Anlatamıyor muyum?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Anlatamıyor muyum?

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Yahu sorun olduğunu anlayabiliyorum o kadar zekam var ama siz anlamıyorsunuz.ANKA PLUS PAKET OLMADAN GİRİLEMEYEN BİR SUNUCU !!!! anlatabildim mi bugün saatlerce ankaya giremedik. o kadar avantajlı gündü değerlendiremedik. Bunu yazıyorum konuya ortinin konusunun linkini atıp kilitliyorlar. Desteğe de yollarım .
Anka denen sunucuyu unutmuşsunuz .
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Meclis-i Ayan

Re: Anlatamıyor muyum?

Mesaj gönderen Damir »

Katılıyorum. Anka sunucusu plussuz oynanabilcek bir sunucu olsa az nüfuslu olmazdı . 1 nisan şaka gibi hediyeler zaten , üstüne üstlük verdiğiniz kısıtlı hediyelerden yararlanamamak biz Anka oyuncularını madur ediyor. Azıcık düşünüyorsanız bizi gerekeni yaparsınız , tabi gerekenden kastım konuyu kitlemek değil ..
Bize çözüm getircek yönetim lazım , cevabı olmadığında konuyu kitleyecek yönetim değil!!!
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Damir yazdı:Katılıyorum. Anka sunucusu plussuz oynanabilcek bir sunucu olsa az nüfuslu olmazdı . 1 nisan şaka gibi hediyeler zaten , üstüne üstlük verdiğiniz kısıtlı hediyelerden yararlanamamak biz Anka oyuncularını madur ediyor. Azıcık düşünüyorsanız bizi gerekeni yaparsınız , tabi gerekenden kastım konuyu kitlemek değil ..
Bize çözüm getircek yönetim lazım , cevabı olmadığında konuyu kitleyecek yönetim değil!!!

aynen burak. yönetim her yere yetişemiyorsa [bundan kastım her konuya aynı şeyi kopyala yapıştır yapmak] yönetimi çoğaltın. Bence yönetim arasında düzgün bir iletişim yok.Bir kere güzel bir şey yapıyorsunuz ardından bin tane sorun çıkıyor.Önemli olan istikrarlı olmak devamlı zevk almalıyız oyundan ama nedense alamıyoruz.!!
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Bugün , oluşan hatadan dolayı Ödül 1 gün daha uzatılmalı diye düşünüyorum .
Resim
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis-i Ayan

Mesaj gönderen Damir »

turkoxHAMSTER yazdı:
Damir yazdı:Katılıyorum. Anka sunucusu plussuz oynanabilcek bir sunucu olsa az nüfuslu olmazdı . 1 nisan şaka gibi hediyeler zaten , üstüne üstlük verdiğiniz kısıtlı hediyelerden yararlanamamak biz Anka oyuncularını madur ediyor. Azıcık düşünüyorsanız bizi gerekeni yaparsınız , tabi gerekenden kastım konuyu kitlemek değil ..

aynen burak. yönetim her yere yetişemiyorsa [bundan kastım her konuya aynı şeyi kopyala yapıştır yapmak] yönetimi çoğaltın. Bence yönetim arasında düzgün bir iletişim yok.Bir kere güzel bir şey yapıyorsunuz ardından bin tane sorun çıkıyor.Önemli olan istikrarlı olmak devamlı zevk almalıyız oyundan ama nedense alamıyoruz.!!
Kesinlikle ! En basitinden SANCAK SAVAŞLARI . İlk denildi "kazanan tarafın hepsine isim değiştirme hakkı" . İnsanlar bir umutla sancak savaşlarına katıldılar , kimileri o vakit oyunda olmak için uğraştı. Ardından bir yanlışlık oldu dendi . İsim değiştirmelerin sadece her sunucudaki finallerde başarı gösterenlere verilcek dendi , ona da uyulmadı .

Sonra m2,5 gözlükler geldi , eyv güzel bir yenilik . Lakin nadide gözlüklerin aktarılamaması yüzünden m2,5 güncellemesinden önce alınan m2 nadideler insanların elinde patladı . Ardından dendi sahip oldukları pakete göre gözlükleri tüccarlara geri satabilirler diye. Oran daha yüksek tutulabilirdi !

Demek istediğim yönetim işini iyi yapamıyor . Sebepleri tartışılır tabi . Her yenilikten sonra oyuncu kitlesi bir şeyden mutsuzsa suç kimdedir ? Cevabı oyunculara bırakıyorum !

En son Damir tarafından 01 Nis 2011 22:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Gözleriniz kapatın sorun giderildi.
Böyle cevap gelirse şaşırma.
Eminonu: MezarKabul || xMzrKbL || xxMzRKbL
Bab-i Ali: Tool || PneumA || VicariouS || KaBLe
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Grandxtexas »

berkan587 yazdı:Bugün , oluşan hatadan dolayı Ödül 1 gün daha uzatılmalı diye düşünüyorum .
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

Grandxtexas yazdı:
berkan587 yazdı:Bugün , oluşan hatadan dolayı Ödül 1 gün daha uzatılmalı diye düşünüyorum .
++
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

MuRaTPoLaT yazdı:
Grandxtexas yazdı:
++
:arrow:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

:arrow: :arrow:
xxJUN yazdı:
MuRaTPoLaT yazdı:
Grandxtexas yazdı:
++
:arrow:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön