tükyancı :D
Re: tükyancı :D
adam biz şans artırıcıya para werdik dio ... sende wer sende cıkar sende sat dio .. kimse tın deilki ... madem öyle sende al şans artırıcı sende düşür ..
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
ben uğraşmam öyle saçma sapan maden artırıcılarla düşerse düşer düşmezsse düşman ne yapayım dünyanını sonumu

- Atabeyxdoktor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
yarramın kafası adammısın sen fiat yükseltion oruspu evladı şerefini siktimin piçi aç gözlü şero gözünmü doymuor paraya it olu it
Sunucu Anka
Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor

Divanıhümayum SunucuSancak
Atabeyxdoktor

Fakirsen oynama Al budaksız meşe 300 m xDTacsiz yazdı:ben uğraşmam öyle saçma sapan maden artırıcılarla düşerse düşer düşmezsse düşman ne yapayım dünyanını sonumu
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Sen hergun böle aynaya bakıpda kendınımı tarıf edıosun forumlarda xDAtabeyxdoktor yazdı:yarramın kafası adammısın sen fiat yükseltion oruspu evladı şerefini #@!? piçi aç gözlü şero gözünmü doymuor paraya it olu it
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
sen oyunda beni bul paraya boğayım seni oke ismim yeter bu diyarda daha fazlada birşey söylemem9zaza yazdı:Fakirsen oynama Al budaksız meşe 300 m xDTacsiz yazdı:ben uğraşmam öyle saçma sapan maden artırıcılarla düşerse düşer düşmezsse düşman ne yapayım dünyanını sonumu

meydan okuduğun kişi zazakiTacsiz yazdı:sen oyunda beni bul paraya boğayım seni oke ismim yeter bu diyarda daha fazlada birşey söylemem9zaza yazdı:Fakirsen oynama Al budaksız meşe 300 m xDTacsiz yazdı:ben uğraşmam öyle saçma sapan maden artırıcılarla düşerse düşer düşmezsse düşman ne yapayım dünyanını sonumu
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
hodri meydan kardeşşnicx yazdı:meydan okuduğun kişi zazakiTacsiz yazdı:sen oyunda beni bul paraya boğayım seni oke ismim yeter bu diyarda daha fazlada birşey söylemem9zaza yazdı:Fakirsen oynama Al budaksız meşe 300 m xDTacsiz yazdı:ben uğraşmam öyle saçma sapan maden artırıcılarla düşerse düşer düşmezsse düşman ne yapayım dünyanını sonumuhaberin olsun