Handan Katledildi...
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Handan Katledildi...
TebrikLer aRkadaŞLar hiç İtem cıkmadımı 
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
İYİ OKU İYİ GÖR İYİ BENİMSE :!:KEYFALAN yazdı:
Bu tip söylemlerde onca kişinin emeğini sahiplenmektirHiç kimse tek başına bunu yapamazdı onun için kimse burda evcilik oynamasın.
Ancak Bu basarı tüm LODOS KLANIN BASARISIDIR. Emeği Geçenlere Minnetkarız.
Gök Takımı

SİNCE 2007...
- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Lonca: Anadolu Nefesi
tartıstama yapmak icin solemiyom belki bize solemiyom ama biz ismeti kestiğimiz zaman merdivenlere kadar cıktık iceri gircektik ama ismet artist oldugu icin atladı eski konuları arastırırsanız ismeti merdivenlerde kestimizi gorebilirsinizKEYFALAN yazdı:Başta Kendi (AFx) Loncam Olmak Üzere tüm lodos arkadaşları tebrik ederim. Arzlar ismeti kestik diye övünmeyin sizde merdivenlerden ilerleyip ismeti yerinde kesin o zaman takdir edelim. 2 tane muhafız keserek değil
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
yarar yazdı:İYİ OKU İYİ GÖR İYİ BENİMSE :!:KEYFALAN yazdı:
Bu tip söylemlerde onca kişinin emeğini sahiplenmektirHiç kimse tek başına bunu yapamazdı onun için kimse burda evcilik oynamasın.
Ancak Bu basarı tüm LODOS KLANIN BASARISIDIR. Emeği Geçenlere Minnetkarız.
Gök Takımı
Gayet iyi okundu sıkıntı etme
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
AFxMESGENC-MESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
bygloyn yazdı:tartıstama yapmak icin solemiyom belki bize solemiyom ama biz ismeti kestiğimiz zaman merdivenlere kadar cıktık iceri gircektik ama ismet artist oldugu icin atladı eski konuları arastırırsanız ismeti merdivenlerde kestimizi gorebilirsinizKEYFALAN yazdı:Başta Kendi (AFx) Loncam Olmak Üzere tüm lodos arkadaşları tebrik ederim. Arzlar ismeti kestik diye övünmeyin sizde merdivenlerden ilerleyip ismeti yerinde kesin o zaman takdir edelim. 2 tane muhafız keserek değilhem handanı hem ismeti içeri kadar girdik ve kestik diyebilirim...
Handan yerinden kıpırdamıyor işte sorun o
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
Emmeye deiL gömmeye geldik 
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Serhat Uysal Bunu Beğendi . Tebrikler ben yoktum ama kesmişsiniz

xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Muriscoyagmao yazdı:esesler yazdı:Tebrikler kac lonca bilesmis kesmis arzlar tek lonca gidip kestiler onların basarısı daha üstün bana göre burada bulunan herhangi bir lonca ismeti tek gidip kesemez yinede güzel.
Arkadaşım İsmet Kesmek Dev Komodo görevinden farksız 2 Yeniçeri grupla ismeti keserim. Boş Boş konuşma lodoslardaki Loncaların yanına hiç bir Arz Loncası yaklaşamaz.Bahsini ettiğin loncalar kaç senedir sancak'da var söyle bakayım bana iki günde lonca olunmuyor.
güzel bi yorum olmuş murat dev komododa ismet kadar can var
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: İstiklal
Grupdaki 2 Ateş Loncası üyesini kast ediyorsun.
Orda şifaların sayısı az olduğu için tanıdık ölenleri gruba alıp kaldırıp çıkarıyordum.
Ekşın yaptık yani :lol: :lol:
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".