KristalxTEAM ==>> K * R * İ * S * T * A * L <<==
- Deathxyolkesen
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KristalxTEAM ==>> K * R * İ * S * T * A * L <<==
Tekrar Hosgeldin Aramıza
[DeaTHxYoLCu](49) [DeaTHxYoLKeSen](49)
[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
TÜM MERANA H.O ARKADAŞLAR LONCANIZ İNŞ. HAYIRLI BİR İŞLERE EL ATARSINIZ AMA UNUTMAYIN LONCANIZIN ELEMANLARINA KESİNLİKLE YRDM EDİN YOKSA YA SİZİ SOYAR YADA SİZİ SATAR BNDEN BU
>>>__N£xTxR£İS__<<<
__N£xTx__
__N£xTx__
Zamanın en değerli loncalarından biri olan Kristalx loncasına en içten saygılarımı iletiiyorum.Güçten çok saygı değer ve hoş görülü bir karo oluşturduğunuz içinde ayrıca tebrik etmek istiyorum.Başarılarınızın artarak dewam etmesi dileğiyle...
SayGıLaRıMLa ... ChoosensxWaNTed
SayGıLaRıMLa ... ChoosensxWaNTed
SHooT yazdı:ooo kimleri görüyorum bir zamanların parlayan yıldızı kristaller tekrar oyunda ne diyeyim başarılarınızın devamını dilerim siz beni o zamanlar powerxçıban powerxiridyum gibi çarlarla tanıdınız aramızda çok iyiydi :lol: eee nede olsa ikimize madenciydik
herneyse aramızdaki sorunlar rekabetten kaynaklıydıbi kaç kere abanozda veya çıbanda katalizör yaptıysak affola ama ben gece 12den 3e kadar çekmişim çıkmamış ha çıktı ha çıkacak diyorum pat geliyorsunuzyani biraz bende haklıydım:)
Süveyda gibi iftiracı birini aranıza almanız beni çok şaşırttı tüm meran beni biliyor ben hiçbir zaman kimsenin bi kuruşuna tenezzül etmezken adam kalkmış bana iftiraların ennn büyüğünü atıyor bacısını camda gösterip milleti dolandırıyor diyor benim bi tane bacım var oda evli insanların namuslarıyla haysiyetleriyle bi oyun için oynamak ne kadar kolay!... Ayrıca oyunda kız msnsi alıp çarını çaldırıyorsa oyunu kız tavlama yeri olarak görüyor ve çarını çaldırıyorsa buda onun kalitesizliğini gösterir!...
Tekrar aranızdaki çürükleri temizlemeniz umuduyla başarılar!...
kavga konusu değil bu beyler özelden tartışınbendensairolmaz yazdı:Senin gibi değersiz birine cevap asla vermezdim fakat rica üzerine yazıyorum.
Power die savascı açtınız , daha sonra urfalısavascı die kadın çar açtınız bu çarı kız die tanıttınız. Msnde inansınlar diye kız kardeşinizide gösterdiniz . Daha sonra electropower açıp dizdin.
Evet seni bütün meran tanıyor. Aksi şu kelimen bunu kanıtıyor.Kız tavlamak için giriyormuşum ben ? Benim böyle bir zaafım yok , Lakin sen böyle insanların zaaflarını kullandığın için yukardaki o tümceyi kullandım öyle değil mi ?
Zaten ne mal olduğunu yukarıda anlatmamışmısın ? katalizör ediyorum falan filan ... Karakterini kendin koyuyorsun ortada bize söylicek bir kelime bırakmıyorsun.Benim söylediklerim iftira değil gerçekler , Gerçekler insanların peşini asla bırakmazlar![]()
bendenşairolmaz =selçukkkkkkkkk =süveyda Relaxx oL
hoşgeldiniz kristaller . . meran lonca görsün başarılarınızı bekliyorummmm :roll: :geek: :ugeek:
özellikle kristalxsüveyda bekliyorum eski halini ( büyüktür işareti boşluk ve 3) < 3
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- pLayboys
- Sahaf Yardımcısı
Zamanının sayılı loncalarından olan Kristal Loncasına Hayırlı uğurlu olsun diyorum, Herşey Gönlünüzce olsun
PLayboy
Playboys
PLayboy
Playboys
...:::♫♪♫♪''►IıIxpLayboySxIıI◄''♪♫♪♫:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
Loncamıza katınlan arkadaşlarımıza(kardeşim) hoşgeldiniz. Meranda hayırlı işlere vesile oluruz. İnşalah.

Lonca kadrosuna şöyle bir göz gezdirdiğinizde loncanın geleceği anlaşılıyor..
Gerçekten sağlam, güvenilir ve iyi niyetli insanlarla dolu bir lonca.
En içten dileklerimle; Başarılar Dilerim..
En içten dileklerimle; Başarılar Dilerim..
(Apo yani ben yani urfalısavaşçının eski sahibi powerların asıl sahibi)kfat4 yazdı:Yav ben ne diyorum size bunlarla vs atmayıno loncada bir apoya güvenirim başka da kimseye güvenmem. Şimdi Helper karakterinin Şerruh' a ait olduğunu söylerlerse hiç mi hiç şaşırmam
Herkes oradaydı şifa vs şifa konusunda Helper açık ara farkla alıyordu. Fakat ne hikmetse birden bire choosensxkralın neti gidip gelmeye başladı
Biz tabi kötü düşünmedik TTNET kesin kıl oldu bu elemana ve netini kesip kesip geri getirmeye başladı dedik
Eleman kaçıp parayı vermemek için binbir taklalar attı ve amacına da ulaştı sanırım. Neyse burada kimseyi savunacak değilim fakat benden size tavsiye bunlar ile vs atmayın. Baktılar ki yeniliyorlar ya hakeme iftira atarlar ya kaçarlar ya da saatlerce milleti oyalayıp karşı tarafın vs yi bırakmasını hedeflerler. O loncada yenilip de itiraz etmeden para veren bir tek Shoot yani emin i gördüm.
İmza:KristalxKorlegg/İso
Umarım bu süveydanın nası bi iftiracı olduğunu yeterince kanıtlamıştır ismail eski loncanızdan güvendiğiniz bi adam ve o beni tanıyor
Süveydanında bana bu iftirayı atarkenki tek delili yalnızadam diye bi çarımız olması ama o çar 44 lvl bunun çarını çalan 49 lvl ki zaten süper bi isim diye bi çok kişi kullanıyor tamamen isim benzerliği ortağım tekrar o ismi çara koydu mesela...
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Şan I Hükümdar
HükümdaR Ailesi olarak başarılarınızın devamını dileriz.
- KristalxTEAM
- İri Fare Avcısı
Herkese yorumları ve dilekleri için içten teşekkür teşekkür ederim. Umarım düşündüklerimizi konuştuklarımızı uygularız. Elbette aramızda bazen huzursuzluk, anlaşmazlık hatta kavga olacaktır veya yanlış anlamalar. Fakat çözülemez diye birşey yok hepsi birbirimize olan saygıyla , sevgiyle elbet çözülür. Aramıza yeni arkadaşlar katılmaya devam ediyor.
GENEL UYARI
/u]
Arkadaşlar sürekli loncaya katılmak isteyen kardeşlerim, arkadaşlarım oluyor. Ancak tanımadığım için ne yazıkki sürekli geri çeviriyorum. Lütfen bu tür taleplerinizde bana sağlam referanslar sununuz. Bu şekilde sizi loncaya gönül rahatlığıyla alabilirim. İyi oyunlar dilerim...
GENEL UYARI
Arkadaşlar sürekli loncaya katılmak isteyen kardeşlerim, arkadaşlarım oluyor. Ancak tanımadığım için ne yazıkki sürekli geri çeviriyorum. Lütfen bu tür taleplerinizde bana sağlam referanslar sununuz. Bu şekilde sizi loncaya gönül rahatlığıyla alabilirim. İyi oyunlar dilerim...

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!
***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****