Yöneticiler..
Artık iş çığrından çıktı .. Tamam anladık siz de para kazanacaksınız ama , tutup da yapılan etkınlıkler için de yükseltilmiş silah istemek de ne demek ??? yapmayın lutfen, oyundakılere mı çalışıyosunuz yoksa size para kazandıranlara mı ... Yazık !
Olmadı...
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
Re: Olmadı...
ee bu işler böyle, bak etkinlik yapıyolar oyuncular vs gm ler diye, aa ne tesaduf sadece yükseltilmiş silahlarla girilebiliyomus
:arrow:
:roll:
yapacagınız şey sürekli aglayıp zırlamak degil,işi pratiğe dökmektir birazda. haksızmıyım,(beğenmiyorsan çek git anlamında söylemiyorum). Ama iş o noktaya geldi, o kadar şikayeti yapıyorsunuz yapıyorsunuz, aa sonra bir bakmışız oyundaki herkes silah yükseltmiş, dükkandan bazı şeyleri satın almış. Destegi yönetime ikv oyuncuları veriyor, sonrada neden böyle oluyor diye isyanlardasınız, bilmiyorum..
yönetimin amaçlarını aştığına katılıyorum, pratik eyleminizi gösterip oyunu bırakın bence.. :roll:
yapacagınız şey sürekli aglayıp zırlamak degil,işi pratiğe dökmektir birazda. haksızmıyım,(beğenmiyorsan çek git anlamında söylemiyorum). Ama iş o noktaya geldi, o kadar şikayeti yapıyorsunuz yapıyorsunuz, aa sonra bir bakmışız oyundaki herkes silah yükseltmiş, dükkandan bazı şeyleri satın almış. Destegi yönetime ikv oyuncuları veriyor, sonrada neden böyle oluyor diye isyanlardasınız, bilmiyorum..
yönetimin amaçlarını aştığına katılıyorum, pratik eyleminizi gösterip oyunu bırakın bence.. :roll:
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
Buradaki asıl amaç, Akçe sistemi ile oyun bütçesine destek veren oyunculara teşekkür amacı gütmektedir. Yoksa bu etkinlik 1 günde açıklandı. 1 günde Akçe sisteminde ne kadar artış olabilir ki ?
Emin olun, amaç sadece para değil.
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
bu kadar saf olmayalım, bu etkinlik sadece 1 günlüğüne olacak diyelim, devamıda gelecek.. yükseltilmişler girebilecek diye bir sürü etkinlik çıkacak, yüzeysel bakmayalım olaya..atabey yazdı:Buradaki asıl amaç, Akçe sistemi ile oyun bütçesine destek veren oyunculara teşekkür amacı gütmektedir. Yoksa bu etkinlik 1 günde açıklandı. 1 günde Akçe sisteminde ne kadar artış olabilir ki ?
YeNiLMeZzZ
- IxSPARCOxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ben Böyle Hayatın
Sonuna kadar Katılıyorum..Legioner yazdı:Yöneticiler..
Artık iş çığrından çıktı .. Tamam anladık siz de para kazanacaksınız ama , tutup da yapılan etkınlıkler için de yükseltilmiş silah istemek de ne demek ??? yapmayın lutfen, oyundakılere mı çalışıyosunuz yoksa size para kazandıranlara mı ... Yazık !
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
atabey yazdı:Buradaki asıl amaç, Akçe sistemi ile oyun bütçesine destek veren oyunculara teşekkür amacı gütmektedir. Yoksa bu etkinlik 1 günde açıklandı. 1 günde Akçe sisteminde ne kadar artış olabilir ki ?
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
IxSPARCOxI yazdı:Sonuna kadar Katılıyorum..Legioner yazdı:Yöneticiler..
Oyuna Para Yatırmayanı Adamdan Saymıolar
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Gereken cevap bu iletide mevcut.[/i][/b]atabey yazdı:Buradaki asıl amaç, Akçe sistemi ile oyun bütçesine destek veren oyunculara teşekkür amacı gütmektedir. Yoksa bu etkinlik 1 günde açıklandı. 1 günde Akçe sisteminde ne kadar artış olabilir ki ?
Kuklacı Sunucusu ;
Philotheos / İkvxkritikçisi / Gladioxrecep / Xrecepx
Çakabey / Xrecepxx
Bestofhealer / Xrecepxxx
"Temiz bir İKV için ele ele."
Philotheos / İkvxkritikçisi / Gladioxrecep / Xrecepx
Çakabey / Xrecepxx
Bestofhealer / Xrecepxxx
"Temiz bir İKV için ele ele."
- xXKaRaMSaRxX
- Acemi Savaşçı
atabey yazdı:Buradaki asıl amaç, Akçe sistemi ile oyun bütçesine destek veren oyunculara teşekkür amacı gütmektedir. Yoksa bu etkinlik 1 günde açıklandı. 1 günde Akçe sisteminde ne kadar artış olabilir ki ?
MaZeReTim / MeRHaMeTiM
ßiR kaRanLık geLior yokLuĞunun ardından...
ne zaMan güne$ batsa bu son geCem...dioRum vaZgeÇ
yaLan dünyanın köhne saLTanaTından...yeTi$Tir bunCa keder
bunCa eLem dioRum...bu ne biTmez ayrıLık bu ne biTmez özLem diorm
ßiR kaRanLık geLior yokLuĞunun ardından...
ne zaMan güne$ batsa bu son geCem...dioRum vaZgeÇ
yaLan dünyanın köhne saLTanaTından...yeTi$Tir bunCa keder
bunCa eLem dioRum...bu ne biTmez ayrıLık bu ne biTmez özLem diorm
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
:lol: Yönetime Bişey Demiyorum Artık Bakınsana Arkadaş Yakında Hiç Merak Etmeyin Örsü Bile Akçe Veya Pluslu Olurzu Tamir Olamadınız 25 Akçeniz Olmalı.Oyunun İsmini Değiştirelim Arkadaşlar İstanbul Para Vakti :lol: Uydu Ama.Bakınsana Anka Sunucusuna Bile PLusu Olmayan Giremiyor Neyse Yönetim Bişey Demiyorum.Parayı Veren Düdüğü Çalar Bu Oyunda Artık.
Etkinliğe Giren Arkadaşları Şimdiden Tebrik Ederim
Etkinliğe Giren Arkadaşları Şimdiden Tebrik Ederim
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA