Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar.Önceden hep savaşçı çarım olduğu için hiç büyü hakkında bilgim yok.Siz saygıdeğer arkadaşlardan bilgi almaya geldim.Sizlere sadece birkaç tane sorum olucak.Ben şimdi 36 LvL büyücüyüm Yetenekler Verdiğim değer >
Komet Kolye & Yüzük
Nexsus Eldiven
Komet merlin pantolon
Anka
Büyü kritik ayakkabı & çeket var
Ben Kasmak İÇin Bunlara Verdim Sizce KÖtümü neler Yapmam Gerektiğini Bana Söylerseniz Ypıyım Yanlış Verdin Derseniz Sıfırlıcam Yeteneekleri neye verceğimede yazın Lüttfen :mrgreen:
İndim mahşer alanına bir kıyamet var, tek bir lonca ayakta ve hala savaşmakta, adını merak mı ettin, işte söylüyorum sakın unutma !!! IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
Dellqymagician yazdı:Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar.Önceden hep savaşçı çarım olduğu için hiç büyü hakkında bilgim yok.Siz saygıdeğer arkadaşlardan bilgi almaya geldim.Sizlere sadece birkaç tane sorum olucak.Ben şimdi 36 LvL büyücüyüm Yetenekler Verdiğim değer >
Komet Kolye & Yüzük
Nexsus Eldiven
Komet merlin pantolon
Anka
Ben Kasmak İÇin Bunlara Verdim Sizce KÖtümü neler Yapmam Gerektiğini Bana Söylerseniz Ypıyım Yanlış Verdin Derseniz Sıfırlıcam Yeteneekleri neye verceğimede yazın Lüttfen :mrgreen:
bu soru için çok konu açıldı ama bilgi vereyim.
şuanki sistmin fena değil (gerçi konsta olabilirdi dirençin yerine) direnç kırmayı fulle. zaten 40 lvl'de yetenekler 0 lanıyor. 5 puanda zihine ver. 44 levele kadar bu taktikle git (her lvl up'ta zihine, 1 puanda teslaya) 44 ten sonra merana gireceğin için fizikseli elektrik yap teslayıda kutup. zihin fullenince 1 tesla, 1 med, 1 büyü bozma. en sonda da teslayı 5 yap.
kutuba 10 puan VERİLMEZ!!! ya 1 puan ya da 15 puan verilir. bence 1 puanda iş görür.
takıların iyi. eldiven, silah, pantolon da iyi. bir görevin sonunda olgunn ceket veriyordu onu kullan. 44'e kadar elektrikçi olmayacağın için zincir ayakkabı işine yaramaz. alabilirsen komet al.
Terk-i Diyar eylesem olmaz.Kalsam Hersey Sabrımı Zorlar.
Ne yapacağımı bilemedim.
hadi Diyelim herseyden caysam varlık benden caymaz hasbam
Ne yapmalıyım Bilemedim.. SAGOPA KAJMER-- TERK-İ DİYAR
İndim mahşer alanına bir kıyamet var, tek bir lonca ayakta ve hala savaşmakta, adını merak mı ettin, işte söylüyorum sakın unutma !!! IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
Dellqymagician yazdı:Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar.Önceden hep savaşçı çarım olduğu için hiç büyü hakkında bilgim yok.Siz saygıdeğer arkadaşlardan bilgi almaya geldim.Sizlere sadece birkaç tane sorum olucak.Ben şimdi 36 LvL büyücüyüm Yetenekler Verdiğim değer >
Komet Kolye & Yüzük
Nexsus Eldiven
Komet merlin pantolon
Anka
Direnç yerine Konsantrasyonu 15 yapabilirsin Konsantrasyonda 15 olunca geri kalan puanları kafana göre dağıt
40 lwlde
Fiziksel & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Konsantrasyon 15
Tesla 5
40 lwlden 44 lwle kadar gelen puanlarıda 1 kutup 1 büyü bozma arasında paylaştır
15 fizik 15 bilgisi 15 kons 15 buz bilgisi 11 buz 1 meditasyon işini görür.Çünkü kemikkafalara komet ile x4 büyü hasarı olacağından kons ile çok büyük şovlar yapabilir 6 7 bn ile herkes den çabk kasabilrsn buz işe yaramaz 35 den beri adada kasıl
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!! Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz! Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
Komet Kolye & Yüzük
Nexsus Eldiven
Komet merlin pantolon
Anka
oncelıkle ben 36 levelken nasıl yaptıgımı solıyım bı kere 15 buz/elektırk/fızıksel 15 de bılgılerı.
zıhın ya 15 yap ya hıc yapma derım o yuzden zıhıne de 15 ı ver. (49 level olunca)
teslaya 1 puan yeter.(49 olunca)
kutuba da 1 puan yeter.(49 olunca)
gerı kalanları da dırenc kırmaya ver. (en azından ben ole yapmstm ısıme yarıyordu.)
Üstünü ful büyü hasarı fiziksel yap+konsantrasyon (saygı ile selamlıyorum ) git sivri adada kemik kes 1 günde 40 olup çıkarsın.Kan çalanla nitroyu karıştır (Maliyet açısından) ya da full kan çalan yap 44 olup çıkarsın.
Azat/Bilge item al (full olsun) git gece kes al sana 49 seviye büyücü
Fiziksel ve Bilgi 15
Konsantrasyon 15
Buz Bilgi 15
Gerisini Kafana Göre ver.
40 Lvlolunca üstün hala komet düşünüyorsan 44 lvle kadar
Fiziksel ve Bilgi 15
Konsantrasyon 15
Buz ve Bilgi 15
Zihin 15
Tesla 1
Büyü Bozma 1 ver yada Kutup 1.
Gerisisi Kafana Göre ver
44 lvlden Sonra Bilge veya Azat Dizersin GB Felan Yparsın (Grup Bölgeleri)
Fiziksel ve Bilgi 15
Konsantrasyon 15
Buz Bilgi 15
Gerisini Kafana Göre ver.
40 Lvlolunca üstün hala komet düşünüyorsan 44 lvle kadar
Fiziksel ve Bilgi 15
Konsantrasyon 15
Buz ve Bilgi 15
Zihin 15
Tesla 1
Büyü Bozma 1 ver yada Kutup 1.
Gerisisi Kafana Göre ver
44 lvlden Sonra Bilge veya Azat Dizersin GB Felan Yparsın (Grup Bölgeleri)
oyun sana kıyak yaptı sanırım
puanlara bak
hey yavrum hey