@Isabellax Loncamızdan ayrılmış bulunmaktadır.Kendisine oyun içerisinde başarılar dileriz.
@Federal {Fatih}
@Carsii {Ali Haydar}
@KeRaR {Emre}
Loncamıza Katılmıştır.Osmanlı loncasına hoşgeldiniz osmanlı torunları...
LoNCa OsMaNLı
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Re: LoNCa OsMaNLı
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Katılanın düzgün kişi olması dışında,
Haftalık 1m para vermesi,
Toplantılara katılması,
Forumu günlük ziyaret etmesi gerekiyor sanırım.
Ben katılırsam ki bir terslik çıkmazsa katılabileceğimi düşünüyorum referans konusunda sıkıntı çekmem.
Katılınca bu lonca bana ne kadar zamanda şaheser üretecek, düzen nedir? Grup bölgelerine alacaklar mı? Bu konulara açıklık getirebilir misiniz size zahmet? :?
Haftalık 1m para vermesi,
Toplantılara katılması,
Forumu günlük ziyaret etmesi gerekiyor sanırım.
Ben katılırsam ki bir terslik çıkmazsa katılabileceğimi düşünüyorum referans konusunda sıkıntı çekmem.
PIRASASAPI
arkadaşlar referanssız almıyoruz bu önemli bir kural.loncaya katılmak için oyunda bana ulaşabilirsiniz.
birkaç konuya açıklık getirmek istiyorum.lonca kasası işiyle şaheser üretmeler o zamanki duruma göre belli olucak.örnek senın şaheser malzemelerin hiç hazır değil ama diğer kişinin son malzemeleri kalmış.öncelik onda olur tabiki.grup bölgelerini soruyorsun.loncada şaheseri olmayan kişileride sokuyoruz şaheser bizim için sorun değil.zaten bizim yardımlarımızla o şaheserleri düşürüp o seviyeye ulaşıcak.grup bölgelerine 6 kişi giriyoruz.herkesi almak isteriz ama mümkün olmuyor.öncelik panelde çok aktif olanlarda olucak.örnek biz panele adam var mı yazınca o an panelde olanlardan biri hemen gelebilir.
birkaç konuya açıklık getirmek istiyorum.lonca kasası işiyle şaheser üretmeler o zamanki duruma göre belli olucak.örnek senın şaheser malzemelerin hiç hazır değil ama diğer kişinin son malzemeleri kalmış.öncelik onda olur tabiki.grup bölgelerini soruyorsun.loncada şaheseri olmayan kişileride sokuyoruz şaheser bizim için sorun değil.zaten bizim yardımlarımızla o şaheserleri düşürüp o seviyeye ulaşıcak.grup bölgelerine 6 kişi giriyoruz.herkesi almak isteriz ama mümkün olmuyor.öncelik panelde çok aktif olanlarda olucak.örnek biz panele adam var mı yazınca o an panelde olanlardan biri hemen gelebilir.
[
/katılSavasko yazdı:arkadaşlar referanssız almıyoruz bu önemli bir kural.loncaya katılmak için oyunda bana ulaşabilirsiniz.
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü

- AynadakiYalan
- Salgın Koruyucusu
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın başarılar arkadaşlar . Güzel bir etkileşim.
www.anadoluakincilari.com
http://basvuru.anadoluakincilari.com/

http://basvuru.anadoluakincilari.com/

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Açıklamana, emeğine teşekkür ederim. Oyunda başvurunca nasıl kriterler arıyorsun? :?
PIRASASAPI
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
Lonca Üye alımlarımızda şaheser, karakter, rütbe gibi özellikler ön planda tutulmaz. Kişinini oyun içerisndeki saygınlığı ,şerefi,davranışları göz önunde bulundurulur.Bu özellikleri kendinde bulan ve Lonca içerisnde sözü geçen birnden referansı olan herkesi lonca üye sınırımız ın dahiline loncamızda görmekten şeref duyarız. :ugeek:

-Arz !

-Keseriz anam

Lonca osmanlı üyesi olmak bizim için bir şeref ve onurdur bu şeref ve onuru taşıyabilecek herkes aramıza katılabilir... :idea:Dangerousss yazdı:Lonca Üye alımlarımızda şaheser, karakter, rütbe gibi özellikler ön planda tutulmaz. Kişinini oyun içerisndeki saygınlığı ,şerefi,davranışları göz önunde bulundurulur.Bu özellikleri kendinde bulan ve Lonca içerisnde sözü geçen birnden referansı olan herkesi lonca üye sınırımız ın dahiline loncamızda görmekten şeref duyarız. :ugeek:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel