haha dikkat etmemistim 15 mart 2011 kayıtlı..Kayzer yazdı:Konuyu açan arkadaş sen aslında gm olupta yan hesaptan konu açmıyorsun değil mi ?
makara bşr yana bukonuya katılıyorum gelmesi guzel olur.
haha dikkat etmemistim 15 mart 2011 kayıtlı..Kayzer yazdı:Konuyu açan arkadaş sen aslında gm olupta yan hesaptan konu açmıyorsun değil mi ?
liderrrr yazdı:Şaheser transferi olayı üyelik içinmi geçerli olucak karakter içinmi onuda belirt istersen
Bu Kelimenin Tercümesi Şudur...Hesaba Yani Üyeliğe Alınıyor...Farklı Hesaba Oturum Yollandığında Bu Yeteneğinde Etkisi Geçiyor :arrow:Satın Aldıktan Sonra Karakterinizi Aktarmadığınız Sürece Etkisi Kalıcıdır.
Çok iyi bir çalışma yapmışsın ve destek inş. bunu değerlendirir fakat şaheser aktarımında Karşı Klan Üyeleri İle Yapılamaz demişsin ben lodos çardan arz çara aktaramıcaksam şaheser transferinin benim için anlamı kalmazGHQSEN yazdı:Ganimet Arttırıcı : Yaratıklardan Torba Düşürme İhtimali ve Kazanılan Para %50 Artar.GHQSEN yazdı:
Fiyatlara Takılmayın Sallamasyon
Sadece Gelmesi Gerektiğini Düşündüklerim Bunlar, Desteklerinizi Esirgemeyin...
Ganimet Toplayıcı : Çıkan Torbaların Hepsi Otomatik Toplanır.
Stil Değiştirme : Saçınızı Sakalınızı Takınızı Kısacası Tüm Yüzünüzü Değiştirmenize Olanak Sağlar. Her Ay 1 Kez Yapılabilir. Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.
İsim Değiştirme : Nüfustaki İsminiz Değiştirilir. Bu İşlem 3 Ayda 1 Kez Yapılabilir.Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.
Şaheser Transferi : Sadece Şaheser Transferi Yeteneğini Almış Olan ve Üyeliğine En Az Bir Adet Özel Sürüm Kutu Yüklemiş Üyelere Özeldir.Satın Aldıktan Sonra Karakterinizi Aktarmadığınız Sürece Etkisi Kalıcıdır.
Not: Şaheser Transferi Yapılan Kişide de Bu Yeteneğin Olması Gereklidir.
Karşı Klan Üyeleri İle Yapılamaz.
Dediğim Gibi Değişik İçerikler Eklenebilir Farketmez...Sadece Gelmesi Gerekenleri Sunmaktı Amacımessperanza yazdı:Çok iyi bir çalışma yapmışsın ve destek inş. bunu değerlendirir fakat şaheser aktarımında Karşı Klan Üyeleri İle Yapılamaz demişsin ben lodos çardan arz çara aktaramıcaksam şaheser transferinin benim için anlamı kalmazGHQSEN yazdı:Ganimet Arttırıcı : Yaratıklardan Torba Düşürme İhtimali ve Kazanılan Para %50 Artar.GHQSEN yazdı:
Stil Değiştirme : Saçınızı Sakalınızı Takınızı Kısacası Tüm Yüzünüzü Değiştirmenize Olanak Sağlar. Her Ay 1 Kez Yapılabilir. Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.
İsim Değiştirme : Nüfustaki İsminiz Değiştirilir. Bu İşlem 3 Ayda 1 Kez Yapılabilir.Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.
Şaheser Transferi : Sadece Şaheser Transferi Yeteneğini Almış Olan ve Üyeliğine En Az Bir Adet Özel Sürüm Kutu Yüklemiş Üyelere Özeldir.Satın Aldıktan Sonra Karakterinizi Aktarmadığınız Sürece Etkisi Kalıcıdır.
Açıklamalarıylada yazmışsın yeni görüyorum gerçekten çok mantıklı ve gerçekleşme olasılığını yüksek görüyorum.GHQSEN yazdı:Ganimet Arttırıcı : Yaratıklardan Torba Düşürme İhtimali ve Kazanılan Para %50 Artar.GHQSEN yazdı: