Yeni Gözlükler [ HAKSIZLIK ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ZeHiRBaZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Yeni Gözlükler [ HAKSIZLIK ]

Mesaj gönderen ZeHiRBaZ »

Sifaxbaba yazdı:Sevgili Yonetim ....MMORG Ücretsiz İKv oyunu diye piyasaya girip ..
Akçe sistemi metin 2 özentisi olarak insanları Sömürmeye başladıgınız yetmedigi gibi . Şimdide okadar kp kasıp mor gözlük ceken arkadaşlarımızın Emeklerini sömürüyorsunuz.. ve forum yoneticisi şu sözleri diyor en iyisini yapmak için daha fazla ugraşmak gerek Ulan sanki kendi kasıyor okadar kp leri İKV yonetimi Sizi OYUN ALEMİNİN LEŞ KARGASI İLAN EDİYORUM ...... Fırsatçılar ... ::)) :mrgreen:

/AlkıŞ :twisted: :twisted:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
gadali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen gadali »

Sifaxbaba yazdı:Sevgili Yonetim ....MMORG Ücretsiz İKv oyunu diye piyasaya girip ..
Akçe sistemi metin 2 özentisi olarak insanları Sömürmeye başladıgınız yetmedigi gibi . Şimdide okadar kp kasıp mor gözlük ceken arkadaşlarımızın Emeklerini sömürüyorsunuz.. ve forum yoneticisi şu sözleri diyor en iyisini yapmak için daha fazla ugraşmak gerek Ulan sanki kendi kasıyor okadar kp leri İKV yonetimi Sizi OYUN ALEMİNİN LEŞ KARGASI İLAN EDİYORUM ...... Fırsatçılar ... ::)) :mrgreen:
Hahaha sana sadece gülüyorum.
Acaba Metin2 gibi sana benzer çocukların oynadığı oyunlardan başka bir oyun oynadın mı ? Bütün online oyunlarda buna benzer ( hatta çoğunda aynısı ) sistemler vardır. Özentilik değildir özentilik olsaydı en çok oynanan oyunlar bu sistem olan oyunlar olmazdı ;)
Kullanıcı avatarı
Sifaxbaba
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Sifaxbaba »

gadali yazdı:
Acaba Metin2 gibi sana benzer çocukların oynadığı oyunlardan başka bir oyun oynadın mı ? Bütün online oyunlarda buna benzer ( hatta çoğunda aynısı ) sistemler vardır. Özentilik değildir özentilik olsaydı en çok oynanan oyunlar bu sistem olan oyunlar olmazdı ;)
Ulan Saniyede 1500 dil Darbesi atıyon .. Yonetim sana nadida mor Yalaka gözlügü vericek :))
[*]MATADORXSPRİNTER...[*]ŞİFAXBABA...[/color]

A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

Resim
ZeHiRBaZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ZeHiRBaZ »

Sifaxbaba yazdı:
gadali yazdı:
Ulan Saniyede 1500 dil Darbesi atıyon .. Yonetim sana nadida mor Yalaka gözlügü vericek :))
adam sağlam dil darbesi atıyo valla:D mor gozlugu haketti:D
ResimResim
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

Öncelikle merhablar,

Biz o kadar kp kasıp mor gözlük cektik boşa gitti madem yeni gözlükler gelicek peki neden şimdi geliyor milletle dalgamı geciyorsunuz.Tamam yeni şaheserler gelebilir ama bunun böyle yapılması emege saygısızlık bence 112 bn hasardan 121 bn hasara cıkıyor galiba.Şimdi Oradaki 10 bn hasar icin millet o kadar kp parasımı vericek.Emege saygı yok bence bu oyunda. Başarılar iyi forumlar...
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Arkadaşlar parası olana yeni gözlükteki kp miktarı değişmedi. Yeni gözlüklerin kp lerini fazla yapmalarının nedeni bizleri klan ve şan parası artırıcı almaya yöneltmek için fazla yapıldı. Bir insan m2.5 gözlük alıcaksa önce klan parası arttırıcıyı alır kp yi kasar rahatça sonra gözlüğünü alır. Yani parası olana hiç bir fark yok eskisinden. Bence böyle olmaması gerekirdi. Artık her ortamda olduğu gibi bu ikv ortamındada Parası olan kral.. :o
Kullanıcı avatarı
wdffg
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen wdffg »

Ben parayı yatırdım +300 + plus'a şu an güzel güzel kp kasıyorum. m2.5 nadide şifa yoğunlaştıran alıacm 181 büyü şifa veriyor.
Eğer 1 ay 2 ay sonra çemberlitaş yerine gider m3 gözlük falan gelirse sunucuyu toplayıp oturma eylemi başlatıcam.
Şifacıların kudreti müttefiklerini etkisi alacak.
Savaşçılar güçleriyle muhalefetlerin korkulu rüyası olacak.
Büyücüler erdemiyle tüm dengeleri bozacak.

LaNeTLixZeYBeK - 49^
Lanetlıxzeybek - 34
Zeybekoglu - 49^
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MoSTaR »

sironur her zamankinden daha fazla caba gostermeliyiz yazmıssın. 90 bin kp kasmak senin ne kadar zamanını alır??
su anda hç gozluk cekmemişler için sorn degil fakat bir kaç gun once mor m2 sifa ve mor m2 hedef gozluk cekenler var.
biz kp verip gozluk alıyoruz ve bunların geri iadesini istiyoruz.

grup bolgelerinden cıkan nadide ve saheserleri geri verme işi zaten mantıksız.
bu konununustunde durup bir cozum bulmamız gerekli. yoneticiler ve oyuncular kendi paylarına duseni yapmalı ve kısa zamanda cozum b ulunmalı.
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Esat yazdı:
intikamatesi yazdı:Mor almanın bir manası yok çok küçük bir hasar farkı var o kadar mora giden kp israftır.
Nadidesiz 152 Veriyor, Şimdiki M2 Şifa 168. Nadide 182 Nasıl Fark yok ?
Sen 30 şifaya farkmı diyorsun 30 şifa eksik olsa ne olacak bir taraflarınmı eksilecek.

Yeni gözlükler gelmeden önce sadece Elektirik gözü almak gerekti şimdi onada gerek yok.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eLeaNoR »

Hayır siz ne bekliyordunuz ? Yeni gözlükler geldi. Bedava mı olacak ? Mor gözlük çekmişssin, emek sarf etmişsin. Olabilir. O zaman çemberlitaş gelmesin onun itemleride Junon'dan düşsün ?

Oyuna bir yenilik geldi tabiki ulaşılması güç olacak. Hemen ulaşılırsa ne zevki kalır ki ?

Not : Mor gözlüğüm yoktu. (Turkuvaz M2 Şifa ile geziyorum =) )
YalnızYolcu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön