Hııı anladım kesin sende oyunu bırakanlardan ve gelen yeniliklerden şikayetci olan ve bu yüzden konu açan kişilerdesindirSerserixkratos yazdı:foruma Göz atıyorum akıllı
Herkeze Soruyorum . . .
Re: Herkeze Soruyorum . . .
- NeDeSeMBoS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
YasinKocamanca yazdı:1=Farkı olmak zorunda mı?
2=kimseyi zorla oynatmıyorlar ki
3Kimse dükkandan item al diye zorlamıyor kı
4= köpek sürekli glemedi cağrı yeteneği gibi ha tazı ha sivas kangalı ?
+
kutu aldık bu kutudaki materyalleri snmi ödüyon renkli rehberiş okuyarak kasıyorsun kutuya bakıyorsun + 3 aylık plus ve platinyum paket veriyo bunlar öpücükle olmuyo

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Kendine sorman lazım neden bu oyunu oynuyorsun?
Bana sorarsan ben de bilmiyorum silkroad oynadım, metin2 oynadım bir çok oyun oynadım ama İKV kadar kendine bağlayan bir oyun olmadı sebebi oyunun kendisi mi yoksa ortam mı bilmiyorum.Ama oyundayken nedense hergün gittiğim bir yer gibi geliyor yani İKV yi açtığımda sanki başka bir eve gitmişim gibi oluyorum .Nerdeydin diye sorsalar oyundaydım derken bunu ciddi olarak söylüyorum içine alıyor.
Bana sorarsan ben de bilmiyorum silkroad oynadım, metin2 oynadım bir çok oyun oynadım ama İKV kadar kendine bağlayan bir oyun olmadı sebebi oyunun kendisi mi yoksa ortam mı bilmiyorum.Ama oyundayken nedense hergün gittiğim bir yer gibi geliyor yani İKV yi açtığımda sanki başka bir eve gitmişim gibi oluyorum .Nerdeydin diye sorsalar oyundaydım derken bunu ciddi olarak söylüyorum içine alıyor.
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Bn bir öğrenci olarak sürekli bir oyuna para yatıramam elimden geldiğince akçe almaya çalısıyorum ama nereye kadar ? Sürekli para para benim bırakmam yakındır.Diğer oyunlara başlamamın nedenı de budur daha gitmez böyle zaten oyunun yüzde 70 i öğrenci.Herkezin özgür iradesidir ama bazıları var baba parası yiyerek geçiniyor bunlar parası var diye sürekli önde olacaklar yazık.Karagün dostlarına şöyle bi geride durun dendi.Oyunda bu kadar oyuncu yokken bu zamana gelmelerınde en cok yardım edenleri, tanıtanları , oyuncu kazandıranlara karşılık sırf parası var diye dünkü veletleri üstün tutuyorlar YAZIK :!:
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bu arkadaş cevabını verdı . harfı harfıne katılıyorumxSagopaKajmerx yazdı:Bn bir öğrenci olarak sürekli bir oyuna para yatıramam elimden geldiğince akçe almaya çalısıyorum ama nereye kadar ? Sürekli para para benim bırakmam yakındır.Diğer oyunlara başlamamın nedenı de budur daha gitmez böyle zaten oyunun yüzde 70 i öğrenci.Herkezin özgür iradesidir ama bazıları var baba parası yiyerek geçiniyor bunlar parası var diye sürekli önde olacaklar yazık.Karagün dostlarına şöyle bi geride durun dendi.Oyunda bu kadar oyuncu yokken bu zamana gelmelerınde en cok yardım edenleri, tanıtanları , oyuncu kazandıranlara karşılık sırf parası var diye dünkü veletleri üstün tutuyorlar YAZIK :!:
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
IKV bi keren Türk oyunu akıLLı tabı bağLayacakturkoxHAMSTER yazdı:Kendine sorman lazım neden bu oyunu oynuyorsun?
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
- NeDeSeMBoS
- Salgın Koruyucusu
Serserixkratos yazdı:IKV bi keren Türk oyunu akıLLı tabı bağLayacakturkoxHAMSTER yazdı:Kendine sorman lazım neden bu oyunu oynuyorsun?
alakası yok

bazı arkadaşlar metin2 ile ikv yi kıyaslamışlar
tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama google girip metin 2 yazin vıkıbedı den okuyun bakalım oyun kaç dile çevrilmiş
ne kadar pazarı var türkiyede oyunun 44 sevrev ri var. Bu oyunun iyi oldugu tabiki göstermez ama abartmadan laf attın
bu oyunu bende begenmıyorum ama ikv nın bu ve bunun gibi oyunlardan ögrenci daha çok şey oldugu kanısındayımm
oyun bahsetıgınız kadar iyi olsaydı çoktan yurtdışınna serverları acılmış olurdu ama her şey
ortada görünen köy klavuz istemiyor ...
iyi bir oyunmuz var ama realıst yaklaşıp ne oldugumuzu bilerekk eleştiriler yaparsak oyunumuzun gelişimine okadar katkıda bulunuruz diye düşünüyorum!!!!
tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama google girip metin 2 yazin vıkıbedı den okuyun bakalım oyun kaç dile çevrilmiş
ne kadar pazarı var türkiyede oyunun 44 sevrev ri var. Bu oyunun iyi oldugu tabiki göstermez ama abartmadan laf attın
bu oyunu bende begenmıyorum ama ikv nın bu ve bunun gibi oyunlardan ögrenci daha çok şey oldugu kanısındayımm
oyun bahsetıgınız kadar iyi olsaydı çoktan yurtdışınna serverları acılmış olurdu ama her şey
ortada görünen köy klavuz istemiyor ...
iyi bir oyunmuz var ama realıst yaklaşıp ne oldugumuzu bilerekk eleştiriler yaparsak oyunumuzun gelişimine okadar katkıda bulunuruz diye düşünüyorum!!!!