Bil kazanda skandal 16.03.2011
-
- İskele Babası
Re: Bil kazanda skandal 16.03.2011
Tamam diyelim bir yanlış vardı duzeltıldı peki biz ne yapalım ? Biz metinde ne yazıyorsa onu yazık neden hakkımızı alamıyoruz ? Her işinizde böyle sorun mu olacak ? Metinde ne gördüysem onu yazdım.Hatta ve hatta 2 tane isim vermişsiniz sonlarda 2 tane S harfi bile yoktu bu kadar yanlış yapan yönetimin cezasını bız cekıyoruz yeter :!:
Gülüyorum, sadece gülüyorum
Taaaaaaaa ne zaman o görevde değişiklik yapıldı. Ustrahs, Ustrahss olarak değiştirildi.Bu fotoğraf çok eski. Bekleme yapma devam et.
Taaaaaaaa ne zaman o görevde değişiklik yapıldı. Ustrahs, Ustrahss olarak değiştirildi.Bu fotoğraf çok eski. Bekleme yapma devam et.
Hold me and love me ~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
-
- İskele Babası
Lanet olsun arkadaş lanet olsun Türk oyunudiye destek çıkıyoruz ama daha bi ismi bile dogru yazamıyorlar :!:
bizde o görevden bakarak yazdık siz bizle dalga mı geçiyorsunuz. şimdide 1 kişi kazandı diyorsunuz
eee bir kişi kazandıysa 10 kişi nie ilken yazdınız ne bicim iştir ya yaptınız
komik valla
eee bir kişi kazandıysa 10 kişi nie ilken yazdınız ne bicim iştir ya yaptınız
İnsanları yanlış yönlendirmekten artık vazgeçin!zgm0 yazdı:yorumuna senin yaptığın gibi sert bir cevap verirdim ama yeri değil. tamam farz edelim dediğin gibi oldubermer yazdı:Gülüyorum, sadece gülüyorum
sorundan sonra dediler ki kimse cevabı veremedi süre uzatıldı. Bu cevabın altına resimde yazılan 2.ismi yazdık sonra bunu sildiler buraya değil sorunun altına cevap atın. oraya yazana kadar biz adamlar cevabı görüp sorunun altına yazdı.
Yapılan açıklamada "cevaplarınızı soruya yorum olarak gönderin" uyarısı bulunmakta idi. Soru cevabı doğru ve şu vakitten sonra tartışmaya dahi kapalıdır!
Görev metinlerini oyun içerisinde inceleme imkanınız mevcut.
İyi eğlenceler.