[@9 öpmüş.eLeaNoR yazdı:Aileniz hakkında bilgilendirme yapılmıştı herhalde dikkate almamışlar.Gakgos yazdı:Akraba evliliğinin zararlarını bas bas anlatıyor yetkililer ama dinleyen kim
Öneri güzel bence Şansını dene.
ÖNERİ ! / Maden Öğütücü
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÖNERİ ! / Maden Öğütücü

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

Dediğim gibi aklıma gelen ilk haliyle yazdım. Sizlerin de görüşünüzü almak istedim. Olumlu olumsuz her türlü yorumunuza açığım arkadaşlar.

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
Merhaba,
Değerli efsun taşıyan çoğu eşya üretilirken birkaç adet mavi topaz,iridyum vs ister.
Eğer böyle bir yöntem gelirse kimse maden başında beklemez olan eşyalarıyla şaheser üretir herkes.
Ve ayrıca "Üretilebilir Şaheser Aktarımı"na girer bu olay.
Yani birinin şaheserini parçalara bölüp,başka bir karakterde tekrar birleştirebilirsiniz ki hırsızlara çok yarar bu durum.
Bence gelmemesi daha hayırlı
İyi Günler.
Değerli efsun taşıyan çoğu eşya üretilirken birkaç adet mavi topaz,iridyum vs ister.
Eğer böyle bir yöntem gelirse kimse maden başında beklemez olan eşyalarıyla şaheser üretir herkes.
Yani birinin şaheserini parçalara bölüp,başka bir karakterde tekrar birleştirebilirsiniz ki hırsızlara çok yarar bu durum.
İyi Günler.
"Everything starts in the head"

Sanırım yanlış anlamışsınızAedan yazdı:Merhaba,
İyi Günler.

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Gakgos yazdı:Akraba evliliğinin zararlarını bas bas anlatıyor yetkililer ama dinleyen kim
Evet bir zararı da sensin herhalde
Olumlu görüşleriniz için teşekkürler. Eleştiri yapanlara da eleştirdikleri için teşekkür ederim. Daha iyi düşünme fırsatı buluyorum bu sayede.

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
Kurtlarxfearx yazdı:Gakgos yazdı:Akraba evliliğinin zararlarını bas bas anlatıyor yetkililer ama dinleyen kim
Evet bir zararı da sensin herhalde
bak moron embesil idiot kardeşim tamam ufacık bir şakayı anlamamış olabilirsin bu senin elinde olan birşey değil ama ortamı germeye çalışma saçma sapan laflarla akıllı ol
Gakgoşbey
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
güzel bir neri hatta plus olana 3 kat fazla şans veya öğütücü artırıcı gibi yollarlada akşöçe satışıda yapabilirler 
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
ben katılıyorum guzel bir oneri