun ? Sen şuan adama taş atıyorsun bunu dışardan bakan herkez görebilir. Sanırım yaran büyük..
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

duses088 yazdı: Adam belki güzel Türkçemizle dikkatlice konuşmayı seviyor sanane. Dengesiz mi konuşsun ? Sen şuan adama taş atıyorsun bunu dışardan bakan herkez görebilir. Sanırım yaran büyük..
Ocipres'in kendi yorum'unu yapabileceğini düşünüyorum. Asıl sen Konuşmayı biliyor musun? Yazı'mı okumadığın buradan belli oluyor. Ben orada Tariz-İğneleme yapmıyorum ki ; sen böyle bir karara varmışsın...

o Arkadaşlar, lütfen " Herkez " ve " Herkes " i karıştırmayın.
o Herkes; Belirli bir topluluk kesimi.
o Herkez; Mûnasip olmayan bir yerle gülmek. (bkz: K***yla gülmek)
o İnanmayanlar olacaktır. Bu nedenle " TDK Yazım Kılavuzu " na girip " Herkes " ve " Herkez " yazın, sonucu kendi gözlerinizle görün.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen duses088 »

Buqrahan yazdı:
duses088 yazdı: Adam belki güzel Türkçemizle dikkatlice konuşmayı seviyor sanane. Dengesiz mi konuşsun ? Sen şuan adama taş atıyorsun bunu dışardan bakan herkez görebilir. Sanırım yaran büyük..
Ocipres'in kendi yorum'unu yapabileceğini düşünüyorum. Asıl sen Konuşmayı biliyor musun? Yazı'mı okumadığın buradan belli oluyor. Ben orada Tariz-İğneleme yapmıyorum ki ; sen böyle bir karara varmışsın...

o Arkadaşlar, lütfen " Herkez " ve " Herkes " i karıştırmayın.
o Herkes; Belirli bir topluluk kesimi.
o Herkez; Mûnasip olmayan bir yerle gülmek. (bkz: K***yla gülmek)
o İnanmayanlar olacaktır. Bu nedenle " TDK Yazım Kılavuzu " na girip " Herkes " ve " Herkez " yazın, sonucu kendi gözlerinizle görün.
Sanane ben herkez demek istiyorum seni bağlar mı. Google den bayağ araştırma yapıyorsun sanırım buraya yazmadan önce. Bence sen kendini fazlasıyla kasmışsın. Baksana türkçe dersine başlamışsın..
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?

“Genel Sohbet” sayfasına dön