Lonca Başkanı
KristalxTılsım, Kristalxhidra, Kristalxspell
Lonca Üyeleri
Kristalxleito
Kristalxveda
Kristalxasil
Kristalxgüçlü
Kristalxelveda
Kristalxsüveyda
Kristalxlife
Kristalxazap
Kristalxrita
Burada belirtilen arkadaşlarım ( kardeşlerim ) dışındaki herhangi bir nick lvl her ne olursa olsun forum sayfasına yazılmadıkça veya bölgeden ilan edilmedikçe loncamızda değildir. Bu yönden emin olmak için loncamız dahilindeki herhangi bir arkadaşıma , size pm atan veya başka amaçlar güden arkadaşları teyit almanızı rica ediyorum. Lonca içinden gerçek bir şahıs ŞİFRE , PARA , İTEM vb. birşeyler sizden istenirse lütfen lonca başkanına konu ile ilgili fotoğrafı iletişime geçerek gönderiniz. Gereken derhal yapılacaktır ... İyi oyunlar diler Kristalx in Meran a hayırlı olmasını dilerim.
KristalxTEAM ==>> K * R * İ * S * T * A * L <<==
- KristalxTEAM
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
KristalxTEAM ==>> K * R * İ * S * T * A * L <<==

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!
***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Re: KristalxTEAM ==>> K * R * İ * S * T * A * L <<==
Hoş geldin tekrar oyuna
.
Bu mübarek cuma gününde en güzel itemler sizin olsun.
Şifacıların kudreti müttefiklerini etkisi alacak.
Savaşçılar güçleriyle muhalefetlerin korkulu rüyası olacak.
Büyücüler erdemiyle tüm dengeleri bozacak.
LaNeTLixZeYBeK - 49^
Lanetlıxzeybek - 34
Zeybekoglu - 49^
Savaşçılar güçleriyle muhalefetlerin korkulu rüyası olacak.
Büyücüler erdemiyle tüm dengeleri bozacak.
LaNeTLixZeYBeK - 49^
Lanetlıxzeybek - 34
Zeybekoglu - 49^
wdffg yazdı:Hoş geldin tekrar oyuna.
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
Zamanın efsane isimlerini görüyorum burada
HAYIRLI TEZKERELER öncelikle şeker jojuk
BAŞARILAR !
BAŞARILAR !
BBM PİN : 2709C9F2
- KristalxTEAM
- İri Fare Avcısı
TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPABİLİRİZ ...

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!
***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
Süveyda olarak bende Kristalx çatısı altında olacağım . Oyundaki eski kardeşlerimle tekrar buluşmak beni hayli mutlu etti . Meranda iyi işler yapacağımıza inanıyorum.
Yeni yapılanmamız hayırlı olsun.
Yeni yapılanmamız hayırlı olsun.

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Hayırlı olsun Meran'daki saygın kişilerden oluşan bir Lonca oldugunuzu eskiler bilir yeniler ise ögrenecektir..
Başarılarınız daim olsun.
Başarılarınız daim olsun.
Tek girdiğim, eski loncamın tekrardan faaliyete girmesine sevindim. Gönül istedi ki beraber olalım fakat bazı sebepler dolayısıyla girmiyoruz loncaya. Umarım hedeflediğiniz başarıya ulaşırsınız. Yeni kadronuz ile birlikte başarılar.
Korleg (ismail) ve ANKAx (Yaşar)
Korleg (ismail) ve ANKAx (Yaşar)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
ooo kimleri görüyorum bir zamanların parlayan yıldızı kristaller tekrar oyunda ne diyeyim başarılarınızın devamını dilerim siz beni o zamanlar powerxçıban powerxiridyum gibi çarlarla tanıdınız aramızda çok iyiydi :lol: eee nede olsa ikimize madenciydik 
herneyse aramızdaki sorunlar rekabetten kaynaklıydıbi kaç kere abanozda veya çıbanda katalizör yaptıysak affola ama ben gece 12den 3e kadar çekmişim çıkmamış ha çıktı ha çıkacak diyorum pat geliyorsunuz
yani biraz bende haklıydım:)
Süveyda gibi iftiracı birini aranıza almanız beni çok şaşırttı tüm meran beni biliyor ben hiçbir zaman kimsenin bi kuruşuna tenezzül etmezken adam kalkmış bana iftiraların ennn büyüğünü atıyor bacısını camda gösterip milleti dolandırıyor diyor benim bi tane bacım var oda evli insanların namuslarıyla haysiyetleriyle bi oyun için oynamak ne kadar kolay!... Ayrıca oyunda kız msnsi alıp çarını çaldırıyorsa oyunu kız tavlama yeri olarak görüyor ve çarını çaldırıyorsa buda onun kalitesizliğini gösterir!...
Tekrar aranızdaki çürükleri temizlemeniz umuduyla başarılar!...
herneyse aramızdaki sorunlar rekabetten kaynaklıydıbi kaç kere abanozda veya çıbanda katalizör yaptıysak affola ama ben gece 12den 3e kadar çekmişim çıkmamış ha çıktı ha çıkacak diyorum pat geliyorsunuz
Süveyda gibi iftiracı birini aranıza almanız beni çok şaşırttı tüm meran beni biliyor ben hiçbir zaman kimsenin bi kuruşuna tenezzül etmezken adam kalkmış bana iftiraların ennn büyüğünü atıyor bacısını camda gösterip milleti dolandırıyor diyor benim bi tane bacım var oda evli insanların namuslarıyla haysiyetleriyle bi oyun için oynamak ne kadar kolay!... Ayrıca oyunda kız msnsi alıp çarını çaldırıyorsa oyunu kız tavlama yeri olarak görüyor ve çarını çaldırıyorsa buda onun kalitesizliğini gösterir!...
Tekrar aranızdaki çürükleri temizlemeniz umuduyla başarılar!...
bu arada ismail bu tek tabanca sevdası nedir sende bi anlayamadım getti:D ne demişler taraf olmayan bertaraf olur:D bi tarafın olacak hiçmi takım tutmuyon sen:D