[İçerik Silinmiştir.]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 1 gün uzaklaştırılmıştır.
Hellriders.
Veda.... Titxreis
Re: Veda.... Titxreis
Titxtuana yazdı:işte o kadar ahmaksınızki biriniz çıkıp (küfür hariç) delikurt şuna şu zararı verdi diyemiyorsunuz sadece çamur at izi kalsın... sebebi belli hepinizin hakkından geldi hepinizi adam etmek için önce tatlı dille sonra kötekle eğitmeye çalıştı say bakalım yazı yazanlar 2 elin parmakları kadar yok neden çünkü bir avuç embesilsiniz. Yazan bile olsa hertürlü iftirayı atar kendi safınıza çekmeye çalışırsınız çünkü bizi çekemiyorsunuz örn. Titxibrahimbey...kupluce yazdı:Şu Titx hesaplarından konuya yorum yazan kişiler Delikurt un hesaplarıdır diye dua ediyorum.
Yoksa insanımız bu kadar ahmak olamaz. Bu loncadaki kişiler hiç mi takip etmiyorlar yazılan yazıları, sadece kendi yazdıklarına mı bakıyorlar anlamıyorum. Şu oyunda Delikurt u sevenlerin sayısı lonca harici 1 veya 2 kişi elle sayılacak kadar madem bu kadar güzel bir insan neden herkes bu adama laf diyor :?: Bu kadar milletin işi gücü yok bu kadar iyi bir adamı neden kötülüyor, rahatsız mı bu insanlar o kadar içtenlikle Delikurt a karşı söz söylüyor hiç mi düşünmüyorsunuz aklım almıyor.
Forum hesaplarını delikurt un kullandığını düşünerek bu ikilemden sıyrılıyorum en mantıklı yorum bu..
Foruma kimse girmiyorki zaten veda yazısına cevap yazsınlar girenler belli 3 beş çapulcu.
Bari biraz insan taklidi yapında adamın veda yazısını kirletmeyin tartışma konusuna çekip kapattırmaya uğraşmayın birazcık adam olun
Yazdım özeline. Bakalım ne diyeceksin ?
Bir şey bilmeden kalkıp kimsenin adamlığına laf etme.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Dostlarıma güzel dilekleri için teşekkür eder, diğerlerine de Allah (c.c.)' ın hidayet etmesini dilerim. İyi oyunlar Sancak.
SEN HALA BENİMSİN
Dün gece yatak yorgan döşek,
uyandım kanter içinde
Dünyayı kalayladım biraz,
kötülük yok aslında içimde
Neden böyle yapayalnız,
neden çaresiz gibi
Senden bir haber gelmez biliyordum
Senden bir umudum yok gibi
İstanbul'dan kolay kolay gitmezdim bilirsin
Tadı tuzu sendeymiş meğer İstanbul senmişsin
İhtiraslardan kolay kolay vazgeçmem bilirsin
İstanbul bitmedikçe sen hala benimsin.
SEN HALA BENİMSİN
uyandım kanter içinde
Neden böyle yapayalnız,
neden çaresiz gibi
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Bi hidayetten yoksunduk onu da teşhis ettin sonunda .Titxreis yazdı:Dostlarıma güzel dilekleri için teşekkür eder, diğerlerine de Allah (c.c.)' ın hidayet etmesini dilerim. İyi oyunlar Sancak.
SEN HALA BENİMSİN
uyandım kanter içinde
Neden böyle yapayalnız,
neden çaresiz gibi
Seni sevmeyen adam cennete de giremez kesin . Seni sevmeyen hidayetten yoksun olduğuna göre.
Ayrıca ben değilim karşımdaki insanın lafları işime gelmediği için ona hırsız diyen . Birilerinin anasına küfür eden. Hidayet kime gerekli bunu iyi oyunlar dediğin Sancak biliyor zaten :roll:
İmzamdaki sözü oku bak o sinekle aynısın farkın yok
AteşSalih -- TERBİYECİ

- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Seni ahlaksız velet her başın sıkıştığında anaya bacıya sövüyorsun sen mi bahsediyorsun hidayetten 

ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

FERRO yazdı:Seni ahlaksız velet her başın sıkıştığında anaya bacıya sövüyorsun sen mi bahsediyorsun hidayetten
Annesi muhterem olan alınmaz... Boşuna feveran etme iyi OYUNlar...
Titxreis-Titxatasagun

Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
ne kadar aciz insanlar oldugunuzu her forum sayfasında belli etmeseniz ölürsünüz sanırım.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Yukarıda yazdığım yorumları bir daha oku, aciz durumda olan kim eğer varsa anlama kabiliyetin anlayabilirsin diye düşünüyorum. Verecek cevabınız yoksa hiç cevap yazmayın karşındakine sen acizsin demekle karşındaki aciz olmaz, yanında bir şeyler sunman gerekirTitxaybala yazdı:ne kadar aciz insanlar oldugunuzu her forum sayfasında belli etmeseniz ölürsünüz sanırım.
AteşSalih -- TERBİYECİ

-
- Teşkilat Neferi
ACİZMİ ??? KİM ACİZ BİZMİ ???Titxaybala yazdı:ne kadar aciz insanlar oldugunuzu her forum sayfasında belli etmeseniz ölürsünüz sanırım.
FERRO yazdı:Seni ahlaksız velet her başın sıkıştığında anaya bacıya sövüyorsun sen mi bahsediyorsun hidayetten
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)