Selçuğum maruzatını benim özelimede bildirirsen yardımcı olabilirim inş elimizden geldiğince..Yaslikurt yazdı:Selamlar, Belaxlastmohican; aramızda geçen konuşmada bir karara varmanızı istiyoruz.Olumlu olumsuz bir yanıt :?: .Oyunda bulamadığım için buraya yazıyorum yanlış anlaşılmalar olmasın.
BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...
Re: BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
dabbela yazdı:Selçuğum maruzatını benim özelimede bildirirsen yardımcı olabilirim inş elimizden geldiğince..Yaslikurt yazdı:Selamlar, Belaxlastmohican; aramızda geçen konuşmada bir karara varmanızı istiyoruz.Olumlu olumsuz bir yanıt :?: .Oyunda bulamadığım için buraya yazıyorum yanlış anlaşılmalar olmasın.
YA SEN NERDESİN ÖZLETİRDİN KEDİNİ
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
DostuM Ben sana Söyleyeceğim Lafı söyledim. aS oyuncularımız olmadan Bu şartLar karşısında Sizler ile vs e qitmek tek kelime aptallıktır.aS adamlarim qeLsin Her türLü vs e Hazırım ... BeLaX Lonca yönetimi .Yaslikurt yazdı:Selamlar, Belaxlastmohican; aramızda geçen konuşmada bir karara varmanızı istiyoruz.Olumlu olumsuz bir yanıt :?: .Oyunda bulamadığım için buraya yazıyorum yanlış anlaşılmalar olmasın.
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yaşlıkurt lütfen bizim ikv forum platforumunda bulunan lonca sitesine yorum yazma...BeLaXMoHiCaaN yazdı:DostuM Ben sana Söyleyeceğim Lafı söyledim. aS oyuncularımız olmadan Bu şartLar karşısında Sizler ile vs e qitmek tek kelime aptallıktır.aS adamlarim qeLsin Her türLü vs e Hazırım ... BeLaX Lonca yönetimi .Yaslikurt yazdı:Selamlar, Belaxlastmohican; aramızda geçen konuşmada bir karara varmanızı istiyoruz.Olumlu olumsuz bir yanıt :?: .Oyunda bulamadığım için buraya yazıyorum yanlış anlaşılmalar olmasın.
PAŞAXVARYEMEZ
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Selamlar; Gereken cevabı Belaxlastmohican arkadaştan aldım ben, ama senın bu yorunumuna hiç bir anlam veremedim :!: Paşaxvaryemez :!: kötü bir amaçla girmedim saten konunuza. (GÖNÜLLER BİR OLSUN ) SAYGILARIMLA İYİ EĞLENCELER
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yaslikurt yazdı:Selamlar; Gereken cevabı Belaxlastmohican arkadaştan aldım ben, ama senın bu yorunumuna hiç bir anlam veremedim :!: Paşaxvaryemez :!: kötü bir amaçla girmedim saten konunuza. (GÖNÜLLER BİR OLSUN ) SAYGILARIMLA İYİ EĞLENCELER
BU KONU SADECE SEVECEĞİMİZ ARKADAŞLAR YORUM YAZABİLİR....
VE SİZİ ER MEYSANINDA 2:0 YENDİK DİYE BİZE NE DİYECEĞİNİZİ BİLMİYORDUNUZ YOK EFENDİM LONCADA OLMAYANLAR GELMİŞTE VB. KISACASI ZORUNUZA GİTTİ DİYE 3 MAI ETMEDİNİZ. SONRADA GELMİŞ KONUMUZA YORUM YAPIYORSUNUZ
BENDE BeLaX SORUMLUSU OLDUĞUM İÇİN YORUM YAPMAMANI İSTİYORUM KENDİ KONUN VAR ORDA YAP
PAŞAXVARYEMEZ
Selamlar,
Arkadaşlar Selçuk'u az çok tanırım içinde art niyet olduğunu kesinlikle düşünmüyorum . Sizlerde her kim olursa olsun hoşgörülü , sewecen , yardımsever , adaletli ve insancıl bir politika doğrultusunda ilerlerseniz loncamızın daha iyi yerlere geliceği kanaatindeyim . Lonca başkanımız zaten gerekli cevabı vermiş Loncalar arası ilişkilerde dahada dikkatli dawranın arkadaşlar İsmail az çok ortamımı kime nasıl dawrandığımı kimlerin dostumuz düşmenımız oldugunu yanımda bulunduğu süreç içersinde gayet güzel öğrendi bu tip işleri Lonca başkanı yorumlayıp değerlendirirse ve kesin kararı o verirse daha iyi olur ve böyle teklifler alıyorsanız bilinki bu sizinde bu maratonda yarıştığınıza ve göze battığınıza ve iyi bir lonca oldugunuza işarettir...
Selçuk'um sizlerede Teşekkür ederiz Teklifiniz ve davetinize şartlarımızı uygun bulduğumuz vakit teşrif edicez inşallah kardeşim güzel ve eğlenceli bir etlkinlik olucağından eminim...
İ.Forumlar
Arkadaşlar Selçuk'u az çok tanırım içinde art niyet olduğunu kesinlikle düşünmüyorum . Sizlerde her kim olursa olsun hoşgörülü , sewecen , yardımsever , adaletli ve insancıl bir politika doğrultusunda ilerlerseniz loncamızın daha iyi yerlere geliceği kanaatindeyim . Lonca başkanımız zaten gerekli cevabı vermiş Loncalar arası ilişkilerde dahada dikkatli dawranın arkadaşlar İsmail az çok ortamımı kime nasıl dawrandığımı kimlerin dostumuz düşmenımız oldugunu yanımda bulunduğu süreç içersinde gayet güzel öğrendi bu tip işleri Lonca başkanı yorumlayıp değerlendirirse ve kesin kararı o verirse daha iyi olur ve böyle teklifler alıyorsanız bilinki bu sizinde bu maratonda yarıştığınıza ve göze battığınıza ve iyi bir lonca oldugunuza işarettir...
Selçuk'um sizlerede Teşekkür ederiz Teklifiniz ve davetinize şartlarımızı uygun bulduğumuz vakit teşrif edicez inşallah kardeşim güzel ve eğlenceli bir etlkinlik olucağından eminim...
İ.Forumlar
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
Selamlar; Benim iyi niyetliliğimi su istimal ediyorsun ve gerçekten yazdıkların Belax Loncasına ait kelimeler değilL.(SEVGİLERİMLE)Yaslikurt yazdı:BU KONU SADECE SEVECEĞİMİZ ARKADAŞLAR YORUM YAZABİLİR....
VE SİZİ ER MEYSANINDA 2:0 YENDİK DİYE BİZE NE DİYECEĞİNİZİ BİLMİYORDUNUZ YOK EFENDİM LONCADA OLMAYANLAR GELMİŞTE VB. KISACASI ZORUNUZA GİTTİ DİYE 3 MAI ETMEDİNİZ. SONRADA GELMİŞ KONUMUZA YORUM YAPIYORSUNUZ
BENDE BeLaX SORUMLUSU OLDUĞUM İÇİN YORUM YAPMAMANI İSTİYORUM KENDİ KONUN VAR ORDA YAP
ADIM: EMRE SOYADIM: ÇAKMAK YAŞIM: 25 KARAKTERLERİM : Terrybogard , Rainingblood
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
Selamlar; Teşekkur ederim kardeşim yolunuz HER DAİM AÇIK olsun.dabbela yazdı:Selamlar,
İ.Forumlar