Meteorit&Yıldırım
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Meteorit&Yıldırım
kullancağın yere bağlı
Clan savaşı ve Vs bakımından tabiki
Gb için sormuyorum
Ben meteorit ve yıldırım kullanıyorum ve memnunum sizin düşüncelerinizi almak istedim
Genelde herkes clan savaşı ve vs'de artık Buz oku ve meteorit kullanıyor.
Evet arkadaşlar herkesten ayrı cevap ayrı bir yorum güzel bir bilgilendirme istiyorum
Gb için sormuyorum
Ben meteorit ve yıldırım kullanıyorum ve memnunum sizin düşüncelerinizi almak istedim
Genelde herkes clan savaşı ve vs'de artık Buz oku ve meteorit kullanıyor.
Evet arkadaşlar herkesten ayrı cevap ayrı bir yorum güzel bir bilgilendirme istiyorum
Waffle
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Çok kullanılmasada gayet iyi bir kombinasyondur.İstersen o yetenek dağılımını kullanırken kutup ve zihini 15 yapabilir.Yada Meditasyonu 15 yapabiilrsn.Bir çok olasılığın var düşünürsen bulursun.Bir yeteneği kullanmak onu 15 yapmak demek değildir.Büyüler içinde geçerlidir.
mesela örn benim kons 1 neden 1 çünkü kons açtığımda ya kutup ya da zihin atarlar ve ben 1 puanımla onların 15 verdikleri yeteneklerini alırımFeArOfNiGhT yazdı:Çok kullanılmasada gayet iyi bir kombinasyondur.İstersen o yetenek dağılımını kullanırken kutup ve zihini 15 yapabilir.Yada Meditasyonu 15 yapabiilrsn.Bir çok olasılığın var düşünürsen bulursun.Bir yeteneği kullanmak onu 15 yapmak demek değildir.Büyüler içinde geçerlidir.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
sen bu mantıkla fazla yaşamazsınTokerx yazdı:mesela örn benim kons 1 neden 1 çünkü kons açtığımda ya kutup ya da zihin atarlar ve ben 1 puanımla onların 15 verdikleri yeteneklerini alırımFeArOfNiGhT yazdı:Çok kullanılmasada gayet iyi bir kombinasyondur.İstersen o yetenek dağılımını kullanırken kutup ve zihini 15 yapabilir.Yada Meditasyonu 15 yapabiilrsn.Bir çok olasılığın var düşünürsen bulursun.Bir yeteneği kullanmak onu 15 yapmak demek değildir.Büyüler içinde geçerlidir.
avakado=eminönü
:lol: :lol: :lol: :lol:barkido yazdı:sen bu mantıkla fazla yaşamazsınTokerx yazdı:mesela örn benim kons 1 neden 1 çünkü kons açtığımda ya kutup ya da zihin atarlar ve ben 1 puanımla onların 15 verdikleri yeteneklerini alırımFeArOfNiGhT yazdı:Çok kullanılmasada gayet iyi bir kombinasyondur.İstersen o yetenek dağılımını kullanırken kutup ve zihini 15 yapabilir.Yada Meditasyonu 15 yapabiilrsn.Bir çok olasılığın var düşünürsen bulursun.Bir yeteneği kullanmak onu 15 yapmak demek değildir.Büyüler içinde geçerlidir.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- CanABREK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ws'lerde buz - meteorıtın secılmesının bence tek nedenı Nucleus Itemlerdır genellıkle Meteorıtle buz ıtemler bırleştiklerinden dolayı kişiler bu yönde item dizip yetenek kombınasyonları olusturmaya baslamıslardır , Bencede iyi bir Kombınasyon cünki eyer üstün nadide falan degilse , Wsler'de menzilden faydanalarak daha iyi şeyler yapabılırsın ,
Ws ler içindi bu verdigimm bilgi 
Mustafa Kemal ATATÜRK
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Meteorit yıldırımla savaşçı ws lerinde sen her büyü atışında savaşçıya bi adım yaklaşırsın eğer buz kullanırsan savaşçıyıda yavaşlatır ve durum eşit olur meteorit elektriğin dezavantajı savaşçı seni çok rahat yakalar
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
ayağında maraton falan olursa pek yaklaşamaz bi de tesla ooh yemede yanında yat.Meteorit elektrik menzili fazladır ve bu avantajı çok iyidir.Meteorit elektrik şaheserler gelseydi alternatör nucleus gibi hiç düşünmeden meteorit elektrik olurdum.Umarım Çemberlitaş ile gelirliderrrr yazdı:Meteorit yıldırımla savaşçı ws lerinde sen her büyü atışında savaşçıya bi adım yaklaşırsın eğer buz kullanırsan savaşçıyıda yavaşlatır ve durum eşit olur meteorit elektriğin dezavantajı savaşçı seni çok rahat yakalar
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL