yücelen ardenneler yüzük = 2,5m
farabi solucan yüzük = 2m
Urban tora tora zırh = 25m
Yücelen halit girmenç balyoz = 30m
mavi topaz x5 = 100m
budaksız = 10m
menekşe x2 = 60m
sibiryalı = 7m
duygusala bağlamak için şiir gibi yazdım ;P
tükyancı :D
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: tükyancı :D
[/color]
Kardeşim menekşelerde indirim yapabilirsen alayım ?
nicx yazdı: menekşe x2 = 60m
Kardeşim menekşelerde indirim yapabilirsen alayım ?

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
niye fiatları yükseltmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum güncellemeler gelmednede 20 mdi mavi şimdide ne kadar aç gözlü olduğunuzu ortayamı çıkarmak istiyorsunuz heleki menekşe tanesi 30 m diyorsun yemin ederimki senin kaçar açını görmedim bennicx yazdı:yücelen ardenneler yüzük = 2,5m
mavi topaz x5 = 100m
budaksız = 10m
menekşe x2 = 60m
sibiryalı = 7m

farzetki açlık yapıyorum nolcakTacsiz yazdı:niye fiatları yükseltmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum güncellemeler gelmednede 20 mdi mavi şimdide ne kadar aç gözlü olduğunuzu ortayamı çıkarmak istiyorsunuz heleki menekşe tanesi 30 m diyorsun yemin ederimki senin kaçar açını görmedim bennicx yazdı:yücelen ardenneler yüzük = 2,5m
mavi topaz x5 = 100m
budaksız = 10m
menekşe x2 = 60m
sibiryalı = 7m
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
seninle uğraşmama kararı aldım yüzsüzlerle uğraşmıyorum ben yüzsüzlüğünden döndüğünde belki bu konuşmalar bir yere varabilirnicx yazdı:farzetki açlık yapıyorum nolcakTacsiz yazdı:niye fiatları yükseltmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum güncellemeler gelmednede 20 mdi mavi şimdide ne kadar aç gözlü olduğunuzu ortayamı çıkarmak istiyorsunuz heleki menekşe tanesi 30 m diyorsun yemin ederimki senin kaçar açını görmedim bennicx yazdı:yücelen ardenneler yüzük = 2,5m
mavi topaz x5 = 100m
budaksız = 10m
menekşe x2 = 60m
sibiryalı = 7m
duygusala bağlamak için şiir gibi yazdım ;Pfiyatlar uygun değilse almazsın ..
iyi günler

bu fiyatlarda satan sadece ben olsam bişey demiycemTacsiz yazdı:seninle uğraşmama kararı aldım yüzsüzlerle uğraşmıyorum ben yüzsüzlüğünden döndüğünde belki bu konuşmalar bir yere varabilirnicx yazdı:farzetki açlık yapıyorum nolcakTacsiz yazdı:niye fiatları yükseltmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum güncellemeler gelmednede 20 mdi mavi şimdide ne kadar aç gözlü olduğunuzu ortayamı çıkarmak istiyorsunuz heleki menekşe tanesi 30 m diyorsun yemin ederimki senin kaçar açını görmedim bennicx yazdı:yücelen ardenneler yüzük = 2,5m
mavi topaz x5 = 100m
budaksız = 10m
menekşe x2 = 60m
sibiryalı = 7m
iyi günler
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
bana kalırsa hiç biri yüssüz deyil aç gözlülerin teki oyunla real hayatıbirbirinden ayırt edemeyen şizonferik manyak hepsi ruh hastası yani anlayacağın gözümde hepsi birer ruh hastasınicx yazdı:bu fiyatlarda satan sadece ben olsam bişey demiycemTacsiz yazdı:seninle uğraşmama kararı aldım yüzsüzlerle uğraşmıyorum ben yüzsüzlüğünden döndüğünde belki bu konuşmalar bir yere varabilirnicx yazdı:farzetki açlık yapıyorum nolcakTacsiz yazdı:niye fiatları yükseltmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum güncellemeler gelmednede 20 mdi mavi şimdide ne kadar aç gözlü olduğunuzu ortayamı çıkarmak istiyorsunuz heleki menekşe tanesi 30 m diyorsun yemin ederimki senin kaçar açını görmedim bennicx yazdı:yücelen ardenneler yüzük = 2,5m
mavi topaz x5 = 100m
budaksız = 10m
menekşe x2 = 60m
sibiryalı = 7m
iyi günlerhadi ben yüzsüzüm .. herkes de mi yüzsüz olur ?

bu fiyatları böyle yapan biz deil oyun yöneticileridir .. mavi topazı 2 mden 3 m den aldığımız günler oldu 20 m den bulamadığımız günlerde oldu ... millet keyfine göre fiyat söylemio ... bende bu fiyatları kendim koymadım .. millet ne diosa ona göre koydum
Helal lan Ozan Şair olcaq adamsınnicx yazdı:bu fiyatları böyle yapan biz deil oyun yöneticileridir .. mavi topazı 2 mden 3 m den aldığımız günler oldu 20 m den bulamadığımız günlerde oldu ... millet keyfine göre fiyat söylemio ... bende bu fiyatları kendim koymadım .. millet ne diosa ona göre koydum
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
ya bu kadarmı basitsiniz siz yani siz kendinizi milletle aç gözlülerle bir tutuyorsanız öyle olsun allah aşkına topı topu 4 elmas madeni vardı ve menekşe 6 mdi en fazla şimdi kaç tane elmas madeni var fiata bak 30 m sonuç ortada gm ler gelipte bu madenler bu fiattan satılacak diye bişey dediklerini ben duymadım kimse duymadı aslında herkez kendinegöre fiat koydu sizler ise en yüksek fiattan satanlara uymaya çalışıyorsunuz tek olay bu işte okenicx yazdı:bu fiyatları böyle yapan biz deil oyun yöneticileridir .. mavi topazı 2 mden 3 m den aldığımız günler oldu 20 m den bulamadığımız günlerde oldu ... millet keyfine göre fiyat söylemio ... bende bu fiyatları kendim koymadım .. millet ne diosa ona göre koydum