İtiraf edin!:)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: İtiraf edin!:)

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Uzun süre gözlük alana kadar Lodos Gözlüğün Arz'ın Çocukları'na, Arz'ın Çocukları Gözlüğünün de Lodoslar'a etki etmeyeceğini düşünmüştüm bu da güzel bir anımdır. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Schiller »

39 seviye geldiği vakit ufak bir ara vermiştim.Geldiğimde Metoor Yüzük ve Kolyeyi Sinek Mantarı ile takas etmiştim:) :roll:
Kullanıcı avatarı
kaan679050
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kaan679050 »

Ben 29 larda labiye 29 da girdim -20 lwl ler ile tepegöz kesmeye çalıştım betada saf krom x3 ü işportacıya sattım 1lwl de oyunda hiç bişey konuşmayı saldırmayı bilmezken bağımlı oldum
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ :)
Kullanıcı avatarı
kaan679050
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kaan679050 »

xxxTaTaNgAxxx yazdı:Uzun süre gözlük alana kadar Lodos Gözlüğün Arz'ın Çocukları'na, Arz'ın Çocukları Gözlüğünün de Lodoslar'a etki etmeyeceğini düşünmüştüm bu da güzel bir anımdır. :)
Aynen ve yeteneklere 15 verildiğini ve eşyaların yansıtma ve ook ye satmayı bilmiodum 5lwl de yöneticiye daldım yetenek bile vurmadı ohoo daha neler neler yazsam kitap olur
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ :)
Kullanıcı avatarı
AynadakiYalan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen AynadakiYalan »

2007 yılında reklamlardan görüp indirdikten sonra oyunda erkek savaşçı açarak yürümeyi 1 günde öğrendim.Bir hafta kadar uğraştıktan sonra 15 lvl yaptım ve nasıl olduğunu hala çözmüş değilim klana girdim. Gelen geçen beni kesmeye başladı. Sonrasında nasıl çıkıcağımı bilmeden gizlice kasmaya başladım. Fakat tüm gelen giden oyunculardan tırsıyordum. Bu sırada yine gizliden kasarken Gorgar'ı gördüm o zamanlar daha fazla oyundaydılar tabiki:D Şifacıda ilk zamanlar grup dışından oyuncuya direnç veriliyordu. Gorgarda benim karakterime öyle dirençleri verdi bende charımdaki parlamayı görünce yine kesiliyorum korkusuyla nasıl kaçtığımı kimse tahmin edemez. Neyseki depar yeteneğini öğrenmiştim.:D

Maden çekmeyi öğrenip şansa saf maden çekmiştim. Daha sonra bölgeden yansıttım biri bana özelden o madeni alıyorum bankaya gel demişti. O arkadaşı özelden yazmayı bilmediğim için 1 saat boyunca aramak zorunda kalmıştım. Sonunda çocuk dayanamayıp sen kımıldama ben seni bulurum diyerek beni bulduda bu eziyetten kurtulmuştum.
www.anadoluakincilari.com
http://basvuru.anadoluakincilari.com/
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Meranda ejder asayı ilk 5 kişi üretenlerdendim.(Övünmek için söylemiyorum olaya bakın :D )
Tabi ilk üreten olunca acele davrandık.Ejderi savaşçımda ürettim.Büyücüm silahtar değildi.La bi de ne ola?Ejder bağlanmış :D Desteğe mail attım.4 Saat sonra savaşçıma girdim;
''Hesabınız bloke edilmiştir....'' :( :(
Kime küfür ettim diye düşündüm.Yok! La neden bloke edildi anlamadım.Ardından yan çara girdim ve savaşçımın açık olduğunu gördüm.
Reisbey:Sen kimsin?
Bozkurtbey:Sen bu çarın sahibi misin?
Reisbey:Evet.
[(YÖNETİCİ)Bozkurtbey]:Karakterinizdeki hatalı üretimi düzenlemek için girdim heabınıza.
Reisbey:Çok teşekkür ederim.Gerçekten çok saolun.Peki nasıl yapacaksınız?
[(YÖNETİCİ)Bozkurtbey]

Daha sonra çarı lodos sancakta gördüm.49 Leweldim ama ex 4 dü :D :D Bir iki adama vurup çıktı.
Savaşçıma girdim ve direkt yerde çanta vardı açtım ve ejder malzemeleri.
İlk defa yönetci olmuştummmmm :D :D :D :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Tungsten görevi için onca zaman harcadım.Harcadığım zamanda ecel malzemesinin yarısı çıkarttım :lol:
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Benimki en tahlissiz andı 50 Lv biri vardı geri kalanlar hep 1Lvdi JAndarmar Ali'nin verdiği eşyaları alın demişti bize 50 lv ama Eşyaları nerden alacağımı bulamadım 1 saat boyunca bekledim adamın yazısını okudum durdum :) Adım gidelim_gaffur'du Oyun açılmasından 6.Gün'ü oyuna başladım. :) En tâhlihsizlerdenim. :)

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

İlk büyücüm 13 lvl olduğunda artık kasmak çok zolaştı diyip kasmayı bırakmıştım :)
Birde ilk geldiğim zamanlarda biri bana silah hediye etmişti o yuzden jandarma aliyi aramamıştım bulduğumda 7-8 lvldim :)
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

kaan679050 yazdı:
xxxTaTaNgAxxx yazdı:Uzun süre gözlük alana kadar Lodos Gözlüğün Arz'ın Çocukları'na, Arz'ın Çocukları Gözlüğünün de Lodoslar'a etki etmeyeceğini düşünmüştüm bu da güzel bir anımdır. :)
Aynen ve yeteneklere 15 verildiğini ve eşyaların yansıtma ve ook ye satmayı bilmiodum 5lwl de yöneticiye daldım yetenek bile vurmadı ohoo daha neler neler yazsam kitap olur
Ben 15 seviye filanken 1 canlı 39'luklara dalardım, şu anda bana öyle bir şey olduğunda çıldırıyorum. :D
Eski Handan unutulamaz. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön