Tabiki daha 2 sene bekleriz orası ayrı
Araştırmalar hoş olmuş ilgi çekici sürükleyici.
Evet, görevin adı da "Yol Ayrımı" olması lazım.starMad yazdı:Böyle Bir Görev Varmı ?? Hiç Bilmiyordum :Skargasa yazdı: birde çoğu kişinin haberi yoktur belki teşkilattan aldığımız son bi görev var.teşkilat görevlerinin hepsi bittikten sonra agah bey bizi kabacası teşkilattan atıyor.forumda fotoğrafları var.300bin veriyor![]()
çemberlitaş videosundaki kanuşmalar bana hep bu son görevi hatırlatıyor.eminim buradan çıkarım yapabilecek birileri vardır.
[/quote]GHQSEN yazdı:
Bu Resimdeki ise Bildiğiniz gibi Kuklacı...
Bu Kanıya Nereden Vardım ?
[quote]Garip bir kişilikti bu Kuklacı. Tuhaf da bir maske takardı. Bir kez konuşmak nasip olmuştu. Önemsiz bir konu hakkında edilmiş bir kaç söz. Gariptir, karakterleri tahlil etme yeteneğime son derece güvenirdim, ama kuklacının nasıl biri olduğunu hiç algılayabildiğimi sanmıyorum. Başta her şeyi bir hesapla yaptığını düşündüm, sonuçta çok güçlü bir büyücü ve çok zeki bir adamdı. Hırslı olduğunu da düşünüyordum açıkçası. Ancak Mansur Bey'in vefatının ardından bu tezlerim de çürüdü.
Hepiniz Oyun Hikayesinde Kuklacının Sivriada'dan Yarattığı Fareadamlarla Kaçtığını Biliyorsunuz.Maryhuana yazdı:GHQSEN yazdı:
Bu Resimdeki ise Bildiğiniz gibi Kuklacı...
Bu Kanıya Nereden Vardım ?
[quote]Garip bir kişilikti bu Kuklacı. Tuhaf da bir maske takardı. Bir kez konuşmak nasip olmuştu. Önemsiz bir konu hakkında edilmiş bir kaç söz. Gariptir, karakterleri tahlil etme yeteneğime son derece güvenirdim, ama kuklacının nasıl biri olduğunu hiç algılayabildiğimi sanmıyorum. Başta her şeyi bir hesapla yaptığını düşündüm, sonuçta çok güçlü bir büyücü ve çok zeki bir adamdı. Hırslı olduğunu da düşünüyordum açıkçası. Ancak Mansur Bey'in vefatının ardından bu tezlerim de çürüdü.
Buradan 2 sonuç çıkar.Hamit pehlivan orta yaşlı biri.Selami Kelaynak'tan "abi" diye bahsediyorsa Selami Kelaynak da baya yaşlı birisi.Kuklacı da oldukça yaşlı.Burası uyuşabilir ama videonun sonunda gördüğümüz kişinin bıyığında bir beyaz tel yokHamit Pehlivan yazdı:Selami Ağabey'i mi sordun? Birkaç ay önce gördüm buralarda.
FaunTLeRoy yazdı:1. Kuklacı Çemberlitaşta olamaz
her türlü kanıtlayabilirim