Milletin o kadar dikine gidiyorum kimse hakkımda konu açamıyor
mutluluk ayrı bir şey
Bu arada mügeye sataşanı yakarım bulutbulut anladın mı o bulutların şimşegini o şimşeğide münasip bir tarafında görürsün :lol:
Meğer yarası olan ne de çokmuş .... Evet msj sayım 6 olabilir kısa ve öz çünkü sizin gibi olmadık şeylere cvp yazarak msj sayımı yükseltmeye çalışmıorum en azından;) Ayrıcada bu msjı yazdıgım kişiyi de muhattap olarak alsaydım onada bi cvp hakkı doğacak şeyler yazardım buraya bence pitbull sadık bi cinss cinsinda kal evlat
Melekkxx yazdı:Meğer yarası olan ne de çokmuş .... Evet msj sayım 6 olabilir kısa ve öz çünkü sizin gibi olmadık şeylere cvp yazarak msj sayımı yükseltmeye çalışmıorum en azından;) Ayrıcada bu msjı yazdıgım kişiyi de muhattap olarak alsaydım onada bi cvp hakkı doğacak şeyler yazardım buraya bence pitbull sadık bi cinss cinsinda kal evlat
Beni tanımadığın aşikar Mesaj sayımın fazlalığını gereksiz konulara mesaj yazmama bağlıyorsun
Daha beni tanımıyorsun. Bir araştır bak. Abilerin ablaların söylesin sana kim olduğumu
O kadar ufaksın ki Mc PitbuLL'un yüzünden bu ismi kullandığımı bile bilmeyecek kadar ufak
0-6 yaş grubu sana birader diye seslenicek haber yok
Neyse sen senin çapındakilerle uğraş. Bana ne cürmün yeter ne aklın ne de yaşın
Sen sanal alemde dostluk aramaya özel mesaj yerine konu açmaya açtığın konuya vakıf olamamaya devam et
Kusura bakmayasın seni insan sanıp buraya görüş bildirdim özür dilerim
Sadık köpek diye adlandırdığın PitbuLL'dan sadakatsiz ve ne idüğü belirsiz bir yaratığa saygılarla
Ah ah sende o yasanmisliklarin o guzel paylasimlarin hatirina saygi duyup kirginligina yenilmeseydin keske keske yasanan problemler sadece ozelde saklana bilseydi.bu gorucuye cikmis isyaninla arkadasin sana sirt cevirmekte cokta haksiz sayilmazmis gercek dost sevdigine kirilsada kirginligini icinde yasayandir.dusuncelere saygi duymani tavsiye ederim herkezin oldugu bir ortamda bir seyler yazma hakki sadece sana ozel degildir.
ne kadar yarası olan varmış olum ben sizi tehdit ettimmi sadece içimden gecenelri yazdım ve arkadaşımın düşüncelerine destek verdim bende sizin bu tehditlerinize bitiyorum ha:) yeğen tehdit edeceğine İçerik düzenlenmiştir. numaralı yere gelde icraat yap görelim ne yapıosunuz hadi görem sizi celal yeğen geliordun noldu msj atıordun yok sivasa geliom bekle doğduna pişman edcem hadi gelde et la olum şimdi bşy derim ama olmaz .. bu konuda burda kapanmıştır yazmak deil icraaat yapında görem adres yazılı isteyen bulur beni :)
Rahatsız edici davranış nedeni ile üyeliginiz 1 gün ceza almıştır.
Ateşin çıktıysa İstanbul biletin benden
İşinde gücünde adamım ben boş beleş gezmiyorum
Elbet bir gün yolum düşecek Sivas'a o zaman görüşürüz
Acelen varsa dediğim gibi Uçak biletini yolliyim Havaalanından seni alması için özel arabada tahsis ederim abisi
Ama sakın ha sakın Ailene sormadan gelme sonra kızarlar üf ederler sana