Handan Katledildi...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Handan Katledildi...

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

TebrikLer aRkadaŞLar hiç İtem cıkmadımı :D
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

KEYFALAN yazdı:
Bu tip söylemlerde onca kişinin emeğini sahiplenmektir ;) Hiç kimse tek başına bunu yapamazdı onun için kimse burda evcilik oynamasın.
İYİ OKU İYİ GÖR İYİ BENİMSE :!:

Ancak Bu basarı tüm LODOS KLANIN BASARISIDIR. Emeği Geçenlere Minnetkarız.

Gök Takımı
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Olan oldu yapacak bir sey yok tebrikler.
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

KEYFALAN yazdı:Başta Kendi (AFx) Loncam Olmak Üzere tüm lodos arkadaşları tebrik ederim. Arzlar ismeti kestik diye övünmeyin sizde merdivenlerden ilerleyip ismeti yerinde kesin o zaman takdir edelim. 2 tane muhafız keserek değil ;)
tartıstama yapmak icin solemiyom belki bize solemiyom ama biz ismeti kestiğimiz zaman merdivenlere kadar cıktık iceri gircektik ama ismet artist oldugu icin atladı eski konuları arastırırsanız ismeti merdivenlerde kestimizi gorebilirsiniz ;) hem handanı hem ismeti içeri kadar girdik ve kestik diyebilirim...
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
KEYFALAN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KEYFALAN »

yarar yazdı:
KEYFALAN yazdı:
Bu tip söylemlerde onca kişinin emeğini sahiplenmektir ;) Hiç kimse tek başına bunu yapamazdı onun için kimse burda evcilik oynamasın.
İYİ OKU İYİ GÖR İYİ BENİMSE :!:

Ancak Bu basarı tüm LODOS KLANIN BASARISIDIR. Emeği Geçenlere Minnetkarız.

Gök Takımı

Gayet iyi okundu sıkıntı etme ;) başında laf sokup sonunda Lodosların başarsıdır demişsin anlamamak için aptal olmak gerek ayrıca konuşma tarzına dikkat et...
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."

AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
KEYFALAN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KEYFALAN »

bygloyn yazdı:
KEYFALAN yazdı:Başta Kendi (AFx) Loncam Olmak Üzere tüm lodos arkadaşları tebrik ederim. Arzlar ismeti kestik diye övünmeyin sizde merdivenlerden ilerleyip ismeti yerinde kesin o zaman takdir edelim. 2 tane muhafız keserek değil ;)
tartıstama yapmak icin solemiyom belki bize solemiyom ama biz ismeti kestiğimiz zaman merdivenlere kadar cıktık iceri gircektik ama ismet artist oldugu icin atladı eski konuları arastırırsanız ismeti merdivenlerde kestimizi gorebilirsiniz ;) hem handanı hem ismeti içeri kadar girdik ve kestik diyebilirim...

Handan yerinden kıpırdamıyor işte sorun o :) yani şöyle düşünebiliriz İsmet'i en altta tüccarın yanında kesmek gerekir Handan'a eşdeğer olabilmesi için .
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."

AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Kullanıcı avatarı
SpxGreywolf
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SpxGreywolf »

Emmeye deiL gömmeye geldik :D
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Serhat Uysal Bunu Beğendi . Tebrikler ben yoktum ama kesmişsiniz :P :D
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

Muriscoyagmao yazdı:
esesler yazdı:Tebrikler kac lonca bilesmis kesmis arzlar tek lonca gidip kestiler onların basarısı daha üstün bana göre burada bulunan herhangi bir lonca ismeti tek gidip kesemez yinede güzel.

Arkadaşım İsmet Kesmek Dev Komodo görevinden farksız 2 Yeniçeri grupla ismeti keserim. Boş Boş konuşma lodoslardaki Loncaların yanına hiç bir Arz Loncası yaklaşamaz.Bahsini ettiğin loncalar kaç senedir sancak'da var söyle bakayım bana iki günde lonca olunmuyor.

güzel bi yorum olmuş murat dev komododa ismet kadar can var :) normaldir 2 grupla dışardan kesmemiz bence yapabiliyosanız 2 grupla kesin handanı sonra gelsen daha iyi olur ayrıca 2 grupla kesmenizede arzlar engel olcanı sanmam sonuçta oyun bu tbr ettim normal yani okadar oyuncu kesememesi ayıp zaten ;) fotoda grupdaki oyuncular dikkatimide çekmedi degil :D iyi oyunlar
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Grupdaki 2 Ateş Loncası üyesini kast ediyorsun. :) Orda şifaların sayısı az olduğu için tanıdık ölenleri gruba alıp kaldırıp çıkarıyordum. ;) Ekşın yaptık yani :lol: :lol:
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".

“Genel Sohbet” sayfasına dön