Beni loncaya alıcak buraya

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mertal59
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Beni loncaya alıcak buraya

Mesaj gönderen mertal59 »

arkadaşlar loncaya alıcaklar pm Buketxaşkım ltfn 47 lwlim buz d izmeye çalışıorm alıcak pm atsın oyunda saat 18:00 20:00 veya 18:00 22:00 da oluyorum yeni FORUM hayırlı olsn
Kullanıcı avatarı
IIxxNAMELESSxxII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Beni loncaya alıcak buraya

Mesaj gönderen IIxxNAMELESSxxII »

arkadasım 1.si lonca sistemi daha gelmedi oyuna. ki gelseki bi süre rayına oturabilecegini sanmiyorum :)
2.si bence öle her önüne gelen lonca ya üyelik yaptirma :) kendini 1 yere ada :)
ve son olarak 3.sü sana tavsiyem item element diziyorsan hasarlarini öle ulu orta söyleme :) gün gelir vs atmak istersin birisiyle burda BUZ diziyorum demissin adam buna göre buz direnc abanır snn başın yanar :)
. . .
daha temiz ve küfürsüz bir ikv için... sınırları aşmadan !!!
Kullanıcı avatarı
LeFT4DeaD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LeFT4DeaD »

IIxxNAMELESSxxII yazdı:arkadasım 1.si lonca sistemi daha gelmedi oyuna. ki gelseki bi süre rayına oturabilecegini sanmiyorum :)
2.si bence öle her önüne gelen lonca ya üyelik yaptirma :) kendini 1 yere ada :)
ve son olarak 3.sü sana tavsiyem item element diziyorsan hasarlarini öle ulu orta söyleme :) gün gelir vs atmak istersin birisiyle burda BUZ diziyorum demissin adam buna göre buz direnc abanır snn başın yanar :)
patron konuştu bunlar önemli kulak verin :D
  • **[___Killzonexx___]**
  • Ne mutlu Türküm diyene !
Resim
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Alpaslanx »

IIxxNAMELESSxxII yazdı:arkadasım 1.si lonca sistemi daha gelmedi oyuna. ki gelseki bi süre rayına oturabilecegini sanmiyorum :)
Ben ce de haklı.Lonca meselesine gelicek olursak;Arkadaşın dediğine katolıyorum.
Lonca sistemi gelecek o zaman geçersin.Şimdilik kendin ol ve çarlarını yükselt.Arkadaşlık ve dostluklar kur.Belki o zaman bir loncaya geçersin.Şimdilik tek tabanca takıl.Sana iyi oyunlar ve oyunda bol itemler.

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

evet adamı lOncaya alın
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen eLeaNoR »

Helal sana. 4 Aralık 2009 Konusunu 24 Mart 2011 Taşıdın =)
YalnızYolcu

“Genel Sohbet” sayfasına dön