ŞeRRuh Hani 5 * 0 yenmemiştim. .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: ŞeRRuh Hani 5 * 0 yenmemiştim. .

Mesaj gönderen Canceazi »

Tokerx yazdı:
SeRRuh yazdı:
SHooT yazdı:len olm adam konsa 1 weriyor korkutup zihin hakkını yemek için yada kutup açtırtıp oturmak için yemeyin artık şu numaraları daha bunu bilmiyosun kalkmış neler diyosun
zamanında az yemedin sen ayıkana kadar ben köşeyi döndüm :lol:
güzel taktik ama ha :D
bende bol kulandım o taktiği :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen evsahibi »

aman tanrım inAnamıyorum şerruh yenilmiş mi :mrgreen:
dikenlerim tüy tüy oldu bi an için.. :mrgreen: :mrgreen:
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

evsahibi yazdı:aman tanrım inAnamıyorum şerruh yenilmiş mi :mrgreen:
Kim dedi size Şerruh kesilmez/yenilmezdir diye ? Fotolar gerçek olsa bile neden şaşırasınız ki kimse kusursuz degildir. Ayrıca orda görülen fotolar kesinlikle ciddi atılan vs'den degil.Fotoları koyan Şahıs hava atma peşinde fakat ciddi ciddi atılan V.s'de 4,0 yenilirken türlü bahaneler uydurup Vs'den kaçmıştır.
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen evsahibi »

SeRRuh yazdı:
evsahibi yazdı:aman tanrım inAnamıyorum şerruh yenilmiş mi :mrgreen:
Kim dedi size Şerruh kesilmez/yenilmezdir diye ? Fotolar gerçek olsa bile neden şaşırasınız ki kimse kusursuz degildir. Ayrıca orda görülen fotolar kesinlikle ciddi atılan vs'den degil.Fotoları koyan Şahıs hava atma peşinde fakat ciddi ciddi atılan V.s'de 4,0 yenilirken türlü bahaneler uydurup Vs'den kaçmıştır.
:mrgreen:

dalga geçiom banane ister yenil ister örsün olmasın o yok bu yok banane :D

post için yazdım seni tandığımdan veya g*tünü kaldırmak amaçlı deil :mrgreen:
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

SeRRuh yazdı:
SHooT yazdı:len olm adam konsa 1 weriyor korkutup zihin hakkını yemek için yada kutup açtırtıp oturmak için yemeyin artık şu numaraları daha bunu bilmiyosun kalkmış neler diyosun

Sen portakalda vitaminken biz bu taktiklerle malı götürüyorduk ne konuşuyon sen ;) dediğim gibi büyü vsleri savaşçı vslerine benzemez sadece akıl yetmiyor el becerikliği pcnizin ve internetinizin hızlı olması gibi birçok unsur var tecrübe sonucu öğrendiğim tek şey wslerde cevo iteminden çok direnç iteminin işe yaradığı bunu sonradan farkettim sadece.Savaşçılarda ardeneller yerine solucanın popüler olması gibi. Birtek öyle bi setim yok sen daha evvelden bildiğin için düzmüşsün setini ondan yendin bi kaç kere... kritik buz 900 çaktığım ve meteroitimi bozan adamı yenmem imkansız:D ancak seninde bana 900 falan çakman lazımki şartlar eşitlensin koçum merak etme yavaş yavaş seti düzüyorum gerçi bunu açıklamam kötü oldu piyasası etkilenecek ama olsun :lol:

bu arada bi kaç taktik daha paylaşayım herkes bilsin :)

ilk elde buza meteroite ve yıldırıma 1er puan vereceksin adamın hangi direnç seti giydiğini öğreneceksin ve karakterde direnç puanlarınıda adamın hangi seti giymiş olduğunu öğrenip ona göre vereceksin mesela adam buz 3bn elektrik bn çakıyor ozaman buz dirence wereceksin direnç buz setini giyeceksin ayrıca adama hangi yeteneğin daha iyi vuruyorsa o yeteneği fulleyeceksin itemlerinide ona göre giyeceksin ilk eli adama vereceksin ama bunun karşılığında adamın bütün taktiğini öğrenmiş olacaksın ve buna göre yeteneklerini ve dirençlerini dağıtacaksın resmen vs ortasında makine yapmak gibi birşey makineye girmiyorsun ama ;) ha tabi karşıdaki adamda aynı taktiği uygulayabilir ve adamda iki set varsa sizi yanıltabilir ;)

Ellectrodan vs taktikleri ;)
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

SHooT yazdı:
SeRRuh yazdı:

Sen portakalda vitaminken biz bu taktiklerle malı götürüyorduk ne konuşuyon sen ;) dediğim gibi büyü vsleri savaşçı vslerine benzemez sadece akıl yetmiyor el becerikliği pcnizin ve internetinizin hızlı olması gibi birçok unsur var tecrübe sonucu öğrendiğim tek şey wslerde cevo iteminden çok direnç iteminin işe yaradığı bunu sonradan farkettim sadece.Savaşçılarda ardeneller yerine solucanın popüler olması gibi. Birtek öyle bi setim yok sen daha evvelden bildiğin için düzmüşsün setini ondan yendin bi kaç kere... kritik buz 900 çaktığım ve meteroitimi bozan adamı yenmem imkansız:D ancak seninde bana 900 falan çakman lazımki şartlar eşitlensin koçum merak etme yavaş yavaş seti düzüyorum gerçi bunu açıklamam kötü oldu piyasası etkilenecek ama olsun :lol:

bu arada bi kaç taktik daha paylaşayım herkes bilsin :)

ilk elde buza meteroite ve yıldırıma 1er puan vereceksin adamın hangi direnç seti giydiğini öğreneceksin ve karakterde direnç puanlarınıda adamın hangi seti giymiş olduğunu öğrenip ona göre vereceksin mesela adam buz 3bn elektrik bn çakıyor ozaman buz dirence wereceksin direnç buz setini giyeceksin ayrıca adama hangi yeteneğin daha iyi vuruyorsa o yeteneği fulleyeceksin itemlerinide ona göre giyeceksin ilk eli adama vereceksin ama bunun karşılığında adamın bütün taktiğini öğrenmiş olacaksın ve buna göre yeteneklerini ve dirençlerini dağıtacaksın resmen vs ortasında makine yapmak gibi birşey makineye girmiyorsun ama ;) ha tabi karşıdaki adamda aynı taktiği uygulayabilir ve adamda iki set varsa sizi yanıltabilir ;)

Ellectrodan vs taktikleri ;)
Ellectrodan vs taktikleri he :) Güzel.. birşeyler kapmışsın. 2-3 kere daha yenilirsen sen bu işi kapacaksın ;)
Kullanıcı avatarı
aKeSinTi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aKeSinTi »

NowamBalqamGibi yazdı:Murat Seni ToUcH ile Zırhım Yokken Senin herşeyin tamdı Seni 5*0 yenmedim mi ? Receple vs attığımda 1*0 öne geçtim neden çhara sen geçtin ? Recep kendine güvenmiyorsa neden vs teklif ediyor. Fotolar herşeyin kanıtıtır. Seni 5*0 yendim Oysa sen diyordn 10 da bitsin 10 da bitsin. . . Yalan mı Al fotolar herşeyi gösteriyor. Üstelik Zırh + item yokken bu skorlar böyleydi. . Tekrardan soruyorum 1*0 öne geçtim neden Sen çhara geçtin ?
*Sen birde adam olmuş konuşuyor musun Lan Hırsız.!!
*İsim E-pini Satacağım diye 35 m mi çaldın Fotoları foruma attım Birini araya Sokup fotoları sildin konuyu birda açtım bir daha sildirdin..
*Electro görmüştü hatta yorum yapmıştı bir daha bu adamla alışveriş yapmıyacağım diye en azından Şerruh kendi kasıp item düzüyor senin gibi çalıp çırparak Değil..Hatırlamazsın sen şimdi bunu dimi 'Scaly' le vermiştim Sana *Parayı ''Osmanhamdii'' Felan belki hatırlarsın fotolar var halen elimde ama şuan Flash belleğim kayıp oraya kaydetmiştim bulunca gene atacağım foruma ToUch Hırsızdır Dikkat ..
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Forum Kuralları

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön