Bukadar da duyarsız yönetim olmaz...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mlhesr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Bukadar da duyarsız yönetim olmaz...

Mesaj gönderen mlhesr »

23.03.2011 Tarihinden Emden düştüm girdim çarda latif yok..Bu sorunu bir kez daha yaşamıştım o zaman almıstım..Bu sorunu 2.kez yaşamam ikv yönetiminin gerkli ilgiyi göstermediğini ıspatlar..Daha sonra desteğe mail attım gelen yanıt şu:03.03.2011tarihinden sonraki saheserlerin geri verilmesi söz konusudur.Bu ne arkadas siz dalgamı geciyorsunuz..Ama işin ucunda akçe olsa gelirdi deme..Para yemeye alıştınız bari işinizi iyi yapın bari hakkınızla yiyin..Bekliyorumki artık oyuna girmek 100akçe diyecekler diye gözünüzü para bürümüş para olmayan işleri boş vermişsiniz ne duyarsıssınız...Övgüleri üstlenmeyi bilginiz gibi eleştirileride üstlenip kendinize bakın bi...
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Bukadar da duyarsız yönetim olmaz...

Mesaj gönderen Serserixkratos »

mlhesr yazdı:23.03.2011 Tarihinden Emden düştüm girdim çarda latif yok..Bu sorunu bir kez daha yaşamıştım o zaman almıstım..Bu sorunu 2.kez yaşamam ikv yönetiminin gerkli ilgiyi göstermediğini ıspatlar..Daha sonra desteğe mail attım gelen yanıt şu:03.03.2011tarihinden sonraki saheserlerin geri verilmesi söz konusudur.Bu ne arkadas siz dalgamı geciyorsunuz..Ama işin ucunda akçe olsa gelirdi deme..Para yemeye alıştınız bari işinizi iyi yapın bari hakkınızla yiyin..Bekliyorumki artık oyuna girmek 100akçe diyecekler diye gözünüzü para bürümüş para olmayan işleri boş vermişsiniz ne duyarsıssınız...Övgüleri üstlenmeyi bilginiz gibi eleştirileride üstlenip kendinize bakın bi...
Yönetim anca otururur 5o tane gm tt dev var Bırsey yaptıkları yok
allah yardımcın olsun ne dıyım
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
mlhesr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen mlhesr »

Eyw kardeş...Ama işin ucunda AKÇE olsa löp diye atlarlar...Cembelitası indirme 5000akçe Oyuna giriş 100akçe olursa hiç şaşmayın..
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mlhesr yazdı:Eyw kardeş...Ama işin ucunda AKÇE olsa löp diye atlarlar...Cembelitası indirme 5000akçe Oyuna giriş 100akçe olursa hiç şaşmayın..
aynen Bak Çok hakLısınız akçe oLsa ısın Ucunda :D baLıkLama qıbı atlarlar :D

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

valla haklısın bende bir kaç şey ekleyim blok kaldırma 250 akçe susturma kaldırma 200 akçe :D bloklatma 300 akçe :roll:

çok yakında!!!

sobeenin takdiri epe 7500 akçe haftalık kullanım :D
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MaSSacHuSeTT yazdı:valla haklısın bende bir kaç şey ekleyim blok kaldırma 250 akçe susturma kaldırma 200 akçe :D bloklatma 300 akçe :roll:

çok yakında!!!

sobeenin takdiri epe 7500 akçe haftalık kullanım :D
:D :D :D

Kullanıcı avatarı
mlhesr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen mlhesr »

Para olunca iş yapıyorlar olmayınca yapmıyorlar...Üye olmak 500akçe :D :D :D şifre değiştirme 250akçe :D :D öneri sunma 500akçe :D önevirye cevap 2000akçe :D :D don al sen yönetim sen :D :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön