AMA YETER ARTIK!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Choosens

Re: AMA YETER ARTIK!

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

rockipsiz yazdı:Abartmayın ya :D Çifte mifte :D Hakan arkadaş Tarshass asa yükseltti. Ama Hakan şunu da söyleyeyim çember hiçbir yerde işe yaramıyor. O seti boşuna yaptın :|

49 olayım gel hadi bi ws 15 bin kritiği yiyince öyle dionmu bakalım :) Ben onun 15 bin kritik vuruşuna aşık oldum :)
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

şunuda belirteym ona + mı basılır diyenler şikayet edilince cezalandırılıyormuş..!

Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Beyler Kuklacıda adam Kan Çalan Ruh Çalan asa'ya + basmıştı neden bastığını sorduğumda ilerde Ejder yapacağını ve yükseltimli silah silinince +basma hakkının tekrar yüklendiğini söylemişti. Ne kadar doğru bilemiyorum :(
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

MeLankoLkBanyemS yazdı:Beyler Kuklacıda adam Kan Çalan Ruh Çalan asa'ya + basmıştı neden bastığını sorduğumda ilerde Ejder yapacağını ve yükseltimli silah silinince +basma hakkının tekrar yüklendiğini söylemişti. Ne kadar doğru bilemiyorum :(

Kim demişse onu yanlış biliyormuş :arrow:

- Silah Yükseltme başvurusu yaptığınız silahı silerseniz, silah yükseltme hakkınız sonraki sabah size iade edilir.Yükseltilen silah silindiğinde iade yapılmaz.
Resim
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

Tremexhaqan yazdı:
rockipsiz yazdı:Abartmayın ya :D Çifte mifte :D Hakan arkadaş Tarshass asa yükseltti. Ama Hakan şunu da söyleyeyim çember hiçbir yerde işe yaramıyor. O seti boşuna yaptın :|

49 olayım gel hadi bi ws 15 bin kritiği yiyince öyle dionmu bakalım :) Ben onun 15 bin kritik vuruşuna aşık oldum :)
Atarız :)
Kullanıcı avatarı
CANSU
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen CANSU »

Tremexhaqan yazdı:

ejder asalı [ (^) ] ve tarshass tarshass ceket ve setli bir arkadaşın hesabında baktığımda büyü ateş 1830 civarıydı seninki kaç merak ettim ? vs attığım zaman direnç kırma + çember = 10312 ( kritiksiz ) direnç kırma + çember = 5500 civarı ( kritikli ) bir dengesizlik var ortada çözemedim ama :S bence iyi yapmışsın , kimsenin kimseye bastığı silaha karşı bir tavır beslemesinde hakkı yoktur.

Oyunda iyi eğlenceler dilerim.
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Resim

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

CANSU yazdı:
Tremexhaqan yazdı:

ejder asalı [ (^) ] ve tarshass tarshass ceket ve setli bir arkadaşın hesabında baktığımda büyü ateş 1830 civarıydı seninki kaç merak ettim ? vs attığım zaman direnç kırma + çember = 10312 ( kritiksiz ) direnç kırma + çember = 5500 civarı ( kritikli ) bir dengesizlik var ortada çözemedim ama :S bence iyi yapmışsın , kimsenin kimseye bastığı silaha karşı bir tavır beslemesinde hakkı yoktur.

Oyunda iyi eğlenceler dilerim.

o neden biliyomusun ejder asa yüzünden olabilio işte öle...Ejder asa büyü kritiği düşürüo o yüzden tarshass cevo asaya bastım ben

“Genel Etkileşim” sayfasına dön