Evet arkadaşlar. Öncelikle herkese merhaba diyorum. Aklıma gelen öneriyi sizlere az ve öz şekilde elimden geldiğince açıklamaya çalışacağım. Açıklamamı örnek üzerinden anlatacağım. Bu şekilde daha kolay anlatabileceğimi düşünüyorum.
Şimdi örneğin bize Solucan Modeli Eldiven düştü. Biz bu eldiveni Maden Öğütücü isimli makineye bırakarak öğütebilelim. Nasıl mı? Gelelim şimdi önerimin ana mantığına,
Düşürdüğümüz Solucan Modeli Eldiven'i Maden Öğütücü'ye bırakalım ve Maden öğütücü bu eldiveni bize bileşenlerine ayırsın. Solucan Modeli Eldiven'in reçetesi diyelim ki şöyle olsun (Miktarlar tamamen aklımdan yazmadır reçetesini tam olarak bilmiyorum.)
11 Kenevir Lifi
5 Osmiyum
2 Mavi topaz
1 İridyum
4 Topaz diyelim Solucan Modeli Eldiven'in reçetesine.
Maden Öğütücümüze biz Solucan Modeli Eldiven'i bıraktığımızda Maden öğütücümüz eldivenin küçük bir bölümünü öğütsün ve şansa bağlı olarak bize öğüttüğü madenlerden versin. Örneğimize bakarsak mesala Solucan Modeli Eldiven'i Maden öğütücüye bıraktık. Bize 11 Kenevir Lifini versin veya 1 iridyumu versin veya 2 mavi topazı ve 5 osmiyumu versin. Bize maden vermesi tamamen şans olsun ve bazen de hiç maden vermesin. Eşyamızı Maden Öğütücüye bıraktığımızda eşyamız yok olsun ve Maden Öğütücü'yü kullanmamızın bi ücreti olsun. (Örneğin her level için 15 bin gibi bir fiyat.)
Bu şekilde çöp itemlerin de işe yarayacağı ve maden piyasasının da bir nevi düzeleceği kanaatindeyim.
Sunduğum öneri geliştirmeye açıktır ve aklıma gelen ilk şekilde yazdığım için biraz karışık gibi görünebilir.Olumlu ya da olumsuz her türlü yorumunuza açığım.
Saygılarımla...
ÖNERİ ! / Maden Öğütücü
ÖNERİ ! / Maden Öğütücü

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
Re: ÖNERİ ! / Maden Öğütücü
Akraba evliliğinin zararlarını bas bas anlatıyor yetkililer ama dinleyen kim 
Gakgoşbey
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
çok mükemmel fikir çok çöp item düşüyo merandan em den falan ama bu önerini yönetim yapmaz kesinlikle yapmaz
adamlar bizi dahada zorlaştirmak için cepimizdeki parayi almak içn elinden geleni yapıyolar bu öneriyi yapacaklarını sanmıyorum ama biraz uğraşirsak olur belki belli mi olur
maden öğütücüyü yü kullanmak 25 -50 lira olursa bak nasıl yaparlar.recepivedikx yazdı:çok mükemmel fikir çok çöp item düşüyo merandan em den falan ama bu önerini yönetim yapmaz kesinlikle yapmazadamlar bizi dahada zorlaştirmak için cepimizdeki parayi almak içn elinden geleni yapıyolar bu öneriyi yapacaklarını sanmıyorum ama biraz uğraşirsak olur belki belli mi olur
![]()

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Güzel bir öneri. Bence yetkili merciye gönderip şansınızı denemelisiniz.
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
yaparlar yapmasina ama bu seferde çöp item düşme oranını düşürurlerTokerx yazdı:maden öğütücüyü yü kullanmak 25 -50 lira olursa bak nasıl yaparlar.recepivedikx yazdı:çok mükemmel fikir çok çöp item düşüyo merandan em den falan ama bu önerini yönetim yapmaz kesinlikle yapmazadamlar bizi dahada zorlaştirmak için cepimizdeki parayi almak içn elinden geleni yapıyolar bu öneriyi yapacaklarını sanmıyorum ama biraz uğraşirsak olur belki belli mi olur
![]()
Tokerx
Uyarılar: 3
Klan: Lodos
Ne etcen Bize mi Gelcen ??
Sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün hiç güleceğim yoktu
:mrgreen: :mrgreen:
Sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün hiç güleceğim yoktu
Sahxyilan yazdı:Tokerx
Sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün hiç güleceğim yoktu![]()
![]()
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Aileniz hakkında bilgilendirme yapılmıştı herhalde dikkate almamışlar.Gakgos yazdı:Akraba evliliğinin zararlarını bas bas anlatıyor yetkililer ama dinleyen kim
Öneri güzel bence Şansını dene.
YalnızYolcu
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Herkes maden çekmeyi bırakıp çöp düşürmeye başlar piyasalar alt üst olur.İtem alım satımı durur.Dandik solucan eldivenden bile iridyum alınacaksa peh :lol: