Bana yol gösterirmisiniz ?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Bana yol gösterirmisiniz ?

Mesaj gönderen barkido »

Merhaba arkadaşlar.Ben 43 seviye fiziksel bir büyücüye sahibim.elimde ayrıza azat ve doğru akımdan oluşan set var yalnızca asa ve eldiven eksik.ileride kullanmayı düşünüyorum.bronz görevi vs. yaptım.Plusum yok.Ve okulum nedeniyle günde ortalama 1-2 saatten fazla giremiyorum.İleriki zamanlarda 1 saati geçemeyebilirim.Nasıl bir kasma yönetmi,para kazanma yönetmi ve item / yetenek dizilimi önerirsiniz ?
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: Bana yol gösterirmisiniz ?

Mesaj gönderen Tokerx »

44 den sonra meran şehrinde kasacağın için
15 buz ve bilgisi
15 elektirik ve bilgisi
15 direnç kırma
5 tesla
1 kutup

geriye kalanları zihine yatırıp zihini 15 yap tesla kurup meran muhafızını etrafında döndür

44 olana kadar kan çalan fevzi itemlerle kasmanı öneririm full kan çalan büyücümle cine vurduğumda canı 10 kalıyordu sonrasında 1 buz olay bitti .
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

Tokerx yazdı:44 den sonra meran şehrinde kasacağın için
15 buz ve bilgisi
15 elektirik ve bilgisi
15 direnç kırma
5 tesla
1 kutup

geriye kalanları zihine yatırıp zihini 15 yap tesla kurup meran muhafızını etrafında döndür

44 olana kadar kan çalan fevzi itemlerle kasmanı öneririm full kan çalan büyücümle cine vurduğumda canı 10 kalıyordu sonrasında 1 buz olay bitti .
elektrik fiziksel önermezmisiniz ? çünkü param pek olmuyor ve dev komododan gelen çift item silahla silah yükseltme yapıp epey güçlenebilirim
avakado=eminönü
FeArOfNiGhT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen FeArOfNiGhT »

Elektrik fizik büyücü wssinden vazgeçilmezlerdendir.Çünkü elektriğin bilgisine vermek zorunda kalmassın.Çnkü etkileri zaten bozucaktır.15 Elektrik 15 Meteorit 15 Bilgisi 15 Zihin 15 Kons 15 Büyü Bozma yaparsan çok rahatlıkla rakibini yenebilirsin.Elektirk item dizersin.Nasılsa meteorit itemsizde iyi vurucak yok param yok diyorsan.Fizikde dizebilirsin.Ama meteorit ile meran şehirinde kasamassın.Zırhları yeterince yüksektir.Sadece uçan muhafız kesersin o da yeterli olabilir taabi karar senin ama kasıcaksan büyü bozma yerine elektirik bilgisine vermelisin.Neyse benden bu kadar kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen barkido »

FeArOfNiGhT yazdı:Elektrik fizik büyücü wssinden vazgeçilmezlerdendir.Çünkü elektriğin bilgisine vermek zorunda kalmassın.Çnkü etkileri zaten bozucaktır.15 Elektrik 15 Meteorit 15 Bilgisi 15 Zihin 15 Kons 15 Büyü Bozma yaparsan çok rahatlıkla rakibini yenebilirsin.Elektirk item dizersin.Nasılsa meteorit itemsizde iyi vurucak yok param yok diyorsan.Fizikde dizebilirsin.Ama meteorit ile meran şehirinde kasamassın.Zırhları yeterince yüksektir.Sadece uçan muhafız kesersin o da yeterli olabilir taabi karar senin ama kasıcaksan büyü bozma yerine elektirik bilgisine vermelisin.Neyse benden bu kadar kolay gelsin.
teşekkürler o zmaan ben elektrik dizcem elektrik baş büyüm olcak elektrik fizik kullancam
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

barkido yazdı:
FeArOfNiGhT yazdı:Elektrik fizik büyücü wssinden vazgeçilmezlerdendir.Çünkü elektriğin bilgisine vermek zorunda kalmassın.Çnkü etkileri zaten bozucaktır.15 Elektrik 15 Meteorit 15 Bilgisi 15 Zihin 15 Kons 15 Büyü Bozma yaparsan çok rahatlıkla rakibini yenebilirsin.Elektirk item dizersin.Nasılsa meteorit itemsizde iyi vurucak yok param yok diyorsan.Fizikde dizebilirsin.Ama meteorit ile meran şehirinde kasamassın.Zırhları yeterince yüksektir.Sadece uçan muhafız kesersin o da yeterli olabilir taabi karar senin ama kasıcaksan büyü bozma yerine elektirik bilgisine vermelisin.Neyse benden bu kadar kolay gelsin.
teşekkürler o zmaan ben elektrik dizcem elektrik baş büyüm olcak elektrik fizik kullancam
elektirik buz olmanı öneririm ;) sığınaklara daha kolay alınırsın motordan mor fevzi cevo asa falan düşürme şansında olur kenan junon felan atıp şansın varsa bi kaç girişte tamamlarsın setini yükselticeksen mor asa yükseltmeni öneririm
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

Tokerx yazdı:
barkido yazdı:
elektirik buz olmanı öneririm ;) sığınaklara daha kolay alınırsın motordan mor fevzi cevo asa falan düşürme şansında olur kenan junon felan atıp şansın varsa bi kaç girişte tamamlarsın setini yükselticeksen mor asa yükseltmeni öneririm
tokerx doğru söyluyor elektrik buz yap ;)

“Büyücü” sayfasına dön