savascıların neyı eksık ??
savascıların neyı eksık ??
sıfacıya yardımcı buldunuz buyucuye de buldunuz da bu savascıuların canı yok mu
onlara da bı yoldas dost verın zaten savascıları çöp ettınız barı bı dost vverın onlarada
D
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Re: savascıların neyı eksık ??
Mızrakçı gelsin yanımıza ve onun mızraklarını labirent de dolduralım
yedek cephane de istiyorum :mrgreen:

- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

savaşcıların neresi çöp anlayamadım görev itemleri full max veriyor, şifacılara ise çoğu çöp gerçek bir savaşcı gb de her türlü grub bulur
emek vermeden karşılık alamazsın şifacılar yavaş kasılarak yeterince emek veriyor bence üstelikte görev itemiyle savaşcı şifacı kesebiliyor buda haksızlık ona bakılırsa o yüzden şilarla karşılaştırmamanızı rica ediyorum ama büyüler hakkında bir şey diyemiyeceğim
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
aga bana kalırsa savascıları cop ettıler buyucu ve sıfacılar daha guclu eskıden savascının zırhı yuzde 60 oluyodu zor olyodu ama sımdı yuzde 30 maxsımum oluyo buyucu 5 tyane vuruyo savascı yerde sımdı adalet bunun neresınde tak buyucunun yanına gıdıyosun gıdemedn oluyon ha sansına buyucunun zıhını tutulursa ozamn kesıyom ama zıhın tutulmadı surece buyucu savascıyı her turlu yıkar
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

arkadaşım yanılıyorsun sağlam bir savaşcı büyücüyü çok rahat yıkar yeterki yeteneğin güsel olsun
şahsen bak ben savaşcıdan pek anlamam ama çokda rahat büyücü kesiyorum çünkü mantık yürütüyorum git bak savaşcı bölümüne çok güzel taktikler var oda olmadı kendin oluştur ama bana büyücü kesemiyorum deme lütfen
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Tertip adlı arkadaşımızın başka konuya yazdığı gibi yazıorm Savaşçılara extradan avuç yalama hakkı gelcek 
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunun en güçlü karakteri:Savaşçı
Oyunun en hasar verici karakteri:Büyücü
Oyunun en dayanıklı karakteri:Şifacı
Genel olarak böyle ama bir sınıfta usta olursan o sınıfta en güçlü en çok hasar veren en dayanıklı olursun mantık karakteri iyi bilmektir
Oyunun en hasar verici karakteri:Büyücü
Oyunun en dayanıklı karakteri:Şifacı
Genel olarak böyle ama bir sınıfta usta olursan o sınıfta en güçlü en çok hasar veren en dayanıklı olursun mantık karakteri iyi bilmektir
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

ileride zaten tek bir karakter kullanabileceğiz şimdiden tüm karakterlerine yatırım yapanlar boşa para harcamasınlar bence birikim yapsınlar en azından zaman geldiği anda zorluk çekmezler
dostum sana buyucu kesemıyom demıyorum ama bence buyuculer savascılardan daha sanslı benım gorusum o senın gorusun farklı olabılır 
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Şifacı ve büyücülere gelen yoldaşları incelemeye alın bakalım.
Birincisi bunu aldın 20 tl verdin.Sonra mecbur kullanmak için çağrı yada tesla küresine 15 puan verdin.(Vermezsen dandik bişe çıkar eminim süresi de az olur.)Verdin ama süresi var sonuçta bitince devamlı çıkaracaksın.Savaşçılarda da 20 tl verip birde 15 puan yiyen bir yetenek çıkarsa çıksın ama yarar mı olur zarar mı bilmem :|
Birincisi bunu aldın 20 tl verdin.Sonra mecbur kullanmak için çağrı yada tesla küresine 15 puan verdin.(Vermezsen dandik bişe çıkar eminim süresi de az olur.)Verdin ama süresi var sonuçta bitince devamlı çıkaracaksın.Savaşçılarda da 20 tl verip birde 15 puan yiyen bir yetenek çıkarsa çıksın ama yarar mı olur zarar mı bilmem :|