Sifaxbaba yazdı:Sevgili Yonetim ....MMORG Ücretsiz İKv oyunu diye piyasaya girip ..
Akçe sistemi metin 2 özentisi olarak insanları Sömürmeye başladıgınız yetmedigi gibi . Şimdide okadar kp kasıp mor gözlük ceken arkadaşlarımızın Emeklerini sömürüyorsunuz.. ve forum yoneticisi şu sözleri diyor en iyisini yapmak için daha fazla ugraşmak gerek Ulan sanki kendi kasıyor okadar kp leri İKV yonetimi Sizi OYUN ALEMİNİN LEŞ KARGASI İLAN EDİYORUM ...... Fırsatçılar ... ::)) :mrgreen:
Sifaxbaba yazdı:Sevgili Yonetim ....MMORG Ücretsiz İKv oyunu diye piyasaya girip ..
Akçe sistemi metin 2 özentisi olarak insanları Sömürmeye başladıgınız yetmedigi gibi . Şimdide okadar kp kasıp mor gözlük ceken arkadaşlarımızın Emeklerini sömürüyorsunuz.. ve forum yoneticisi şu sözleri diyor en iyisini yapmak için daha fazla ugraşmak gerek Ulan sanki kendi kasıyor okadar kp leri İKV yonetimi Sizi OYUN ALEMİNİN LEŞ KARGASI İLAN EDİYORUM ...... Fırsatçılar ... ::)) :mrgreen:
Hahaha sana sadece gülüyorum.
Acaba Metin2 gibi sana benzer çocukların oynadığı oyunlardan başka bir oyun oynadın mı ? Bütün online oyunlarda buna benzer ( hatta çoğunda aynısı ) sistemler vardır. Özentilik değildir özentilik olsaydı en çok oynanan oyunlar bu sistem olan oyunlar olmazdı
Acaba Metin2 gibi sana benzer çocukların oynadığı oyunlardan başka bir oyun oynadın mı ? Bütün online oyunlarda buna benzer ( hatta çoğunda aynısı ) sistemler vardır. Özentilik değildir özentilik olsaydı en çok oynanan oyunlar bu sistem olan oyunlar olmazdı
Ulan Saniyede 1500 dil Darbesi atıyon .. Yonetim sana nadida mor Yalaka gözlügü vericek )
Ulan Saniyede 1500 dil Darbesi atıyon .. Yonetim sana nadida mor Yalaka gözlügü vericek )
adam sağlam dil darbesi atıyo valla:D mor gozlugu haketti:D
Biz o kadar kp kasıp mor gözlük cektik boşa gitti madem yeni gözlükler gelicek peki neden şimdi geliyor milletle dalgamı geciyorsunuz.Tamam yeni şaheserler gelebilir ama bunun böyle yapılması emege saygısızlık bence 112 bn hasardan 121 bn hasara cıkıyor galiba.Şimdi Oradaki 10 bn hasar icin millet o kadar kp parasımı vericek.Emege saygı yok bence bu oyunda. Başarılar iyi forumlar...
Arkadaşlar parası olana yeni gözlükteki kp miktarı değişmedi. Yeni gözlüklerin kp lerini fazla yapmalarının nedeni bizleri klan ve şan parası artırıcı almaya yöneltmek için fazla yapıldı. Bir insan m2.5 gözlük alıcaksa önce klan parası arttırıcıyı alır kp yi kasar rahatça sonra gözlüğünü alır. Yani parası olana hiç bir fark yok eskisinden. Bence böyle olmaması gerekirdi. Artık her ortamda olduğu gibi bu ikv ortamındada Parası olan kral..
Ben parayı yatırdım +300 + plus'a şu an güzel güzel kp kasıyorum. m2.5 nadide şifa yoğunlaştıran alıacm 181 büyü şifa veriyor.
Eğer 1 ay 2 ay sonra çemberlitaş yerine gider m3 gözlük falan gelirse sunucuyu toplayıp oturma eylemi başlatıcam.
Şifacıların kudreti müttefiklerini etkisi alacak.
Savaşçılar güçleriyle muhalefetlerin korkulu rüyası olacak.
Büyücüler erdemiyle tüm dengeleri bozacak.
sironur her zamankinden daha fazla caba gostermeliyiz yazmıssın. 90 bin kp kasmak senin ne kadar zamanını alır??
su anda hç gozluk cekmemişler için sorn degil fakat bir kaç gun once mor m2 sifa ve mor m2 hedef gozluk cekenler var.
biz kp verip gozluk alıyoruz ve bunların geri iadesini istiyoruz.
grup bolgelerinden cıkan nadide ve saheserleri geri verme işi zaten mantıksız.
bu konununustunde durup bir cozum bulmamız gerekli. yoneticiler ve oyuncular kendi paylarına duseni yapmalı ve kısa zamanda cozum b ulunmalı.
Hayır siz ne bekliyordunuz ? Yeni gözlükler geldi. Bedava mı olacak ? Mor gözlük çekmişssin, emek sarf etmişsin. Olabilir. O zaman çemberlitaş gelmesin onun itemleride Junon'dan düşsün ?
Oyuna bir yenilik geldi tabiki ulaşılması güç olacak. Hemen ulaşılırsa ne zevki kalır ki ?
Not : Mor gözlüğüm yoktu. (Turkuvaz M2 Şifa ile geziyorum )