Bukadar da duyarsız yönetim olmaz...
- mlhesr
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bukadar da duyarsız yönetim olmaz...
23.03.2011 Tarihinden Emden düştüm girdim çarda latif yok..Bu sorunu bir kez daha yaşamıştım o zaman almıstım..Bu sorunu 2.kez yaşamam ikv yönetiminin gerkli ilgiyi göstermediğini ıspatlar..Daha sonra desteğe mail attım gelen yanıt şu:03.03.2011tarihinden sonraki saheserlerin geri verilmesi söz konusudur.Bu ne arkadas siz dalgamı geciyorsunuz..Ama işin ucunda akçe olsa gelirdi deme..Para yemeye alıştınız bari işinizi iyi yapın bari hakkınızla yiyin..Bekliyorumki artık oyuna girmek 100akçe diyecekler diye gözünüzü para bürümüş para olmayan işleri boş vermişsiniz ne duyarsıssınız...Övgüleri üstlenmeyi bilginiz gibi eleştirileride üstlenip kendinize bakın bi...
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Re: Bukadar da duyarsız yönetim olmaz...
Yönetim anca otururur 5o tane gm tt dev var Bırsey yaptıkları yokmlhesr yazdı:23.03.2011 Tarihinden Emden düştüm girdim çarda latif yok..Bu sorunu bir kez daha yaşamıştım o zaman almıstım..Bu sorunu 2.kez yaşamam ikv yönetiminin gerkli ilgiyi göstermediğini ıspatlar..Daha sonra desteğe mail attım gelen yanıt şu:03.03.2011tarihinden sonraki saheserlerin geri verilmesi söz konusudur.Bu ne arkadas siz dalgamı geciyorsunuz..Ama işin ucunda akçe olsa gelirdi deme..Para yemeye alıştınız bari işinizi iyi yapın bari hakkınızla yiyin..Bekliyorumki artık oyuna girmek 100akçe diyecekler diye gözünüzü para bürümüş para olmayan işleri boş vermişsiniz ne duyarsıssınız...Övgüleri üstlenmeyi bilginiz gibi eleştirileride üstlenip kendinize bakın bi...
allah yardımcın olsun ne dıyım
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- mlhesr
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Eyw kardeş...Ama işin ucunda AKÇE olsa löp diye atlarlar...Cembelitası indirme 5000akçe Oyuna giriş 100akçe olursa hiç şaşmayın..
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

aynen Bak Çok hakLısınız akçe oLsa ısın Ucundamlhesr yazdı:Eyw kardeş...Ama işin ucunda AKÇE olsa löp diye atlarlar...Cembelitası indirme 5000akçe Oyuna giriş 100akçe olursa hiç şaşmayın..
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

valla haklısın bende bir kaç şey ekleyim blok kaldırma 250 akçe susturma kaldırma 200 akçe
bloklatma 300 akçe :roll:
çok yakında!!!
sobeenin takdiri epe 7500 akçe haftalık kullanım
çok yakında!!!
sobeenin takdiri epe 7500 akçe haftalık kullanım
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı

MaSSacHuSeTT yazdı:valla haklısın bende bir kaç şey ekleyim blok kaldırma 250 akçe susturma kaldırma 200 akçebloklatma 300 akçe :roll:
çok yakında!!!
sobeenin takdiri epe 7500 akçe haftalık kullanım![]()
- mlhesr
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Para olunca iş yapıyorlar olmayınca yapmıyorlar...Üye olmak 500akçe
şifre değiştirme 250akçe
öneri sunma 500akçe
önevirye cevap 2000akçe
don al sen yönetim sen