Dükkanda Bunlarda Olsaydı ?...(İSTEK)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Dükkanda Bunlarda Olsaydı ?...(İSTEK)

Mesaj gönderen MoSTaR »

Kayzer yazdı:Konuyu açan arkadaş sen aslında gm olupta yan hesaptan konu açmıyorsun değil mi ?
haha dikkat etmemistim 15 mart 2011 kayıtlı..

makara bşr yana bukonuya katılıyorum gelmesi guzel olur.
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Süper bir çalışma,kusursuz ve ilgi çekici.Yönetimin bunun üzerinde hiç oynamadan direk kopyala-yapıştır yapsa yeridir.

Tekrardan tebrik ederim gerçekten güzel bir çalışma olmuş yönetime bu konuda yardımcı olabilir.
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen liderrrr »

Şaheser transferi olayı üyelik içinmi geçerli olucak karakter içinmi onuda belirt istersen
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

liderrrr yazdı:Şaheser transferi olayı üyelik içinmi geçerli olucak karakter içinmi onuda belirt istersen
Satın Aldıktan Sonra Karakterinizi Aktarmadığınız Sürece Etkisi Kalıcıdır.
Bu Kelimenin Tercümesi Şudur...Hesaba Yani Üyeliğe Alınıyor...Farklı Hesaba Oturum Yollandığında Bu Yeteneğinde Etkisi Geçiyor :arrow:
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen essperanza »

GHQSEN yazdı:
GHQSEN yazdı:
Resim

Fiyatlara Takılmayın Sallamasyon ;)

Sadece Gelmesi Gerektiğini Düşündüklerim Bunlar, Desteklerinizi Esirgemeyin...
Ganimet Arttırıcı : Yaratıklardan Torba Düşürme İhtimali ve Kazanılan Para %50 Artar.

Ganimet Toplayıcı : Çıkan Torbaların Hepsi Otomatik Toplanır.

Stil Değiştirme : Saçınızı Sakalınızı Takınızı Kısacası Tüm Yüzünüzü Değiştirmenize Olanak Sağlar. Her Ay 1 Kez Yapılabilir. Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.

İsim Değiştirme : Nüfustaki İsminiz Değiştirilir. Bu İşlem 3 Ayda 1 Kez Yapılabilir.Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.

Şaheser Transferi : Sadece Şaheser Transferi Yeteneğini Almış Olan ve Üyeliğine En Az Bir Adet Özel Sürüm Kutu Yüklemiş Üyelere Özeldir.Satın Aldıktan Sonra Karakterinizi Aktarmadığınız Sürece Etkisi Kalıcıdır.
Not: Şaheser Transferi Yapılan Kişide de Bu Yeteneğin Olması Gereklidir.
Karşı Klan Üyeleri İle Yapılamaz.
Çok iyi bir çalışma yapmışsın ve destek inş. bunu değerlendirir fakat şaheser aktarımında Karşı Klan Üyeleri İle Yapılamaz demişsin ben lodos çardan arz çara aktaramıcaksam şaheser transferinin benim için anlamı kalmaz
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

essperanza yazdı:
GHQSEN yazdı:
GHQSEN yazdı:
Resim

Ganimet Arttırıcı : Yaratıklardan Torba Düşürme İhtimali ve Kazanılan Para %50 Artar.

Stil Değiştirme : Saçınızı Sakalınızı Takınızı Kısacası Tüm Yüzünüzü Değiştirmenize Olanak Sağlar. Her Ay 1 Kez Yapılabilir. Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.

İsim Değiştirme : Nüfustaki İsminiz Değiştirilir. Bu İşlem 3 Ayda 1 Kez Yapılabilir.Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.

Şaheser Transferi : Sadece Şaheser Transferi Yeteneğini Almış Olan ve Üyeliğine En Az Bir Adet Özel Sürüm Kutu Yüklemiş Üyelere Özeldir.Satın Aldıktan Sonra Karakterinizi Aktarmadığınız Sürece Etkisi Kalıcıdır.
Çok iyi bir çalışma yapmışsın ve destek inş. bunu değerlendirir fakat şaheser aktarımında Karşı Klan Üyeleri İle Yapılamaz demişsin ben lodos çardan arz çara aktaramıcaksam şaheser transferinin benim için anlamı kalmaz
Dediğim Gibi Değişik İçerikler Eklenebilir Farketmez...Sadece Gelmesi Gerekenleri Sunmaktı Amacım ;)
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

Güncel... :arrow:
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Güzel fikirler, özellikle İsim ve Stil Değiştirme mutlaka gelmeli ki büyük ihtimalle gelecek.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Nevizade »

Tek kelime ile Müthiş bir konu , bu konudan Dükkan'da yer almasını istediğimiz eklentileri belirtebiliriz ve senin belirttiğin eklentilerde şuanda bütün ikv oyuncularının talep edebileceği eklentiler yönetim inşallah bu konuyu dikkate alır özellikle resimler çok gerçekçi olmuş sanki gerçekten oraya eklenmiş gibi tebrik ederim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Nevizade »

GHQSEN yazdı:
GHQSEN yazdı:
Resim

Açıklamalarıylada yazmışsın yeni görüyorum gerçekten çok mantıklı ve gerçekleşme olasılığını yüksek görüyorum.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön