Herkeze Soruyorum . . .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
byAPACHE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Herkeze Soruyorum . . .

Mesaj gönderen byAPACHE »

Serserixkratos yazdı:foruma Göz atıyorum akıllı
Hııı anladım kesin sende oyunu bırakanlardan ve gelen yeniliklerden şikayetci olan ve bu yüzden konu açan kişilerdesindir :)
Kullanıcı avatarı
NeDeSeMBoS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NeDeSeMBoS »

YasinKocamanca yazdı:1=Farkı olmak zorunda mı?
2=kimseyi zorla oynatmıyorlar ki
3Kimse dükkandan item al diye zorlamıyor kı
4= köpek sürekli glemedi cağrı yeteneği gibi ha tazı ha sivas kangalı ?

+
kutu aldık bu kutudaki materyalleri snmi ödüyon renkli rehberiş okuyarak kasıyorsun kutuya bakıyorsun + 3 aylık plus ve platinyum paket veriyo bunlar öpücükle olmuyo ;) haa bide bunun studyosundaki çalışanlar ve elektrik ohooooo ne sn söyle ne ben anlatayım sonucta sen kalkınmıyon parayla ;)
ResimResim

Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Kendine sorman lazım neden bu oyunu oynuyorsun?
Bana sorarsan ben de bilmiyorum silkroad oynadım, metin2 oynadım bir çok oyun oynadım ama İKV kadar kendine bağlayan bir oyun olmadı sebebi oyunun kendisi mi yoksa ortam mı bilmiyorum.Ama oyundayken nedense hergün gittiğim bir yer gibi geliyor yani İKV yi açtığımda sanki başka bir eve gitmişim gibi oluyorum .Nerdeydin diye sorsalar oyundaydım derken bunu ciddi olarak söylüyorum içine alıyor.
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

Bn bir öğrenci olarak sürekli bir oyuna para yatıramam elimden geldiğince akçe almaya çalısıyorum ama nereye kadar ? Sürekli para para benim bırakmam yakındır.Diğer oyunlara başlamamın nedenı de budur daha gitmez böyle zaten oyunun yüzde 70 i öğrenci.Herkezin özgür iradesidir ama bazıları var baba parası yiyerek geçiniyor bunlar parası var diye sürekli önde olacaklar yazık.Karagün dostlarına şöyle bi geride durun dendi.Oyunda bu kadar oyuncu yokken bu zamana gelmelerınde en cok yardım edenleri, tanıtanları , oyuncu kazandıranlara karşılık sırf parası var diye dünkü veletleri üstün tutuyorlar YAZIK :!:
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

xSagopaKajmerx yazdı:Bn bir öğrenci olarak sürekli bir oyuna para yatıramam elimden geldiğince akçe almaya çalısıyorum ama nereye kadar ? Sürekli para para benim bırakmam yakındır.Diğer oyunlara başlamamın nedenı de budur daha gitmez böyle zaten oyunun yüzde 70 i öğrenci.Herkezin özgür iradesidir ama bazıları var baba parası yiyerek geçiniyor bunlar parası var diye sürekli önde olacaklar yazık.Karagün dostlarına şöyle bi geride durun dendi.Oyunda bu kadar oyuncu yokken bu zamana gelmelerınde en cok yardım edenleri, tanıtanları , oyuncu kazandıranlara karşılık sırf parası var diye dünkü veletleri üstün tutuyorlar YAZIK :!:
Bu arkadaş cevabını verdı . harfı harfıne katılıyorum
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

turkoxHAMSTER yazdı:Kendine sorman lazım neden bu oyunu oynuyorsun?
Bana sorarsan ben de bilmiyorum silkroad oynadım, metin2 oynadım bir çok oyun oynadım ama İKV kadar kendine bağlayan bir oyun olmadı sebebi oyunun kendisi mi yoksa ortam mı bilmiyorum.Ama oyundayken nedense hergün gittiğim bir yer gibi geliyor yani İKV yi açtığımda sanki başka bir eve gitmişim gibi oluyorum .Nerdeydin diye sorsalar oyundaydım derken bunu ciddi olarak söylüyorum içine alıyor.
IKV bi keren Türk oyunu akıLLı tabı bağLayacak
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
NeDeSeMBoS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NeDeSeMBoS »

Serserixkratos yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Kendine sorman lazım neden bu oyunu oynuyorsun?
IKV bi keren Türk oyunu akıLLı tabı bağLayacak

alakası yok ;) türk oyunu diye her oyunu oynasaydık ohooo :) asıl önemlı olan ortam ;) benide içine çekiyor tek seni değil yani :P
ResimResim

Resim
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buhara »

bazı arkadaşlar metin2 ile ikv yi kıyaslamışlar
tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama google girip metin 2 yazin vıkıbedı den okuyun bakalım oyun kaç dile çevrilmiş
ne kadar pazarı var türkiyede oyunun 44 sevrev ri var. Bu oyunun iyi oldugu tabiki göstermez ama abartmadan laf attın
bu oyunu bende begenmıyorum ama ikv nın bu ve bunun gibi oyunlardan ögrenci daha çok şey oldugu kanısındayımm
oyun bahsetıgınız kadar iyi olsaydı çoktan yurtdışınna serverları acılmış olurdu ama her şey
ortada görünen köy klavuz istemiyor ...
iyi bir oyunmuz var ama realıst yaklaşıp ne oldugumuzu bilerekk eleştiriler yaparsak oyunumuzun gelişimine okadar katkıda bulunuruz diye düşünüyorum!!!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön