Herkese meraba :!:
Bildiğiniz gibi herkesi tutturmuş bir şu efsun olucak şunlar şunlar önplana çıkıcak felan diyorlar.
[Çemberlitaş Usülü]: Elektrik direnci veren bi' efsun.Burdan yola çıkarak elektrik hasarı önplana çıkan yaratıklar olacağını düşünebiliriz.Ama [BENCE] Kenan gibi değil de, Cevriye gibi olacak burdaki elektrik hasarı veren bosslar.
[Fark]ları neler ki? : Kenanın elektrik hasarı yüksek olmasına rağmen elektrikten aldığı hasar da yüksektir.Ancak Cevriyede bu durum söz konusu değil, yüksek olan elektrik hasarını, yüksek olan elektrik direnci takip etmektedir.
Arkadaşlar bir de çoğumuzun unuttuğu birşey var.
Genç Bilginler
Baş harflerine dikkat çekerim, [GB].
Hiç dikkat etmediniz sanırım
oyunda
[GB] Usülü diye bi' efsunvar.Ve ne veriyor bu efsun!
Büyü hasarı: Buz!
Tahminimce buz dirençlerini yüksek tutmak mantıklı olabilir.
Öncelikle bu bir tartışma konusudur, herkes kendi fikrini beyan edebilir.
Çemberlitaş'daki Efsun Tartışması
Çemberlitaş'daki Efsun Tartışması
Hold me and love me ~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
for my heart to quit.~
Re: Çemberlitaş'daki Efsun Tartışması
Kendi fikrim.. Bekle gör.
- Comader
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Merak eden datalara girip baksın boş yere tartışmanın anlamı yok.Buz yine en çok tercih edilen ve elektrikten biraz daha önde olacak.Yapımcıların buz merakı nedir anlamıyorum :S
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Datalara girip baksınmış, kirleticekseniz çıkın şu konudan ya, tövbe tövbe
Hold me and love me ~
for my heart to quit.~
for my heart to quit.~
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
GB nin Buz ile ilgisi yoktur işte kanıtı

karakürk diye bir efsundada buz direnci var ona bakarsanız,karakürk buzmu atıyor ? ama buza karşı dayanıklı.yani çemberlitaştaki yaratıklara elektrik işlemeyecegini sanıyorum
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Çemberlitalta karşımıza çıkacaklar full büyücü dimi ve oyunda büyücüye en çok ne işliyor max hasar dimi demekki çemberlitaşta max hasar ön planda olacak ayrıca makinaların metal parçaları çok kalın ve parçalanmaz olduğunu tahmin ediyorum işte orda büyücü devreye girecek gaffar bey ve diğer beyaz büyücüler bütün büyülere dirençliki fiziksel hariç öyleDocent yazdı:karakürk diye bir efsundada buz direnci var ona bakarsanız,karakürk buzmu atıyor ? ama buza karşı dayanıklı.yani çemberlitaştaki yaratıklara elektrik işlemeyecegini sanıyorum
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
GB icadı ve GB modeli sanırım yanılıyor olabilirim bunlar farklıydı.Zaten GB teşkilat adına çalışan bir ekip bence hatırlatma olarak koyulmuştur yani efsunla pek bir ilgisi olduğunu sanmıyorum.
-
ISagopaKajmerI
- İskele Babası

Datalara bakıldıgında elektırk haric diğerlerinin direnci yüksek ateş 800 buz 900 zehir 1000 gibisinden elektırek ise 0.
Fizikseli tam olarak bulamadım daha.Foto koyucam ama yasak diye biliyorum sizde not defteri ile açıp makine yazın ve oradakileri türkçeye çevirin anlarsınız ne demek ıstedıgımı
Fizikseli tam olarak bulamadım daha.Foto koyucam ama yasak diye biliyorum sizde not defteri ile açıp makine yazın ve oradakileri türkçeye çevirin anlarsınız ne demek ıstedıgımı
Hangi yaratığın elektrik direnç 0 ? gbm-71 mi ?ISagopaKajmerI yazdı:Datalara bakıldıgında elektırk haric diğerlerinin direnci yüksek ateş 800 buz 900 zehir 1000 gibisinden elektırek ise 0.