Meteorit&Yıldırım

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Mavikaya
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Meteorit&Yıldırım

Mesaj gönderen Mavikaya »

Meteorit ve yıldırım sizce nasıl bir kombinasyondur?
Waffle
FeArOfNiGhT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Meteorit&Yıldırım

Mesaj gönderen FeArOfNiGhT »

kullancağın yere bağlı
Mavikaya
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mavikaya »

Clan savaşı ve Vs bakımından tabiki
Gb için sormuyorum
Ben meteorit ve yıldırım kullanıyorum ve memnunum sizin düşüncelerinizi almak istedim
Genelde herkes clan savaşı ve vs'de artık Buz oku ve meteorit kullanıyor.
Evet arkadaşlar herkesten ayrı cevap ayrı bir yorum güzel bir bilgilendirme istiyorum
Waffle
FeArOfNiGhT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FeArOfNiGhT »

Çok kullanılmasada gayet iyi bir kombinasyondur.İstersen o yetenek dağılımını kullanırken kutup ve zihini 15 yapabilir.Yada Meditasyonu 15 yapabiilrsn.Bir çok olasılığın var düşünürsen bulursun.Bir yeteneği kullanmak onu 15 yapmak demek değildir.Büyüler içinde geçerlidir.
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

FeArOfNiGhT yazdı:Çok kullanılmasada gayet iyi bir kombinasyondur.İstersen o yetenek dağılımını kullanırken kutup ve zihini 15 yapabilir.Yada Meditasyonu 15 yapabiilrsn.Bir çok olasılığın var düşünürsen bulursun.Bir yeteneği kullanmak onu 15 yapmak demek değildir.Büyüler içinde geçerlidir.
mesela örn benim kons 1 neden 1 çünkü kons açtığımda ya kutup ya da zihin atarlar ve ben 1 puanımla onların 15 verdikleri yeteneklerini alırım :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

Tokerx yazdı:
FeArOfNiGhT yazdı:Çok kullanılmasada gayet iyi bir kombinasyondur.İstersen o yetenek dağılımını kullanırken kutup ve zihini 15 yapabilir.Yada Meditasyonu 15 yapabiilrsn.Bir çok olasılığın var düşünürsen bulursun.Bir yeteneği kullanmak onu 15 yapmak demek değildir.Büyüler içinde geçerlidir.
mesela örn benim kons 1 neden 1 çünkü kons açtığımda ya kutup ya da zihin atarlar ve ben 1 puanımla onların 15 verdikleri yeteneklerini alırım :D
sen bu mantıkla fazla yaşamazsın :D
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

barkido yazdı:
Tokerx yazdı:
sen bu mantıkla fazla yaşamazsın :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
CanABREK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CanABREK »

Ws'lerde buz - meteorıtın secılmesının bence tek nedenı Nucleus Itemlerdır genellıkle Meteorıtle buz ıtemler bırleştiklerinden dolayı kişiler bu yönde item dizip yetenek kombınasyonları olusturmaya baslamıslardır , Bencede iyi bir Kombınasyon cünki eyer üstün nadide falan degilse , Wsler'de menzilden faydanalarak daha iyi şeyler yapabılırsın , ;) Ws ler içindi bu verdigimm bilgi :)
Mustafa Kemal ATATÜRK

İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen liderrrr »

Meteorit yıldırımla savaşçı ws lerinde sen her büyü atışında savaşçıya bi adım yaklaşırsın eğer buz kullanırsan savaşçıyıda yavaşlatır ve durum eşit olur meteorit elektriğin dezavantajı savaşçı seni çok rahat yakalar
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

liderrrr yazdı:Meteorit yıldırımla savaşçı ws lerinde sen her büyü atışında savaşçıya bi adım yaklaşırsın eğer buz kullanırsan savaşçıyıda yavaşlatır ve durum eşit olur meteorit elektriğin dezavantajı savaşçı seni çok rahat yakalar
ayağında maraton falan olursa pek yaklaşamaz bi de tesla ooh yemede yanında yat.Meteorit elektrik menzili fazladır ve bu avantajı çok iyidir.Meteorit elektrik şaheserler gelseydi alternatör nucleus gibi hiç düşünmeden meteorit elektrik olurdum.Umarım Çemberlitaş ile gelir
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Büyücü” sayfasına dön