Dellqymagician yazdı:Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar.Önceden hep savaşçı çarım olduğu için hiç büyü hakkında bilgim yok.Siz saygıdeğer arkadaşlardan bilgi almaya geldim.Sizlere sadece birkaç tane sorum olucak.Ben şimdi 36 LvL büyücüyüm Yetenekler Verdiğim değer >
Komet Kolye & Yüzük
Nexsus Eldiven
Komet merlin pantolon
Anka
Büyü kritik ayakkabı & çeket var
Ben Kasmak İÇin Bunlara Verdim Sizce KÖtümü neler Yapmam Gerektiğini Bana Söylerseniz Ypıyım Yanlış Verdin Derseniz Sıfırlıcam Yeteneekleri neye verceğimede yazın Lüttfen :mrgreen:
Üzerin iyi olursa Direnç kırmayada konsa da gerek yok 49 lvl de. Kutup ve zihini 15 yaparsın 1 tesla 1 medi 1 büyü bozma kalan 5 puanıda konsa verebilirsin. Büyü krtiğini artırıyor baya.(pek kullanmana gerek kalmıyor ama olsun)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Kardeşim. Karakterini 49 level yapınca sığınak yapmak isteyeceksin. Bunu için sana bir yetenek kombinasyonu öneririm. (Ben de bu şekilde verdim yetenekleri):
15 buz 15 buz bilgisi
15 yıldırım 15 yıldıırm bilgisi
15 direnç kırma alanı
15 zihin saldırısı-1 kutup rüzgarı
1 tesla küresi-1 büyü bozma
5 meditasyon
Eğer dışarıda rakiplerimi delirtmek istiyorum, Klan parası kasmak istiyorum, yeteneklerin böyle olmalı:
15 meteorit 15 fiziksel bilgi
15 buz 15 buz bilgisi
15 konsantrasyon-15 zihin saldırısı
5 büyü bozma-1 tesla-1 meditasyon-1 kutup
İndim mahşer alanına bir kıyamet var, tek bir lonca ayakta ve hala savaşmakta, adını merak mı ettin, işte söylüyorum sakın unutma !!! IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI