gerçek dünyada metaller buz ve elektikrik konusunda hassastırlar ve savunmasızdırlar..
Ancak oyun dunyasında metal giymiş olan savaşçılara ayrıca yeraltında bir level olan ve kapana kısılmış biçare cinlere 1200 buz hasarınız olsa bile vuramıyorsunuz neden metale kapanmışlar savaşçılarda metal zırh giymişler...
Bu düşünce ile herkes fiziksel dizmeye başlasa iyi eder sora demişti demeyin ..........
İyi forumlar
Çemberlitaş'daki Efsun Tartışması
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Çemberlitaş'daki Efsun Tartışması
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
- starMad
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
TaTaNgAxEbKK yazdı:Kenan'da elektrikle kendini daha da güçlendiriyor ama en çok hasarı da buzdan sonra elektrik veriyor..KaraXHayalet yazdı:Nerden biliyosun ayrıca gaffar bey buz büyücüsü değil aynı junon gibi daha önce görülmemiş mor ve uzaktan atmalı bir büyü atıyor çemberlitaş videosunda dikkat edersen görürüsn benim bildiğim gmb makinaları elektirikle çalışır onlara elektirik yollarsak dahada beslemiş güçlendirmiş olmazmıyız yoksa aküylemi çalışıyo tesla gibistarMad yazdı:Şimdi Fiziksel , Elektrik , Buz ..
Büyü Hasarı Buz = Gaffar , Beyaz Büyücü
Büyü Hasarı Elektrik = GBM - 71
Büyü Hasarı Fiziksel = Hangi Yaratığa Etki Ediyor ???
Evet Katılıyorum...Rzakeskinn yazdı:gerçek dünyada metaller buz ve elektikrik konusunda hassastırlar ve savunmasızdırlar..
Ancak oyun dunyasında metal giymiş olan savaşçılara ayrıca yeraltında bir level olan ve kapana kısılmış biçare cinlere 1200 buz hasarınız olsa bile vuramıyorsunuz neden metale kapanmışlar savaşçılarda metal zırh giymişler...
Bu düşünce ile herkes fiziksel dizmeye başlasa iyi eder sora demişti demeyin ..........
İyi forumlar
Altefdört
onun metalle ilgisi yok. o bir kapan büyücülerin fizikselleri savaşçıların kılıç dabelerine benzer ve kapana bir darbe indirilmesi gerektiği için fizik hariç büyü işlemiyor.Rzakeskinn yazdı:gerçek dünyada metaller buz ve elektikrik konusunda hassastırlar ve savunmasızdırlar..
İyi forumlar

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!