Bil kazanda skandal 16.03.2011

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
ISagopaKajmerI
İskele Babası
İskele Babası

Re: Bil kazanda skandal 16.03.2011

Mesaj gönderen ISagopaKajmerI »

Tamam diyelim bir yanlış vardı duzeltıldı peki biz ne yapalım ? Biz metinde ne yazıyorsa onu yazık neden hakkımızı alamıyoruz ? Her işinizde böyle sorun mu olacak ? Metinde ne gördüysem onu yazdım.Hatta ve hatta 2 tane isim vermişsiniz sonlarda 2 tane S harfi bile yoktu bu kadar yanlış yapan yönetimin cezasını bız cekıyoruz yeter :!:
Kullanıcı avatarı
bermer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bermer »

Gülüyorum, sadece gülüyorum

Taaaaaaaa ne zaman o görevde değişiklik yapıldı. Ustrahs, Ustrahss olarak değiştirildi.Bu fotoğraf çok eski. Bekleme yapma devam et.
Hold me and love me ~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
ISagopaKajmerI
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ISagopaKajmerI »

Lanet olsun arkadaş lanet olsun Türk oyunudiye destek çıkıyoruz ama daha bi ismi bile dogru yazamıyorlar :!:
Kullanıcı avatarı
risplent
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen risplent »

bizde o görevden bakarak yazdık siz bizle dalga mı geçiyorsunuz. şimdide 1 kişi kazandı diyorsunuz
eee bir kişi kazandıysa 10 kişi nie ilken yazdınız ne bicim iştir ya yaptınız :) komik valla
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

zgm0 yazdı:
bermer yazdı:Gülüyorum, sadece gülüyorum

Taaaaaaaa ne zaman o görevde değişiklik yapıldı. Ustrahs, Ustrahss olarak değiştirildi.Bu fotoğraf çok eski. Bekleme yapma devam et.
yorumuna senin yaptığın gibi sert bir cevap verirdim ama yeri değil. tamam farz edelim dediğin gibi oldu

sorundan sonra dediler ki kimse cevabı veremedi süre uzatıldı. Bu cevabın altına resimde yazılan 2.ismi yazdık sonra bunu sildiler buraya değil sorunun altına cevap atın. oraya yazana kadar biz adamlar cevabı görüp sorunun altına yazdı.
İnsanları yanlış yönlendirmekten artık vazgeçin!

Yapılan açıklamada "cevaplarınızı soruya yorum olarak gönderin" uyarısı bulunmakta idi. Soru cevabı doğru ve şu vakitten sonra tartışmaya dahi kapalıdır!

Görev metinlerini oyun içerisinde inceleme imkanınız mevcut.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön