savascıların neyı eksık ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
sercan61
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

savascıların neyı eksık ??

Mesaj gönderen sercan61 »

sıfacıya yardımcı buldunuz buyucuye de buldunuz da bu savascıuların canı yok mu :D onlara da bı yoldas dost verın zaten savascıları çöp ettınız barı bı dost vverın onlarada :DD
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Re: savascıların neyı eksık ??

Mesaj gönderen Tertip »

Mızrakçı gelsin yanımıza ve onun mızraklarını labirent de dolduralım :D yedek cephane de istiyorum :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

savaşcıların neresi çöp anlayamadım görev itemleri full max veriyor, şifacılara ise çoğu çöp gerçek bir savaşcı gb de her türlü grub bulur ;) emek vermeden karşılık alamazsın şifacılar yavaş kasılarak yeterince emek veriyor bence üstelikte görev itemiyle savaşcı şifacı kesebiliyor buda haksızlık ona bakılırsa o yüzden şilarla karşılaştırmamanızı rica ediyorum ama büyüler hakkında bir şey diyemiyeceğim
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
sercan61
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

aga bana kalırsa savascıları cop ettıler buyucu ve sıfacılar daha guclu eskıden savascının zırhı yuzde 60 oluyodu zor olyodu ama sımdı yuzde 30 maxsımum oluyo buyucu 5 tyane vuruyo savascı yerde sımdı adalet bunun neresınde tak buyucunun yanına gıdıyosun gıdemedn oluyon ha sansına buyucunun zıhını tutulursa ozamn kesıyom ama zıhın tutulmadı surece buyucu savascıyı her turlu yıkar
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

arkadaşım yanılıyorsun sağlam bir savaşcı büyücüyü çok rahat yıkar yeterki yeteneğin güsel olsun ;) şahsen bak ben savaşcıdan pek anlamam ama çokda rahat büyücü kesiyorum çünkü mantık yürütüyorum git bak savaşcı bölümüne çok güzel taktikler var oda olmadı kendin oluştur ama bana büyücü kesemiyorum deme lütfen
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Tertip adlı arkadaşımızın başka konuya yazdığı gibi yazıorm Savaşçılara extradan avuç yalama hakkı gelcek =)
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Oyunun en güçlü karakteri:Savaşçı
Oyunun en hasar verici karakteri:Büyücü
Oyunun en dayanıklı karakteri:Şifacı

Genel olarak böyle ama bir sınıfta usta olursan o sınıfta en güçlü en çok hasar veren en dayanıklı olursun mantık karakteri iyi bilmektir
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ileride zaten tek bir karakter kullanabileceğiz şimdiden tüm karakterlerine yatırım yapanlar boşa para harcamasınlar bence birikim yapsınlar en azından zaman geldiği anda zorluk çekmezler
sercan61
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

dostum sana buyucu kesemıyom demıyorum ama bence buyuculer savascılardan daha sanslı benım gorusum o senın gorusun farklı olabılır :)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Şifacı ve büyücülere gelen yoldaşları incelemeye alın bakalım.
Birincisi bunu aldın 20 tl verdin.Sonra mecbur kullanmak için çağrı yada tesla küresine 15 puan verdin.(Vermezsen dandik bişe çıkar eminim süresi de az olur.)Verdin ama süresi var sonuçta bitince devamlı çıkaracaksın.Savaşçılarda da 20 tl verip birde 15 puan yiyen bir yetenek çıkarsa çıksın ama yarar mı olur zarar mı bilmem :|

“Genel Etkileşim” sayfasına dön