ÇEMBERLİTAŞ'nın Sırrı ! ! !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ÜSTADLAR

Re: ÇEMBERLİTAŞ'nın Sırrı ! ! !

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

İleride belkide yetenek penceresinde görebilirsiniz Celp diye :)
Tabiki daha 2 sene bekleriz orası ayrı ;)

Araştırmalar hoş olmuş ilgi çekici sürükleyici.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

starMad yazdı:
kargasa yazdı: birde çoğu kişinin haberi yoktur belki teşkilattan aldığımız son bi görev var.teşkilat görevlerinin hepsi bittikten sonra agah bey bizi kabacası teşkilattan atıyor.forumda fotoğrafları var.300bin veriyor :D
çemberlitaş videosundaki kanuşmalar bana hep bu son görevi hatırlatıyor.eminim buradan çıkarım yapabilecek birileri vardır.
Böyle Bir Görev Varmı ?? Hiç Bilmiyordum :S
Evet, görevin adı da "Yol Ayrımı" olması lazım.
Görev üzerinde araştırma yapmıştım çok önceden, forumda da kendi açtığım bir Çemberlitaş konusunda da paylaşmıştım.
Buraya da yazayım...

... Agah Bey "Yol Ayrımı" Görevi Hakkında ...

Yol Ayrımı [45]
Agah Bey : Gelin şöyle. Pek uğramıyorsunuz bu aralar. Sizden saklamayacağım, yer altındaki bazı güçler için çalıştığınızı duymak beni çok müteessir etti. Dış şehir, yüksek kazançlı bir gelir kapısı olabilir ancak, oraya giden insanlar gittikleri gibi dönmüyorlar. Sözü dolandırmanın lüzumu yok. Size olan güvenimde bir azalma yok. Ancak geçmişte yaşadığım acı tecrübelerden ötürü, artık önemli işlerimi sezgilerime emanet ediyorum. Bu yüzden, yer üstünde yaşamaya karar verene kadar, bir süre sizinle yollarımız ayrılıyor.

Yol Ayrımı görevinin Çemberlitaş Videosundaki sözlerle ilgisi var. Herkes "Teşkilata karşı mı çıkacağız" gibi şeyler diyordu.. Ama görev de diyor ki Agah Bey ;
"Yer üstünde yaşamaya karar verene kadar, bir süre yollarımız ayrılıyor" yani geçiçi olarak Teşkilattan ayrılıyoruz.
Araştırmalara göre Çemberlitaş girişi çok yüksek ihtimalle Eminönü'nde olacak.. Bizler de yeraltından çıkıp Çemberlitaş'a geleceğiz, yani yer üstünde yaşamaya devam edeceğiz ve tekrar Teşkilatla yola devam edeceğiz..[BENCE]

74 Sayfalık Bir Çemberlitaş Konusu, Emre senin de incelemeni tavsiye ederim ;

viewtopic.php?f=46&t=43937&
2009-2013
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Merhaba,
''Periyodik sesler'' olarak tahmin ettiğimiz sesleri dinledim. Yüksek bir ihtimalle bu konudaki kanılar doğru.
Ayrıca videonun aşağıdaki bölümünde o yapının merdivenin önünde duran biri var.

Resim

Bence o kişi aşağıdaki kişi:

Resim

Bence bu kişi de Kuklacı.

Şimdi fikirlerim şu doğrultuda:

''Teşkilat'ta beyinler çalışıyor'' kısmından da anladığımız gibi Teşkilat bir ekibi Çemberlitaş'a gönderiyor. Söz konusu şey de erg. Ancak Kuklacı çok önceden buraya kaçıyor. Kendisi iyi bir büyücü olduğu için yüksek erg gücünden etkilenmiyor. Teşkilat da Çemberlitaş'a yerleşince hem elektromanyetik ve ileri derecedeki güçlerle hem de Kuklacı ile uğraşıyoruz.

Aynı zamanda...

Videoda sürekli konuşan erkek sesi videonun sonunda ''...evet.'' diyen kişi. Yani soruyu soran kişi başkası cevaplayan da biziz. ''İşini bitirdin mi?'' diyerek de Kuklacı ile ilgili bir görevin sonu olduğunu düşünüyorum.

Ufak Ek

Resim

Burada makinenin başında duran bayan da bence aşağıdaki bayan:

Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Arkadaşlar kuklacı maske takıyor size göre Bir maskede bıyık olabilirmi güldürmeyin beni :lol:
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Çemberlitaş'ta yalnız olduğu için çıkarmıştır belki maskesini.
Kullanıcı avatarı
Maryhuana
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Maryhuana »

GHQSEN yazdı:

Bu Resimdeki ise Bildiğiniz gibi Kuklacı...
Resim

Bu Kanıya Nereden Vardım ?

[quote]Garip bir kişilikti bu Kuklacı. Tuhaf da bir maske takardı. Bir kez konuşmak nasip olmuştu. Önemsiz bir konu hakkında edilmiş bir kaç söz. Gariptir, karakterleri tahlil etme yeteneğime son derece güvenirdim, ama kuklacının nasıl biri olduğunu hiç algılayabildiğimi sanmıyorum. Başta her şeyi bir hesapla yaptığını düşündüm, sonuçta çok güçlü bir büyücü ve çok zeki bir adamdı. Hırslı olduğunu da düşünüyordum açıkçası. Ancak Mansur Bey'in vefatının ardından bu tezlerim de çürüdü.
[/quote]

Hepiniz Oyun Hikayesinde Kuklacının Sivriada'dan Yarattığı Fareadamlarla Kaçtığını Biliyorsunuz.
Peki Neyle Nereye Kaçtı ?
Tabiki Çemberlitaş'a Teşkilatın Gitmek İstemediği ''Sözde Güvenli Bölge''ye...
bide Zamanı Gelince Bizde Oyunumuzu Oynayacağız.2 Ters 1 Düz .Bu Hamle Kukla Oynatmada Kuklanın Ellerini Hareket Ettirir.Aynı Büyü Aterken Yapılan El Hareketi Gibi
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
Kullanıcı avatarı
Maryhuana
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Maryhuana »

Maryhuana yazdı:
GHQSEN yazdı:

Bu Resimdeki ise Bildiğiniz gibi Kuklacı...
Resim

Bu Kanıya Nereden Vardım ?

[quote]Garip bir kişilikti bu Kuklacı. Tuhaf da bir maske takardı. Bir kez konuşmak nasip olmuştu. Önemsiz bir konu hakkında edilmiş bir kaç söz. Gariptir, karakterleri tahlil etme yeteneğime son derece güvenirdim, ama kuklacının nasıl biri olduğunu hiç algılayabildiğimi sanmıyorum. Başta her şeyi bir hesapla yaptığını düşündüm, sonuçta çok güçlü bir büyücü ve çok zeki bir adamdı. Hırslı olduğunu da düşünüyordum açıkçası. Ancak Mansur Bey'in vefatının ardından bu tezlerim de çürüdü.
Hepiniz Oyun Hikayesinde Kuklacının Sivriada'dan Yarattığı Fareadamlarla Kaçtığını Biliyorsunuz.
Peki Neyle Nereye Kaçtı ?
Tabiki Çemberlitaş'a Teşkilatın Gitmek İstemediği ''Sözde Güvenli Bölge''ye...
bide Son Gün Geldiğinde Bizde Oyunumuzu Oynayacağız.2 Ters 1 Düz .Bu Hamle Kukla Oynatmada Kuklanın Ellerini Hareket Ettirir.Aynı Büyü Aterken Yapılan El Hareketi Gibi[/quote]
Bide Videodaki 1:52 'deki Gemiye Dikkatinizi Çekmenizi İstiyorum.Kimse Çemberlitaşın Girişinin Nerede Ve Kaç Tane Olacağını Bilmiyor.Eminönündeki İskelelerden Birine O Gemi Gelecek Ve Çemberlitaşa Öyle Giriecek Diğer Giriş İse Şah Kobranın Oradaki Labirent Girişi Gibi Olan Yer (Bence )
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Şöyle de bir detayı belirteyim Selami Kelaynak hakkında;
Hamit Pehlivan yazdı:Selami Ağabey'i mi sordun? Birkaç ay önce gördüm buralarda.
Buradan 2 sonuç çıkar.Hamit pehlivan orta yaşlı biri.Selami Kelaynak'tan "abi" diye bahsediyorsa Selami Kelaynak da baya yaşlı birisi.Kuklacı da oldukça yaşlı.Burası uyuşabilir ama videonun sonunda gördüğümüz kişinin bıyığında bir beyaz tel yok :)

Öte yandan,birkaç ay önce gördüm diyor.Bu 1-2 seneyi geçmez.Daha fazla olsa,birkaç sene derdi muhtemelen.
Yanlış biliyorsam düzeltin,Kuklacı Eminönü'yü eski bir tarihte terk ediyor.Tekrar geri gelse tanırlardı diye tahmin ediyorum.
Bunlar Selami Kelaynak'ın Kuklacı olduğu tezini bir nebze çürütüyor gibi.

Yine de bakıp göreceğiz...
İyi Günler.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

1. Kuklacı Çemberlitaşta olamaz
her türlü kanıtlayabilirim
Resim

ResimResim
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

FaunTLeRoy yazdı:1. Kuklacı Çemberlitaşta olamaz
her türlü kanıtlayabilirim

Kanıtlarınla Bize Sunarsan Konuyu Okuyan Kişiler Adına Ben Teşekkür Ederim, Bilgilerini Paylaşırsan Hepimiz Bilgilenmiş Oluruz :idea:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön