Olmadı...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Olmadı...

Mesaj gönderen ysrough »

Legioner yazdı:
Chatlaqs yazdı:Konuyu açan arkadasımızın anLatmak istediği oyunda adaLetsizLer vb. konuLara değinmek istemiş ama herkez işine geLdiği gibi konusuyor :)

Akçe sistemini çokmu aramış yönetim :!:
:arrow: :arrow: :arrow:
Bundan böyle her gelmesini istediğiniz güncelleme için yönetimin başını ağrıtmazsanız , şurasını şöyle burasını böyle yapın demeyi bırakır ve önünüze konanı yerseniz (yada yemezsiniz) kimse gelen herhangi bir yenilikten şikayetçi olmaz. Kaldı ki yönetim tüm bu güncellemelerde sizin fikirlerinizle hareket etmeyi adet edinmiş bir yönetim..

NOT: Bu laflarım ''Oyuna parayla item alalım DEV'ler GM'lerrr'' diye konu açmakla can sıkıntısı olmayı seven İKV'cilere gelsin..

NOT 2: Bana gm yalakası diyemeyeceğinizi belirtmek isterim,1 yıldır oynamıyorum..(ve oynamayacağım.) ;)
Wildcerix
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Wildcerix »

atabey yazdı:Buradaki asıl amaç, Akçe sistemi ile oyun bütçesine destek veren oyunculara teşekkür amacı gütmektedir. Yoksa bu etkinlik 1 günde açıklandı. 1 günde Akçe sisteminde ne kadar artış olabilir ki ?

Emin olun, amaç sadece para değil.

kesinLikLe aRkadaşa katılıyoRum ...
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Wildcerix yazdı:
atabey yazdı:Buradaki asıl amaç, Akçe sistemi ile oyun bütçesine destek veren oyunculara teşekkür amacı gütmektedir. Yoksa bu etkinlik 1 günde açıklandı. 1 günde Akçe sisteminde ne kadar artış olabilir ki ?

Emin olun, amaç sadece para değil.

kesinLikLe aRkadaşa katılıyoRum ...

Amaç KesinLikLe para . . O yüzden Aktarma Hakkı oLan 3 Şu an 1 e İndirmişLer Ki İlla akçe alcaz aktarcaz yazıklar olsun .
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
marazizmir
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen marazizmir »

bu Atabeyde Atabeyin in yazdıklarını alıntı yapanlarda önce gm yalakası sonra atabey in yalaksı :!:
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!
Kullanıcı avatarı
FaTiHaRaBoGLu
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FaTiHaRaBoGLu »

Size Bir Geçiririm pir Geçiririm.Hepiniz Yalanmış Yalakaya Dönersiniz.Adam Olun Erkek Olun.Beğenmeyen Çeksin Gitsin.Kimse Zorlamıyor İKV oynayın diye.adam isterse 500 LİRA Fiyat çeker 1 silah yükseltmeye.İstediğini yapar.kendi oyunu sana bana mı Soracak bunu.Yalakalıkmış.Asıl Yalaka Sizlersiniz.Önce Mantığınızı Çalıştırın Sonra Buraya Yazın.Diyorsanızki Bizde Mantık Yok O başka...Ozaman Burayada Yazmayın.Haydi Eyvallah.Kimse boşboğazlık Etmesin.Beğenmeyen Varsa Denetim Masası/Program Kaldır/İstanbul KV Kaldır...
Bu mudur ? Budur...
ResimResim

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

FaTiHaRaBoGLu yazdı:Size Bir Geçiririm pir Geçiririm.Hepiniz Yalanmış Yalakaya Dönersiniz.Adam Olun Erkek Olun.Beğenmeyen Çeksin Gitsin.Kimse Zorlamıyor İKV oynayın diye.adam isterse 500 LİRA Fiyat çeker 1 silah yükseltmeye.İstediğini yapar.kendi oyunu sana bana mı Soracak bunu.Yalakalıkmış.Asıl Yalaka Sizlersiniz.Önce Mantığınızı Çalıştırın Sonra Buraya Yazın.Diyorsanızki Bizde Mantık Yok O başka...Ozaman Burayada Yazmayın.Haydi Eyvallah.Kimse boşboğazlık Etmesin.Beğenmeyen Varsa Denetim Masası/Program Kaldır/İstanbul KV Kaldır...
Bu mudur ? Budur...
Herkez Burda eLeştırısını yapabıLır . Yeterkı Dozunu arttırmadan ama sana bakıyorumda arttırmaya caLısıyorsun . ısteyen ıstedıgını yapar oyunu yukLerken sanamı sordum Ki kaLdırıncada sana sorcağım ? ? ?
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
FaTiHaRaBoGLu
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FaTiHaRaBoGLu »

Serserixkratos yazdı:
FaTiHaRaBoGLu yazdı:Size Bir Geçiririm pir Geçiririm.Hepiniz Yalanmış Yalakaya Dönersiniz.Adam Olun Erkek Olun.Beğenmeyen Çeksin Gitsin.Kimse Zorlamıyor İKV oynayın diye.adam isterse 500 LİRA Fiyat çeker 1 silah yükseltmeye.İstediğini yapar.kendi oyunu sana bana mı Soracak bunu.Yalakalıkmış.Asıl Yalaka Sizlersiniz.Önce Mantığınızı Çalıştırın Sonra Buraya Yazın.Diyorsanızki Bizde Mantık Yok O başka...Ozaman Burayada Yazmayın.Haydi Eyvallah.Kimse boşboğazlık Etmesin.Beğenmeyen Varsa Denetim Masası/Program Kaldır/İstanbul KV Kaldır...
Bu mudur ? Budur...
Herkez Burda eLeştırısını yapabıLır . Yeterkı Dozunu arttırmadan ama sana bakıyorumda arttırmaya caLısıyorsun . ısteyen ıstedıgını yapar oyunu yukLerken sanamı sordum Ki kaLdırıncada sana sorcağım ? ? ?
Ben sana oyunu Kaldır Demiyorum.Oyunda Çıkan Yeni Şeyleri Beğenmeyip Eleştirenlere Diyorum.Hem Beğenmiyorlar Hem Oynuyorlar...
ResimResim

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
Kullanıcı avatarı
veyis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen veyis »

Konuyu açan arkadaşım çok güzel bir noktaya değinmiş.Bu oyun tamamen para tuzağı, bu akçe sistemini destekleyenlerin hiçte oyun gelişimini savunmalarıyla alakası yok.Oyuna para harcayacak kadar enayi olduklarını gizlemeye çalışıyor.Kendi parasını kendi kazanarak yatıran arkadaşları bişey demiyorum sonuçta kendileri kazanıyolar, ama tutupta ana baba parasıyla bu oyuna para yatıran enayilere sormak istiyorum.Aileniz o parayı bin bir zorlukla kazanırken sizin onlardan aldıklarınızı tutupta sadece bir oyundan daha fazla zevk alabilmek için harcadığınızda içinizden neler geçiyor gerçekten merak ediyorum.Bir noktaya daha değinmek istiyorum.Oyuna para yatırarak kendi üste çıkarmaya çalışanlara, akçe sistemini v.b kullanarak çarlarını geliştirerek normal bir oyuncuyu v.s de falan yendiğinizde bunu erkeklik sayanlar bu dediğimi iyi düşünsün.Bileğinin hakkıyla kazanmak bu deyildir.Dahada bu durumu savunan çıkarsa bu kadarda yüzsüzlük olmaz diyorum.Ayrıca oyunun güncellmesine maliyetini savunan bir arkadaş vardı oyunun onlara getirisinin yanında bir güncellemenin hesabını yapılmayacağını biliyorum ki.Mevlüt Dinç 'in altındaki arabayı gören varsa bu oyunun ona ne kadar kazanç sağladığını hepiniz anlarsınız.Dahada bişey demem ..!
[Kalite Sizseniz Markanız Benim]

“Genel Sohbet” sayfasına dön