Beni loncaya alıcak buraya
Beni loncaya alıcak buraya
arkadaşlar loncaya alıcaklar pm Buketxaşkım ltfn 47 lwlim buz d izmeye çalışıorm alıcak pm atsın oyunda saat 18:00 20:00 veya 18:00 22:00 da oluyorum yeni FORUM hayırlı olsn
- IIxxNAMELESSxxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Beni loncaya alıcak buraya
arkadasım 1.si lonca sistemi daha gelmedi oyuna. ki gelseki bi süre rayına oturabilecegini sanmiyorum 
2.si bence öle her önüne gelen lonca ya üyelik yaptirma
kendini 1 yere ada 
ve son olarak 3.sü sana tavsiyem item element diziyorsan hasarlarini öle ulu orta söyleme
gün gelir vs atmak istersin birisiyle burda BUZ diziyorum demissin adam buna göre buz direnc abanır snn başın yanar 
2.si bence öle her önüne gelen lonca ya üyelik yaptirma
ve son olarak 3.sü sana tavsiyem item element diziyorsan hasarlarini öle ulu orta söyleme
. . .
daha temiz ve küfürsüz bir ikv için... sınırları aşmadan !!!
daha temiz ve küfürsüz bir ikv için... sınırları aşmadan !!!
patron konuştu bunlar önemli kulak verinIIxxNAMELESSxxII yazdı:arkadasım 1.si lonca sistemi daha gelmedi oyuna. ki gelseki bi süre rayına oturabilecegini sanmiyorum
2.si bence öle her önüne gelen lonca ya üyelik yaptirmakendini 1 yere ada
ve son olarak 3.sü sana tavsiyem item element diziyorsan hasarlarini öle ulu orta söylemegün gelir vs atmak istersin birisiyle burda BUZ diziyorum demissin adam buna göre buz direnc abanır snn başın yanar
- **[___Killzonexx___]**
- Ne mutlu Türküm diyene !

- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
Ben ce de haklı.Lonca meselesine gelicek olursak;Arkadaşın dediğine katolıyorum.IIxxNAMELESSxxII yazdı:arkadasım 1.si lonca sistemi daha gelmedi oyuna. ki gelseki bi süre rayına oturabilecegini sanmiyorum
2.si bence öle her önüne gelen lonca ya üyelik yaptirmakendini 1 yere ada
ve son olarak 3.sü sana tavsiyem item element diziyorsan hasarlarini öle ulu orta söylemegün gelir vs atmak istersin birisiyle burda BUZ diziyorum demissin adam buna göre buz direnc abanır snn başın yanar
Lonca sistemi gelecek o zaman geçersin.Şimdilik kendin ol ve çarlarını yükselt.Arkadaşlık ve dostluklar kur.Belki o zaman bir loncaya geçersin.Şimdilik tek tabanca takıl.Sana iyi oyunlar ve oyunda bol itemler.
Alpaslan
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
evet adamı lOncaya alın
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.