ŞeRRuh Hani 5 * 0 yenmemiştim. .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
NowamBalqamGibi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

ŞeRRuh Hani 5 * 0 yenmemiştim. .

Mesaj gönderen NowamBalqamGibi »

Murat'a hiç bir sözüm yok sadece sözüm Recep diye bir kişiliksizedir. . ŞeRRuh büyücüyü 5*0 yenmedin hiç dedi Hırsız falan filan dedi Durduk yere. . Daha elimde o kadar çok foto var ki anlatamam. ama Sevdiklerim için susuyorum zamanı gelince yaparım herşeyi. . bu fotolar herşeyin kanıtı olur. .

Resim

[img]http://img15.Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

htt[img]p://img826.imageshack.us/img826/5738/50milyoniinoyundanktn.jpg[/img]

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
zaza00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Re: ŞeRRuh Hani 5 * 0 yenmemiştim. .

Mesaj gönderen zaza00 »

Öncelikle tbrkler kardşem bu sahsiyetsiz.. bizle ws attıgında da bu gibi kacamaklar yaptıı .. tekrar tbrk ederim basarılarıyın dewamını bekliyorum
aLBaYRaKxKaHiN

aLBaYRaKxKRALL

Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Başarılarının devamını dilerim harika bir şekilde kazanmışsın.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Neyin tribindesin kardeşim sen ?
Neyin Peşindesin ?

Mısırda'sın diyorsun hani nerde foto ? Sadece yazı yazarak mı kanıtlanıyor bu ? Ohh ne ala kendin yaz kendin kabul et !
Senin Mısırda oldugunu iddia ettigin sırada neredeymiş ben BAK BAKALIM ! Peki sen nerdesin ?
Resim

Birde utanmadan pişkin pişkin hani makına yasaktı diyorsun ! Hayır tuhaf olan ne biliyormusun Recep Vs alanında ama sen yoksun SEN NEREDEYDİN ?
Resim

Recepten aldım tüm fotoları. Bak millete Şerruh'u 5,0 yendim diyebilirsin. Ama bilgine ve gücüne güveniyorsan benim karşıma çıkıp Murat'ı 5,0 yendim diyeceksin ki bu Şerruh'u yendim demekten daha zordur emin olabilirsin !
Bu farkı sana en iyi fotolar ile anlatayım.

Vs atan kişi Recep..
Resim

Ve bunlarda chara benim geçtigim dk.dan sonra alınan Foto ! Farkı anlamışsındır umarım..
Resim

Recep'e sordum, Menzil varmıydı diye ne tuhaf ki " Hayır " dedi..Oysa benimle vs atarken topukların bir tarafına çarpıyordu !

Resim

100 Enerji ile !

Resim

Not:Daha öncede açıldı bu tür konular ŞeRRuh'u 5,0 yendim gibi .. Fakat konuyu açanlarında bildigi gibi charda benim olmadıgım için ve charı kullanan kişilerin daha önce büyücü ile Vs atmadıgı aşikardır :!:

Ayrıca atılan V.s skoru | ŞeRRuh: 4,0 :zEnTiUsXsHeRlOcK | [50milyon]
Kullanıcı avatarı
NuMBeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen NuMBeR »

Şunu Belirtmek İsterim zEnTiUsxsHeRlOcK'un 10 Gün Evvel Loncamızla Olan Bağlantısı Koparılmıştır.Ws Yi Attığı Sırada Loncamız Dahilinde Değildi...
ZentiusxxREİSxx Zentiusxmareşal PoLaTaLeMDaRR
Resim
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

len olm adam konsa 1 weriyor korkutup zihin hakkını yemek için yada kutup açtırtıp oturmak için yemeyin artık şu numaraları daha bunu bilmiyosun kalkmış neler diyosun
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

SHooT yazdı:len olm adam konsa 1 weriyor korkutup zihin hakkını yemek için yada kutup açtırtıp oturmak için yemeyin artık şu numaraları daha bunu bilmiyosun kalkmış neler diyosun
zamanında az yemedin sen ayıkana kadar ben köşeyi döndüm :lol:
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

SeRRuh yazdı:
SHooT yazdı:len olm adam konsa 1 weriyor korkutup zihin hakkını yemek için yada kutup açtırtıp oturmak için yemeyin artık şu numaraları daha bunu bilmiyosun kalkmış neler diyosun
zamanında az yemedin sen ayıkana kadar ben köşeyi döndüm :lol:
güzel taktik ama ha :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
NowamBalqamGibi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NowamBalqamGibi »

Murat Seni ToUcH ile Zırhım Yokken Senin herşeyin tamdı Seni 5*0 yenmedim mi ? Receple vs attığımda 1*0 öne geçtim neden çhara sen geçtin ? Recep kendine güvenmiyorsa neden vs teklif ediyor. Fotolar herşeyin kanıtıtır. Seni 5*0 yendim Oysa sen diyordn 10 da bitsin 10 da bitsin. . . Yalan mı Al fotolar herşeyi gösteriyor. Üstelik Zırh + item yokken bu skorlar böyleydi. . Tekrardan soruyorum 1*0 öne geçtim neden Sen çhara geçtin ?
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

NowamBalqamGibi yazdı:Murat Seni ToUcH ile Zırhım Yokken Senin herşeyin tamdı Seni 5*0 yenmedim mi ? Receple vs attığımda 1*0 öne geçtim neden çhara sen geçtin ? Recep kendine güvenmiyorsa neden vs teklif ediyor. Fotolar herşeyin kanıtıtır. Seni 5*0 yendim Oysa sen diyordn 10 da bitsin 10 da bitsin. . . Yalan mı Al fotolar herşeyi gösteriyor. Üstelik Zırh + item yokken bu skorlar böyleydi. . Tekrardan soruyorum 1*0 öne geçtim neden Sen çhara geçtin ?
Attıgın fotoda belli ,Recep'in bana gönderdiginde de.. Sayan kimse olmamış ve sen başla deyip direk büyü atmışsın neye göre başladın ? daha sonra konuşup o eli saymamışsınız ki önce başladıgını kabul etmişsin foto var bununla ilgili.
Chara benim geçmem seni neden rahatsız etti ki ? Sen beni 5,0 yendigini iddia eden şahıs degilmisin ? hemde zırhsız ? Vs attıgın charın zırhıda var, görüldügü gibi daha neyin tribindesin sen ? Ciddiye alındıgından emin ol ! o zaman gerçekleri anlarsın. Ben şunu anladım sen 50 milyonluk adammışsın.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön