Yahu sorun olduğunu anlayabiliyorum o kadar zekam var ama siz anlamıyorsunuz.ANKA PLUS PAKET OLMADAN GİRİLEMEYEN BİR SUNUCU !!!! anlatabildim mi bugün saatlerce ankaya giremedik. o kadar avantajlı gündü değerlendiremedik. Bunu yazıyorum konuya ortinin konusunun linkini atıp kilitliyorlar. Desteğe de yollarım .
Anka denen sunucuyu unutmuşsunuz .
Anlatamıyor muyum?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Re: Anlatamıyor muyum?
Katılıyorum. Anka sunucusu plussuz oynanabilcek bir sunucu olsa az nüfuslu olmazdı . 1 nisan şaka gibi hediyeler zaten , üstüne üstlük verdiğiniz kısıtlı hediyelerden yararlanamamak biz Anka oyuncularını madur ediyor. Azıcık düşünüyorsanız bizi gerekeni yaparsınız , tabi gerekenden kastım konuyu kitlemek değil ..
Bize çözüm getircek yönetim lazım , cevabı olmadığında konuyu kitleyecek yönetim değil!!!
Bize çözüm getircek yönetim lazım , cevabı olmadığında konuyu kitleyecek yönetim değil!!!
FATALFORCE
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Damir yazdı:Katılıyorum. Anka sunucusu plussuz oynanabilcek bir sunucu olsa az nüfuslu olmazdı . 1 nisan şaka gibi hediyeler zaten , üstüne üstlük verdiğiniz kısıtlı hediyelerden yararlanamamak biz Anka oyuncularını madur ediyor. Azıcık düşünüyorsanız bizi gerekeni yaparsınız , tabi gerekenden kastım konuyu kitlemek değil ..
aynen burak. yönetim her yere yetişemiyorsa [bundan kastım her konuya aynı şeyi kopyala yapıştır yapmak] yönetimi çoğaltın. Bence yönetim arasında düzgün bir iletişim yok.Bir kere güzel bir şey yapıyorsunuz ardından bin tane sorun çıkıyor.Önemli olan istikrarlı olmak devamlı zevk almalıyız oyundan ama nedense alamıyoruz.!!
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Kesinlikle ! En basitinden SANCAK SAVAŞLARI . İlk denildi "kazanan tarafın hepsine isim değiştirme hakkı" . İnsanlar bir umutla sancak savaşlarına katıldılar , kimileri o vakit oyunda olmak için uğraştı. Ardından bir yanlışlık oldu dendi . İsim değiştirmelerin sadece her sunucudaki finallerde başarı gösterenlere verilcek dendi , ona da uyulmadı .turkoxHAMSTER yazdı:Damir yazdı:Katılıyorum. Anka sunucusu plussuz oynanabilcek bir sunucu olsa az nüfuslu olmazdı . 1 nisan şaka gibi hediyeler zaten , üstüne üstlük verdiğiniz kısıtlı hediyelerden yararlanamamak biz Anka oyuncularını madur ediyor. Azıcık düşünüyorsanız bizi gerekeni yaparsınız , tabi gerekenden kastım konuyu kitlemek değil ..
aynen burak. yönetim her yere yetişemiyorsa [bundan kastım her konuya aynı şeyi kopyala yapıştır yapmak] yönetimi çoğaltın. Bence yönetim arasında düzgün bir iletişim yok.Bir kere güzel bir şey yapıyorsunuz ardından bin tane sorun çıkıyor.Önemli olan istikrarlı olmak devamlı zevk almalıyız oyundan ama nedense alamıyoruz.!!
Sonra m2,5 gözlükler geldi , eyv güzel bir yenilik . Lakin nadide gözlüklerin aktarılamaması yüzünden m2,5 güncellemesinden önce alınan m2 nadideler insanların elinde patladı . Ardından dendi sahip oldukları pakete göre gözlükleri tüccarlara geri satabilirler diye. Oran daha yüksek tutulabilirdi !
Demek istediğim yönetim işini iyi yapamıyor . Sebepleri tartışılır tabi . Her yenilikten sonra oyuncu kitlesi bir şeyden mutsuzsa suç kimdedir ? Cevabı oyunculara bırakıyorum !
En son Damir tarafından 01 Nis 2011 22:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
FATALFORCE
Gözleriniz kapatın sorun giderildi.
Böyle cevap gelirse şaşırma.
Böyle cevap gelirse şaşırma.
Eminonu: MezarKabul || xMzrKbL || xxMzRKbL
Bab-i Ali: Tool || PneumA || VicariouS || KaBLe
Bab-i Ali: Tool || PneumA || VicariouS || KaBLe
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
berkan587 yazdı:Bugün , oluşan hatadan dolayı Ödül 1 gün daha uzatılmalı diye düşünüyorum .
http://bit.ly/qM7njk
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Nefes
++Grandxtexas yazdı:berkan587 yazdı:Bugün , oluşan hatadan dolayı Ödül 1 gün daha uzatılmalı diye düşünüyorum .
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
:arrow:MuRaTPoLaT yazdı:++Grandxtexas yazdı:berkan587 yazdı:Bugün , oluşan hatadan dolayı Ödül 1 gün daha uzatılmalı diye düşünüyorum .
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

:arrow: :arrow:
xxJUN yazdı::arrow:MuRaTPoLaT yazdı:++Grandxtexas yazdı:berkan587 yazdı:Bugün , oluşan hatadan dolayı Ödül 1 gün daha uzatılmalı diye düşünüyorum .