rockipsiz yazdı:Abartmayın yaÇifte mifte
Hakan arkadaş Tarshass asa yükseltti. Ama Hakan şunu da söyleyeyim çember hiçbir yerde işe yaramıyor. O seti boşuna yaptın :|
49 olayım gel hadi bi ws 15 bin kritiği yiyince öyle dionmu bakalım

rockipsiz yazdı:Abartmayın yaÇifte mifte
Hakan arkadaş Tarshass asa yükseltti. Ama Hakan şunu da söyleyeyim çember hiçbir yerde işe yaramıyor. O seti boşuna yaptın :|

MeLankoLkBanyemS yazdı:Beyler Kuklacıda adam Kan Çalan Ruh Çalan asa'ya + basmıştı neden bastığını sorduğumda ilerde Ejder yapacağını ve yükseltimli silah silinince +basma hakkının tekrar yüklendiğini söylemişti. Ne kadar doğru bilemiyorum![]()

AtarızTremexhaqan yazdı:rockipsiz yazdı:Abartmayın yaÇifte mifte
49 olayım gel hadi bi ws 15 bin kritiği yiyince öyle dionmu bakalımBen onun 15 bin kritik vuruşuna aşık oldum
ejder asalı [ (^) ] ve tarshass tarshass ceket ve setli bir arkadaşın hesabında baktığımda büyü ateş 1830 civarıydı seninki kaç merak ettim ? vs attığım zaman direnç kırma + çember = 10312 ( kritiksiz ) direnç kırma + çember = 5500 civarı ( kritikli ) bir dengesizlik var ortada çözemedim ama :S bence iyi yapmışsın , kimsenin kimseye bastığı silaha karşı bir tavır beslemesinde hakkı yoktur.Tremexhaqan yazdı:rockipsiz yazdı:Abartmayın yaÇifte mifte
49 olayım gel hadi bi ws 15 bin kritiği yiyince öyle dionmu bakalımBen onun 15 bin kritik vuruşuna aşık oldum

CANSU yazdı:ejder asalı [ (^) ] ve tarshass tarshass ceket ve setli bir arkadaşın hesabında baktığımda büyü ateş 1830 civarıydı seninki kaç merak ettim ? vs attığım zaman direnç kırma + çember = 10312 ( kritiksiz ) direnç kırma + çember = 5500 civarı ( kritikli ) bir dengesizlik var ortada çözemedim ama :S bence iyi yapmışsın , kimsenin kimseye bastığı silaha karşı bir tavır beslemesinde hakkı yoktur.Tremexhaqan yazdı:rockipsiz yazdı:Abartmayın yaÇifte mifte
Oyunda iyi eğlenceler dilerim.