Merhabalar
Öncelikle, Yeni Gözlükler Geldigi İçin.Bu Konuyu Açtım.
Biz O Kadar Kp Kastık. Gözlüklerimizi Çektik. Nadide Olarak. Şimdi İse. Yeni Gözlükler Gelmiş. Gözlükleri Nadide olmayanlar. Açıkcası Çok Sevindi.
Benim Nadide Olarak. M2 Şifa/M2 hedef Gözlüklerim Var,
Gözlükleri Alamadığımdan Degil. 1 Haftaya Kalmaz. Erkek Şifa Gözlüklerini Alırım. Hiç Gözüme Gelmez. Gelmedide.
Ama Alamayanlar. Var Ve,Ben Yeni Gözlükleri Aldığımda. Eski Nadideler Ne olcak. Onu Düşünüyorum. Parayla Satılacakmı, AMAN ! Öyle Bir Şey olmasın.
Sizden Ricam. Oyunda Nadidesi Olan Baya Var. Onları Ne Yapmamız Gerektigini Söylerseniz Seviniriz..
Herkese Hayırlı Cumalar
Yeni Gözlükler [ HAKSIZLIK ]
Yeni Gözlükler [ HAKSIZLIK ]
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
Re: Yeni Gözlükler [ HAKSIZLIK ]
Merhaba,
Birikiminizde olan gözlüklerin Klan Parası karşılığında satılması mümkün değildir. En güçlü eşyalara sahip olmak için her zaman daha çok çalışmalısınız.
Bunu şöyle düşünelim; Çemberlitaş bölgesi ile daha güçlü şaheser eşyalar bizleri bekliyor olacak. Bu eşyalar geldiğinde bizlerden eski eşyalarınızın iadesini isteme gibi bir durumunuz olabilir mi?
En iyiye ulaşmak için her zaman temin edilebilinenin en iyisi ile mücadele etmeliyiz.
Birikiminizde olan gözlüklerin Klan Parası karşılığında satılması mümkün değildir. En güçlü eşyalara sahip olmak için her zaman daha çok çalışmalısınız.
Bunu şöyle düşünelim; Çemberlitaş bölgesi ile daha güçlü şaheser eşyalar bizleri bekliyor olacak. Bu eşyalar geldiğinde bizlerden eski eşyalarınızın iadesini isteme gibi bir durumunuz olabilir mi?
En iyiye ulaşmak için her zaman temin edilebilinenin en iyisi ile mücadele etmeliyiz.
Ben Geldigi İçin Pişman Degilim, Eski Gözlükler Haram oldu Desene :?
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
oyundaki arkadaslarımız o kadar emek verip mor gözluk aldılar! yazık değilmi bu insanların emeklerine! bu kadar emegi bir çırpıda silip atmak çok vicdansızca bence:( ne yapacagımızıda şaşırdık yakında m3 te cıkar! insan artık bu oyunda birsey uretmeye yada almaya korkuyor! emeklerimiz bir gunde hiç ediliyor! HAKSIZLIK!!!!!

- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
:evil: Madem Yenı Gozluk Gelicekti Bastan Ne demediniz arkadaş ! Boşu Boşuna Aldık NadideleRi

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Şimdi M2,5 Şifa Çekiyorum, 1 Ay Sonra m3. Çıkarsa olmaz Söylüyorum.
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Mor almanın bir manası yok çok küçük bir hasar farkı var o kadar mora giden kp israftır.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Sevgili Yonetim ....MMORG Ücretsiz İKv oyunu diye piyasaya girip ..
Akçe sistemi metin 2 özentisi olarak insanları Sömürmeye başladıgınız yetmedigi gibi . Şimdide okadar kp kasıp mor gözlük ceken arkadaşlarımızın Emeklerini sömürüyorsunuz.. ve forum yoneticisi şu sözleri diyor en iyisini yapmak için daha fazla ugraşmak gerek Ulan sanki kendi kasıyor okadar kp leri İKV yonetimi Sizi OYUN ALEMİNİN LEŞ KARGASI İLAN EDİYORUM ...... Fırsatçılar ... ::)) :mrgreen:
Akçe sistemi metin 2 özentisi olarak insanları Sömürmeye başladıgınız yetmedigi gibi . Şimdide okadar kp kasıp mor gözlük ceken arkadaşlarımızın Emeklerini sömürüyorsunuz.. ve forum yoneticisi şu sözleri diyor en iyisini yapmak için daha fazla ugraşmak gerek Ulan sanki kendi kasıyor okadar kp leri İKV yonetimi Sizi OYUN ALEMİNİN LEŞ KARGASI İLAN EDİYORUM ...... Fırsatçılar ... ::)) :mrgreen:
[*]MATADORXSPRİNTER...[*]ŞİFAXBABA...[/color]
A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

Nadidesiz 152 Veriyor, Şimdiki M2 Şifa 168. Nadide 182 Nasıl Fark yok ?intikamatesi yazdı:Mor almanın bir manası yok çok küçük bir hasar farkı var o kadar mora giden kp israftır.
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
hasarlar iyiki 112 den 120 ye çıktı bütün bu curcuna 10 hasar içinme allah aşkına
10 hasar için 125000kp miydi neydi gözden çıkaracaksan o senin sorunun kardeşim. Eski mor gözlüklerin çöp olduğu felan yok. Bence güzel bir güncelleme gözlüklerde güzel. Umarım lonca sistemi ve çemberlitaşta bu yaza kadar gelir.
10 hasar için 125000kp miydi neydi gözden çıkaracaksan o senin sorunun kardeşim. Eski mor gözlüklerin çöp olduğu felan yok. Bence güzel bir güncelleme gözlüklerde güzel. Umarım lonca sistemi ve çemberlitaşta bu yaza kadar gelir.