Veda.... Titxreis

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Veda.... Titxreis

Mesaj gönderen Titxreis »

Adam olmanın yolu, hatasızlık değil, Hz. Adem (a.s.)' de hata ile başlamış dünya yolculuğuna...
Burada yazmak güzel. Bir o kadar da şaşırtıcı ve ürkütücü.

Bazen de hüzün veriyor. Hüznümün sebebi, yazılanların ancak polemik konusu olduğunda ciddiye alınması. Şaşırtıcı olan ise polemik olsun diye yazmadıklarımın-hatta polemik olmasın diye yazdıklarımın da- polemik konusu edilmesi.
Veda vakti geldi, gözüm arkada değil, T.İ.T. Ailesini emanet edeceğim genç kardeşlerim var artık... Gelelim asıl konumuza.

Benim en büyük hatam, İstanbuloyun camiasındaki herkesi Adam yerine koymam oldu... Çoluktur çocuktur demedim, hatalarından ders almaları için herkese aynı muameleyi yaptım, oysa güzel bir söz vardı Göksu arkadaşımın, ( Söz ona ait değil Anonim ) " Sen ne kadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır." bu sözünü şiar edinmedim, yeri geldi kızdım yeri geldi sövdüm, yeri geldi veryansın ettim... Gençlerin emek vermeden yemek yemeğe çalışmasını hazmedemedim, oysa bu dünyada da, diğer dünyada da hiç birşey karşılıksız değildir, bu gün oyunda hile yapar, hırsızlık yapar işin kolayına kaçarsan, yarın birgün hayatta karşılaştığın zorluklarla da aynı düstur ile mücadele etmeğe çalışır ve haksız kazanç elde etmek için çabalar durursun, eline ne mi geçer, o an için gemisini yürüten kaptan olabilirsin, hatta sana " Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karsilatigin gucluklerle degil gemiyi limana getirip getiremediginle ilgilenir..." şeklinde bir bizans özdeyişi ile cesarette verip, yanlış bildiğin yolda ilerlemene destek olabilirler, oysa emek verilerek elde edilen küçük bir kazanç, hile hurda yolu ile edinilmiş onlarca değerden daha yeğdir.

5 Yaşındaki kızıma edilmedik küfür kalmadı, hiç bir lonca da bulunmayan bir çok kız arkadaşımızın karakterlerine girip oyun oynadığım için ( İnsan olan bir düşünür, neden bir hanımefendi bir çok lonca/ekip dururken T.İ.T. Loncasını tercih etmiştir ? ) etekli dendi, doğru yolu gösterme gayretimden ötürü bilmemne ( Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar... Doğru kovuyorlar. ) dürüst olduğumuz ve bir tane yanlışımız bulunmadığı için tarafımıza atılan iftiralar atıldı, yönetim ( Şeriatın kestiği parmak acımaz düsturu ile hareket ettik, bu da bizim Devletçilik anlayışımızdan olagelmekte...) in arkasında durduk adımız yalaka ya, hatta Sobee nin sahibine çıktı ( Neymiş Yönetim bizi koruyor kolluyor ve müsamaha gösteriyormuş ) Yönetimin yapmış olduğu hataların karşısında oyunun sahipleri ( Çünkü asıl sahibi ve oyunu ayakta tutan biz oyuncularız. ) olarak karşı çıktığımızda, yöneticileri galeyana getirmeye gayret edip bizlere ceza verilmesi için çabalar sarfedildi. Tek kişilik dev lonca dendi, adımız tanguta da çıktı anguta da... Yılmadık yıkılmadık...

Daima dürüstlüğümüzle, şeref ve haysiyetimizle örnek olmaya, genç nesle sahip çıkmaya çalıştık, elimizin erdiği dilimizin döndüğünce doğruyu göstermeğe çalıştık oyundaşlarımıza, kazancımız ne oldu yalnızca Allah (c.c.) rızası ve yanında Atalarımızdan emanet aldığımız devlet ve vatan topraklarımızın gelecek nesillere bağımsız bir biçimde teslim edilmesine katkıda bulunup vazifemizi tamamlama gayreti oldu.

Bir çok arkadaşımız malesef ve malesef yazı uzun geldi diyerek okumayıp olumlu/olumsuz yorumlar yapacak, hiç sorun değil, bizlerin safı belliydi Hz. İbrahim için yakılan ateşi söndürebilme gayretiyle sırtındaki yaprak ta 2 damla su taşımaya çalışan karıncaydık bu camiada...

Birşeyler katabildiysek, 3000 kişi arasında 3 kişiyi kurtarabildiysek, 1 kişinin dahi zarar görmesine engel olabildiysek ne ala ne mutlu bizlere.

“Hiç kimse sınanmadığı günahın masumu saymasın kendini.”

Tek tek isim yazmayacağım, olabilir insanlık hali bir arkadaşımın dahi adını unutur yazamazsam gönül koyar darılır, o nedenle başta kurucusu bulunduğum T.İ.T. Loncası Üyeleri olmak üzere, 3 yıldır oynadığım İKV Camiasının tüm oyuncularından ( Hakkımı helal etmeyeceğim birkaç oyuncu var, onlara tek sözüm benden helallik almadan can veremesinler, aynı şey benim için de geçerli. ) haklarını helal etmelerini diler, oyun ve reel hayatlarında herşeyin gönüllerince olmasını Yüce Allah (c.c.) tan niyaz ederim.

Sizleri son kez saygı ve sevgi ile selamlar, oyunda da olsa gerçek hayatta da olsa, doğru ve dürüst olmanın o an için sizlere fayda sağlamasa dahi gelecekte hakkınızda en hayırlısı olacağını bilmenizi dilerim.

Alemlerin Sahibine Emanetsiniz.
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Veda.... Titxreis

Mesaj gönderen olcaytoo »

Yine delikurt vedası acaba gidecek misin? yada ne kadar süre sonra geri dönecen
hadi bakalım göreceğiz :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Şimdi bayan forum hesaplarından girer (aybala , göksu ws.. ) Serhat bizi bırakma değmez der. Sonra geri döner oyuna :D Daha önceki yaptığı gibi sadece reklam.. :D
titxsevval
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen titxsevval »

Sevgili dostum Serhat gitmen bizim için büyük kayıp.diğer insanların ne dediği umrumuzda bile değil.Sen ve bizler kendimizce doğru olanı yaptık ve yapıyoruzda.Onun için kendini üzmeye değmez .Hayat kısa sen gönlünce yaşamana bak.Özel hayatında sana herşeyin gönlünce olmasını dilerim.Umarım çokkkkkk mutlu olusrsun.Her ne kusurumuz olduysa affola.Fakat...........Sen anlarsın.Kendine iyi bak.Güzel kardeşim yolun ve bahtın açık olsun.Baki kalcak dostun. Titxşevval(Aybüke),Titxbaşak. SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
TitxxAli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TitxxAli »

Hakkını helal et Serhatım, real hayatında başarı ve mutluluklar dilerim, oyunu bırakmanı istemezdim ama kararını vermişsin günü geldiğinde bizlerde veda edeceğiz, oyunu bırakman demek birbirimizden kopacağımız anlamına gelmez dostluğumuz ebedi olarak devam edecek Allaha emanet ol.
Titxali
Resim
Ey Türk, Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Kullanıcı avatarı
Ayyildizcabbar
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ayyildizcabbar »

Güzel bir veda yazısı..../Taktir et
AteşCaBBaR
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Bu yazıları yazan ile o küfürleri edenin aynı kişi olduğunu hatırladıkça şaşıyorum..

Neyse güzelce veda etmişsin yolun açık olsun derim hayatında her şey gönlünce olur inşallah..

Son bir şey nacizane söylemek istiyorum.. Kimseye bir şey öğretmeye kalkma bilgili olmak farklıdır bunu karşındakine aktarmak farklı hepten insanları yoldan çıkarıyorsun göründüğü gibi.. Ve ayrıca hep kendini çok bilen, karşındakinin bilgisi olmadığı için seni anlamadığını düşünen biri olarak görme, seninde öğrenmek gereken çok şey var.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

kupluce yazdı:Bu yazıları yazan ile o küfürleri edenin aynı kişi olduğunu hatırladıkça şaşıyorum..

Neyse güzelce veda etmişsin yolun açık olsun derim hayatında her şey gönlünce olur inşallah..

Son bir şey nacizane söylemek istiyorum.. Kimseye bir şey öğretmeye kalkma bilgili olmak farklıdır bunu karşındakine aktarmak farklı hepten insanları yoldan çıkarıyorsun göründüğü gibi.. Ve ayrıca hep kendini çok bilen, karşındakinin bilgisi olmadığı için seni anlamadığını düşünen biri olarak görme, seninde öğrenmek gereken çok şey var.
/Alkışş...
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

kuplucenin soylediklerine katiliyorum sen millete ana baci kufur et sonra bazi kisiler var hakkimi helal etmiyom de onlar sana hakkini helal ettilermi acaba sen kendini dusun kendi loncasindan baska olmayan herkeze hirsiz diyen hirsiz gozuyle bakan adam bes para etmez umarim gidersin artik ama hic sanmiyom birkac haftaya kalmaz bitersin yine burda... Yazinininda tamamini okudum full edebiyat parcalamissin insanlar seni taniyor nasil biri oldugunuda biliyor kendini yorma sen ;)
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

Real hayatında başarılar
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön