BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...

Mesaj gönderen dabbela »

Yaslikurt yazdı:Selamlar, Belaxlastmohican; aramızda geçen konuşmada bir karara varmanızı istiyoruz.Olumlu olumsuz bir yanıt :?: .Oyunda bulamadığım için buraya yazıyorum yanlış anlaşılmalar olmasın.
Selçuğum maruzatını benim özelimede bildirirsen yardımcı olabilirim inş elimizden geldiğince..
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PASAXVARYEMEZ »

dabbela yazdı:
Yaslikurt yazdı:Selamlar, Belaxlastmohican; aramızda geçen konuşmada bir karara varmanızı istiyoruz.Olumlu olumsuz bir yanıt :?: .Oyunda bulamadığım için buraya yazıyorum yanlış anlaşılmalar olmasın.
Selçuğum maruzatını benim özelimede bildirirsen yardımcı olabilirim inş elimizden geldiğince..

YA SEN NERDESİN ÖZLETİRDİN KEDİNİ :D EREN ARADA İNSAN OYUNA GİRER KONUŞUR ÖZLETİRDİN KENDİNİ :D Bİ ARA OYUNA GİRMENİ İSTERİM :D SEVGİLERİMLE BeLaX..
PAŞAXVARYEMEZ

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
BeLaXMoHiCaaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen BeLaXMoHiCaaN »

DostuM Ben sana Söyleyeceğim Lafı söyledim. aS oyuncularımız olmadan Bu şartLar karşısında Sizler ile vs e qitmek tek kelime aptallıktır.aS adamlarim qeLsin Her türLü vs e Hazırım ... BeLaX Lonca yönetimi .
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!

^_^ iSmaiL ^_^

EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

BeLaXMoHiCaaN yazdı:
DostuM Ben sana Söyleyeceğim Lafı söyledim. aS oyuncularımız olmadan Bu şartLar karşısında Sizler ile vs e qitmek tek kelime aptallıktır.aS adamlarim qeLsin Her türLü vs e Hazırım ... BeLaX Lonca yönetimi .
Yaşlıkurt lütfen bizim ikv forum platforumunda bulunan lonca sitesine yorum yazma... ;)
PAŞAXVARYEMEZ

´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Selamlar; Gereken cevabı Belaxlastmohican arkadaştan aldım ben, ama senın bu yorunumuna hiç bir anlam veremedim :!: Paşaxvaryemez :!: kötü bir amaçla girmedim saten konunuza. (GÖNÜLLER BİR OLSUN ) SAYGILARIMLA İYİ EĞLENCELER
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Yaslikurt yazdı:Selamlar; Gereken cevabı Belaxlastmohican arkadaştan aldım ben, ama senın bu yorunumuna hiç bir anlam veremedim :!: Paşaxvaryemez :!: kötü bir amaçla girmedim saten konunuza. (GÖNÜLLER BİR OLSUN ) SAYGILARIMLA İYİ EĞLENCELER

BU KONU SADECE SEVECEĞİMİZ ARKADAŞLAR YORUM YAZABİLİR....

VE SİZİ ER MEYSANINDA 2:0 YENDİK DİYE BİZE NE DİYECEĞİNİZİ BİLMİYORDUNUZ YOK EFENDİM LONCADA OLMAYANLAR GELMİŞTE VB. KISACASI ZORUNUZA GİTTİ DİYE 3 MAI ETMEDİNİZ. SONRADA GELMİŞ KONUMUZA YORUM YAPIYORSUNUZ

BENDE BeLaX SORUMLUSU OLDUĞUM İÇİN YORUM YAPMAMANI İSTİYORUM KENDİ KONUN VAR ORDA YAP
PAŞAXVARYEMEZ

´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Selamlar,
Arkadaşlar Selçuk'u az çok tanırım içinde art niyet olduğunu kesinlikle düşünmüyorum . Sizlerde her kim olursa olsun hoşgörülü , sewecen , yardımsever , adaletli ve insancıl bir politika doğrultusunda ilerlerseniz loncamızın daha iyi yerlere geliceği kanaatindeyim . Lonca başkanımız zaten gerekli cevabı vermiş Loncalar arası ilişkilerde dahada dikkatli dawranın arkadaşlar İsmail az çok ortamımı kime nasıl dawrandığımı kimlerin dostumuz düşmenımız oldugunu yanımda bulunduğu süreç içersinde gayet güzel öğrendi bu tip işleri Lonca başkanı yorumlayıp değerlendirirse ve kesin kararı o verirse daha iyi olur ve böyle teklifler alıyorsanız bilinki bu sizinde bu maratonda yarıştığınıza ve göze battığınıza ve iyi bir lonca oldugunuza işarettir...

Selçuk'um sizlerede Teşekkür ederiz Teklifiniz ve davetinize şartlarımızı uygun bulduğumuz vakit teşrif edicez inşallah kardeşim güzel ve eğlenceli bir etlkinlik olucağından eminim...

İ.Forumlar
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Yaslikurt yazdı:BU KONU SADECE SEVECEĞİMİZ ARKADAŞLAR YORUM YAZABİLİR....

VE SİZİ ER MEYSANINDA 2:0 YENDİK DİYE BİZE NE DİYECEĞİNİZİ BİLMİYORDUNUZ YOK EFENDİM LONCADA OLMAYANLAR GELMİŞTE VB. KISACASI ZORUNUZA GİTTİ DİYE 3 MAI ETMEDİNİZ. SONRADA GELMİŞ KONUMUZA YORUM YAPIYORSUNUZ

BENDE BeLaX SORUMLUSU OLDUĞUM İÇİN YORUM YAPMAMANI İSTİYORUM KENDİ KONUN VAR ORDA YAP
Selamlar; Benim iyi niyetliliğimi su istimal ediyorsun ve gerçekten yazdıkların Belax Loncasına ait kelimeler değilL.(SEVGİLERİMLE)
Kullanıcı avatarı
AkatsuKi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen AkatsuKi »

ADIM: EMRE SOYADIM: ÇAKMAK YAŞIM: 25 KARAKTERLERİM : Terrybogard , Rainingblood
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

dabbela yazdı:Selamlar,
Arkadaşlar Selçuk'u az çok tanırım içinde art niyet olduğunu kesinlikle düşünmüyorum . Sizlerde her kim olursa olsun hoşgörülü , sewecen , yardımsever , adaletli ve insancıl bir politika doğrultusunda ilerlerseniz loncamızın daha iyi yerlere geliceği kanaatindeyim . Lonca başkanımız zaten gerekli cevabı vermiş Loncalar arası ilişkilerde dahada dikkatli dawranın arkadaşlar İsmail az çok ortamımı kime nasıl dawrandığımı kimlerin dostumuz düşmenımız oldugunu yanımda bulunduğu süreç içersinde gayet güzel öğrendi bu tip işleri Lonca başkanı yorumlayıp değerlendirirse ve kesin kararı o verirse daha iyi olur ve böyle teklifler alıyorsanız bilinki bu sizinde bu maratonda yarıştığınıza ve göze battığınıza ve iyi bir lonca oldugunuza işarettir...

Selçuk'um sizlerede Teşekkür ederiz Teklifiniz ve davetinize şartlarımızı uygun bulduğumuz vakit teşrif edicez inşallah kardeşim güzel ve eğlenceli bir etlkinlik olucağından eminim...

İ.Forumlar
Selamlar; Teşekkur ederim kardeşim yolunuz HER DAİM AÇIK olsun.

“Genel Sohbet” sayfasına dön